SizeGenetics Review – Zakaj Je SizeGenetics Boljši Kot Njeni Konkurenti

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Review – Zakaj Je SizeGenetics Boljši Kot Njeni Konkurenti

SizeGenetics je med eno izmed najbolj priznanih penisa širi pripomočke na trgu. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. To je dejansko bila približno za 2 let

Last Updated on

SizeGenetics Review - Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti

SizeGenetics je med eno izmed najbolj priznanih penisa širi pripomočke na trgu. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. To je dejansko bilo približno 2 let (če upoštevamo, da je leta 1995), in preživel vse teste in filmske kritike, saj veliko potrošnikov zadovoljen. To je bilo dejansko znanstveno preizkušena in več priljubljenih zdravstveni delavci potrdil. Zagotovo bomo vseeno vam dobavo pošteno izjavo, ki temelji na našem pregledu.

Moje mnenje (12 mesecev uporabo)

Sem bil dejansko uporabo v SizeGenetics podaljšek za 12 mesecev zdaj. Imel sem nekaj off tedne (za posamezne razlogov), vendar na splošno sem se jo nosi ves čas. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. Lahko vam ponudimo enostavne pogled in delite svoje individualne koristi.

Penis polnili imajo prednost pred črpalkami zaradi dejstva, da so dobili več dolgoročne rezultate. To je posledica dejstva, da se lahko uporabi podaljšek za nekaj ur čez dan, pri čemer črpalka se lahko izvede le uporabo za številne minut v prho. Pomanjkljivost je, da z dopolnilom, ne boste dobili debelejša napihnjenosti pravico, da po uporabi, ko je z vodnimi črpalkami. Več napredni uporabniki imajo tako za podaljšek in črpalko. Menim, da je to combo fantastično, vendar za čas trajanja svojega uporabo sem izkoriščena le SizeGenetics, nič drugega.

SizeGenetics deluje podobno kot v osnovnem procesu mišice stavbe . Zvišati biceps dimenzijo, boste morali dvigniti uteži razčleniti tkiva in nato izterja, da se zagotovi, da je večji kot prej. Primerljiv proces uporablja z gadget SizeGenetics sistema. It “razteza” penis uporabo oprijem in po dolgem času, boste imeli možnost videti rezultate.

Kako uporabljati SizeGenetics?

SizeGenetics Review - Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti

Moral bi nameravajo nositi SizeGenetics Extender za najmanj 3 ure dnevno , za številne mesecev. Ti bi morali vzeti odmora, če je vaš penis čuti rast. Sem na splošno pogrešam 1 ali 2 dni na teden. Poskusi, da se prilagodijo na podaljševanje palice ravno zadostuje, da je vaš penis čuti stres pa ne zdrsne ven. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. Je odkrivanje krivulja pridobiti ustrezno ravnovesje tako da ne dobijo odvrnilo na začetni, če se pojavijo težave.

Več časa boste porabili ga nosite, hitreje boste videli svoj napredek. Lahko jo nosite v hiši, pod hlačah ali denims, ali ko počitek. Get your penis, da bo pol pokončno (razen če ste dobro hung), nato pa trak z SizeGenetics pripomoček na (v sestavljalo DVD to kaže dobro). To bo zagotovo zadovoljni z popustiti hlače ali hlače. Tight denims ali spodnje perilo je lahko problem. Poleg tega, če spite na trebuhu, se boste zagotovo res neprijeten občutek.

SizeGenetics podaljšek ima podaljšanja barov utrpela največjo dolžino približno 10 centimetrov. Vendar pa glede na kritike iz inovativnih posameznikov, za penisi nad 9 centimetrov , pridobi še bolj neprijetno, da nosijo in jih je težje skriti podaljšek pod hlačah. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. Boste morali dati na dodatne popustiti oblačil in daljšo majico pomaga skriti orodje.

Ali res deluje? Moji rezultati

SizeGenetics Review - Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti

Videli boste dolgoročne dobičke v dolžini in širini, po 8 mesecih. Videl sem 0,5-palčni dobičke v dolžino že po 1 mesecu uporabe.

Te predhodne rezultate zbledeli pa, ko sem vzel dolg premor brez nošenja SizeGenetics (zaradi osebnih razlogov). Po vrnitvi v normalni uporabi, je bilo zelo enostavno priti dobičkov nazaj.

Po 6 mesecih uporabe sem videl 1 inch povečanje.

Danes (po enem letu uporabe) moj pokončno velikost penisa je 1,8 centimetrov več kot samo tisto, kar sem začel (sem začel pri 5 palcev). Nisem uporabljajo SizeGenetics za 2. teden, da vidim, če bodo rezultati zagotovo držijo, in ne, sem še vedno moje 1,4 centimetrov dobičke.

Prosimo, upoštevajte: sem uporabo SizeGenetics 5 ur vsak dan. Pravzaprav sem se zavezala, da bo postopek in ustrezno videl rezultate. Pred in po slikah bodo naložili kasneje.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ »

Ki SizeGenetics paket izbrati?

SizeGenetics Review - Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti

Načrt Value Edition samo vključuje posteljica (klinični vrste 1 gadget) in izobraževalni DVD. privzeto udobje pad, pas, in podaljšanje palice so zadovoljni na začetku, vendar v času, bi si želijo še več možnosti za udobje in močnejši odsek. Dolgotrajna uporaba je glavna ideja SizeGenetics (ali vse vrste podaljšek).

Če ste privezan za denar denarja, Value Edition je odličen začetek, saj lahko vedno dobite dodatne dele posamezno kasneje. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti. Vendar, če imate denar zdaj, je zelo priporočljivo, da dobiš Napredno Comfort ali Ultimate sistema , saj bo zagotovo cenejše na dolgi rok. Spodaj so najbolj omembe vredna bonus, da boste zagotovo dobili:

  • 58 Way Ultimate Comfort sistem: postavka multi-glava (prikazano na desni) vključuje komponente in postelje glavo, ki bodo zmanjšale drgnjenje in pritrjen vaš penis iti, da bi bilo dodatno udoben. Res primeren za dolgotrajno uporabo.
  • Traction Plus prašek in zaprtju Moisturizer (vključen samo z Ultimate sistema): Prašek ustvarja oprijem med posteljico in penis, da bo stres močnejši in bolj udobno (se lahko spremeni z otroški puder). Vlažilec bo pospešila celicah ponovno rast proces.

The Ultimate Sistem ima tudi SizeGenetics Workout DVD-jev in 3M udobje ometov. Tisti, ki se obnašajo, da še niso obvezna. V zvezi z orodju, paket Napredno Comfort ima vsako malo stvar.

Diskretno prevoz in dostava

SizeGenetics ponujajo popolnoma brezplačno dostavo in diskretno dostavo v skupnem polju. Tam zagotovo ne bo kakršne koli nalepke ali slike, ki sproščajo materialov iz predmeta. SizeGenetics imajo sedež v Severni Ameriki, tako da, če živite tam, boste zagotovo zelo hitro prejmete predmet. Mednarodna dostava lahko traja dlje. SizeGenetics Review – Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti.

Kje kupiti SizeGenetics?

SizeGenetics Review - Zakaj je SizeGenetics boljši kot njeni konkurenti

Poskrbi za to dobiš SizeGenetics iz uradne spletne strani. Cena Uporaba cut koda SG10 za dodatnih 10% popusta s spletno povezavo zgoraj. Elementi so izdelani v ZDA in zagotavlja odlično kakovost. Imeli smo probleme v zvezi z različnimi drugimi preprodajalci, da potrošniki dobimo poceni plastike made in China elemente, ki morda ne držijo skupaj. Veliko jih je mogoče najti na eBay . NE kupiti te , če nimate dodatnih $ 30 do udarec, 30 dni, da ga čakajo na ladjo, in več ur razočaranja s ciljem, da se ta stvar skupaj in imajo brez padca. Ne pozabite, da na eBay.com, se slike ne marajo resnične napravo, ki jo bo zagotovo dobijo.

Pridobivanje SizeGenetics brezplačno

Ja, kot ste morda že slišali, SizeGenetics teče ponudbo (za več let, tako da ne verjamem, da nikoli prej izgine), ki, če jim pošljete vaš pred in po slike dobičkov, bodo nudili popolno povračilo in dobiš, da se ohrani pripomoček. Poslušali smo nazaj od nekaj naših strank, ki so bili sposobni učinkovito uporabiti ta posel. Edini catch je, da morate imeti napravo za najmanj 6 mesecev in se število poglobljenih slik (pokončna, pol-pokončna in povešene) v celotnem poteku.

Samo zahrbten trženje tehniko, ki pomaga SizeGenetics raste v priljubljenosti

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ »

FLASH SALE 20% OFF »