SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor Kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor Kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

SizeGenetics er bare ett av de mest identifiserte penis utvide gadgets på markedet. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Det har eksistert i 2 år nå (fordi

Last Updated on

SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

SizeGenetics er bare ett av de mest identifiserte penis utvide gadgets på markedet. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Det har eksistert i 2 år nå (fordi 1995) og overlevde alle eksamener og tvilere, slik at mange forbrukere glad. Det har faktisk blitt klinisk kontrollert og supporteded av en rekke kjente medisinske fagfolk. Vi vil sikkert likevel gi deg en upartisk vurdering basert på vår undersøkelse.

Min gjennomgang (12 måneders bruk)

Jeg har brukt den SizeGenetics extender for år nå. Jeg hadde et par off uker (av personlige grunner), men generelt har jeg faktisk vært iført den regelmessig. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Jeg kan gi deg en grei synspunkt og dele mine individuelle gevinster.

Penis Extender har en fordel fremfor pumper på grunn av det faktum at de gir enda mer langsiktige resultater. Det er fordi du kan sette på extender i flere timer i løpet av dagen, mens en pumpe kan kun benyttes i flere minutter i dusjen. Ulempen er at med en extender, trenger du ikke få den fetere oppsvulmet rett etter bruk som du gjør med vannpumper. Avanserte kunder eier både en extender og en pumpe. Jeg tror at dette er en veldig bra kombinasjon, men for varigheten av bruken, jeg bare benyttet SizeGenetics, ingenting annet.

SizeGenetics fungerer ligner på den grunnleggende muskel byggeprosessen . For å forbedre armene dimensjon, må du heve vekter for å bryte ned vevet og etterpå gjenopprette den slik at den er større enn tidligere. En lignende prosedyre gjelder med SizeGenetics systemverktøy. Det “strekker” penis utnytte grep og etter gang, vil du ha muligheten til å se resultatene.

Hvordan bruke SizeGenetics?

SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

Du bør ta sikte på å bruke SizeGenetics Extender for minst 3 timer daglig , for mange måneder. Du må ta pauser hvis penis føles virkelig skyte i været. Jeg pleier å unngå 1 eller 2 dager i uken. Forsøk å omstille forlengelses barer akkurat nok slik at penis føles stresset ennå ikke sklir ut. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Det er en læringskurve for å få den riktige balansen så ikke bli irritert i begynnelsen hvis du opplever problemer.

Den enda mer tid du bruker på seg det, jo raskere vil du sikkert se dine gevinster. Du kan bruke den hjemme under buksa eller jeans, eller når du hviler. Få din penis til å bli semi satt opp (med mindre du er godt installert) da bandet SizeGenetics enhet på (den medfølgende DVD avslører det også). Det vil være komfortabel med løsnet bukse eller shorts. Trange jeans eller undertøy kan være en bekymring. Også hvis du sover på magen, vil du sikkert føle smerte.

SizeGenetics extender har forlengelser barer opprettholde en optimal lengde på rundt 10 inches. Likevel, i henhold til anbefalinger fra innovative brukere, for peniser enn 9 inches , blir det mer urolig for slitasje og vanskeligere å skjule extender etter buksa. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Du vil sikkert trenge å bruke ekstra vide klær og en lengre skjorte for å bistå skjule gadget.

Betyr det virkelig fungerer? Mine resultater

SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

Du vil sikkert se langsiktige gevinster i lengde og omkrets etter 8 måneder. Jeg så 0,5 tommers gevinster i lengde etter bare en måneds bruk.

De foreløpige resultatene forsvunnet selv etter at jeg tok en lang pause uten å bruke SizeGenetics (for personlige faktorer). Etter å komme tilbake til vanlig bruk, det var enkelt å få gevinster tilbake.

Etter 6 måneders bruk så jeg en 1 tommers økning.

I dag (etter ett års bruk) min oppreist penis er 1,8 inches mye lenger enn hva jeg startet (jeg startet på 5 inches). Jeg har ikke gjort bruk av SizeGenetics for to uke for å se om resultatene vil holde seg, og de gjør det, jeg har fortsatt mine 1,4 inches av gevinster.

Vennligst merk: Jeg benyttet SizeGenetics for 5 timer på en daglig basis. Jeg virkelig forpliktet til prosessen og så resultater etter behov. Før og etter bilder vil sikkert bli publisert senere.

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

Hvilke SizeGenetics pakke du skal velge?

SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

Verdien Edition bunt består kun av barneseng (klinisk type 1 verktøy) og trenings-DVD. Standard bekvemmelighet pad, stropp, og forlengelse barer er behagelig i starten, men med tiden vil du sikkert ønske flere dagligvare alternativer og en sterkere strekning. Lang tids bruk er det viktigste poenget bak SizeGenetics (eller noen form for extender).

Hvis du er strapped for kontanter, er verdien versjon en god begynnelse som du kan hele tiden tilegne seg de ekstra komponenter uavhengig senere. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]. Likevel, hvis du har penger nå, er det sterkt anbefalt at du får Advanced Comfort eller Ultimate System , siden det vil være billigere i det lange løp. Her er de mest bemerkelsesverdige additionals som du vil få:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-head elementet (avslørte til høyre) inneholder komponenter og hode senger som vil redusere friksjonen og sikre din penis hodet for å gjøre det mye mer behagelig. Ekstremt problemfri for langvarig bruk.
  • Traction Plus Pulver og ettervern Moisturizer (Inkludert bare med Ultimate System): Pulveret skaper trekkraft mellom barneseng og penis slik at stress vil sikkert være sterkere og mer skjegg (kan erstattes med talkum). Fuktighetskrem vil sikkert øke hastigheten på cellene gjenvekst prosessen.

The Ultimate System inkluderer i tillegg SizeGenetics Trenings DVDer og 3M convenience plaster. De er fint å ha, men er valgfritt. Når det gjelder selve verktøyet, har Advanced Convenience bunt uansett.

Diskret forsendelse og levering

SizeGenetics levere gratis levering og veldig diskret distribusjon i en felles boks. Det vil sikkert ikke være noen etiketter eller bilder som avgir innholdet i elementet. SizeGenetics har et kontor i Nord-Amerika, så hvis du bor der vil du få produktet ekstremt rask. Internasjonale forsendelser kan ta lengre tid. SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017].

Hvor kjøpe SizeGenetics?

SizeGenetics: Review, Prisen, Hvor kjøpe [+ HOT TILBUD 2017]

Vær sikker på at du får SizeGenetics fra myndighetene nettstedet. Bruk rabattkode SG10 for en ekstra 10% av med lenka over. Komponentene er laget i United State og sikre høy kvalitet. Vi hadde klager angående andre forhandlere, som forbrukerne fått rimelig plast made-in-Kina deler som ikke kunne holde sammen. Mange av disse kan bli funnet på eBay . IKKE kjøpe disse , med mindre du har en ekstra $ 30 for å blåse, til tretti dager avvente det til å levere, og en rekke timer med skuffelse tar sikte på å plassere denne ting sammen og hold uten å redusere. Husk at på ebay.com er bildene IKKE liker ekte gadget du vil få.

Komme SizeGenetics gratis

Ja, som du kunne ha lyttet til, SizeGenetics kjører en avtale (for en del år nå, så jeg tror ikke det noen gang forsvinner) at hvis du sender dem før og etter bilder av gevinster, vil de tilby deg en full refusjon, og du kommer til å holde verktøyet. Vi hørte tilbake fra flere av våre kunder at de var i stand til å lykkes med å utnytte denne handelen. Den eneste haken er at du må ha gadget i minst 6 måneder, og ta mange omfattende bilder (sette opp, delvis oppreist, og hengende) i hele fremdriften.

Bare en slu markedsføring teknikk som hjelper SizeGenetics vokse i popularitet

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

FLASH SALE 20% OFF »