Sizegenetics Review – Najbolji Uređaj Za Povećanje Dužinu Svog Penisa

Home » Review » sizegenetics » Sizegenetics Review – Najbolji Uređaj Za Povećanje Dužinu Svog Penisa

Sizegenetics je samo jedan od najpriznatijih penisa šire naprava na tržištu. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. To je za oko 2 yea

Last Updated on

Sizegenetics Review - najbolji uređaj povećati dužinu svog penisa

Sizegenetics je samo jedan od najpriznatijih penisa šire naprava na tržištu. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. To je za oko 2 godine (s obzirom da je 1995. godine), a od njega kroz sve testove i kritičara, ostavljajući mnoge potrošače zadovoljan. To je medicinski ocijenjen je i podlogom od nekoliko popularnih liječnika. Mi ćemo svakako ipak pružiti poštenu ocjenu na osnovi našeg pregleda.

Moj pregled (12 mjeseci koriste)

Ja sam zapravo bio koristeći SizeGenetics produžetak za dvanaest mjeseci sada. Imao sam par off tjedana (za osobni čimbenici), ali ukupno sam ga nosio u sve dane. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. Mogu vam dati iskreno mišljenje i podijeliti svoje pojedinačne dobitke.

Penis proširitelje imaju prednost nad pumpama jer daju još više dugoročne rezultate. To je zbog činjenice da možete koristiti produžetak za nekoliko sati tijekom dana, dok je pumpa može samo biti korištenje za nekoliko minuta u tuš. Nedostatak je da s Extender, ne dobije deblji napuhao odmah nakon upotrebe, kao što je napravio s vodenim pumpama. Napredni korisnici imati i produžetak i pumpu. Mislim da je ovo fantastična kombinacija, ali i za vrijeme moje korištenje, samo sam se sizegenetics, apsolutno ništa drugo.

Sizegenetics radi slično kao osnovni proces izgradnje mišića . Kako povećati svoju veličinu biceps, morat ćete dizati utege razbiti tkiva, a zatim oporaviti se kako bi se osiguralo da je veći nego prije. Sličan postupak koristi s uređajem i raste sustava. To “proteže” penisa koriste vlak i nakon nekog vremena, da ćete imati sposobnost da vide rezultate.

Kako koristiti sizegenetics?

Sizegenetics Review - najbolji uređaj povećati dužinu svog penisa

Trebao bi cilj staviti na sizegenetics Extender za najmanje 3 sata dnevno , za nekoliko mjeseci. Morate uzeti pauze, ako vaš penis zaista osjeća porast. Ja općenito preskočiti 1 ili 2 dana tjedno. Pokušaj da se prilagodi produljenju barovi jednostavno dovoljno da vaš penis osjeća stres, međutim, ne izmaknu. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. Tu je krivulja učenja za dobivanje idealnu ravnotežu tako da ne dobiti uzrujano na početnu ako imate problema.

Što više vremena provodite koristeći ga, mnogo brže ćete sigurno vidjeti svoje dobitke. Možete ga nositi u svom domu, ispod hlača ili traperice ili kada spavate. Dobiti vaš penis biti polu uspravno (osim ako su dobro staviti gore), a zatim remen funkcije SizeGenetics na (sastojala od DVD-a otkriva da je dobro). To će sigurno biti zadovoljni raskliman denims ili hlače. Uske traperice ili rubljem može biti problema. Isto tako, ako spavate na trbuhu, vi ćete osjećati nelagodu.

SizeGenetics extender ima produljenja barova koji podržavaju optimalnu veličinu od oko 10 inča. Međutim, red skladu s preporukama iz napredne korisnike, za penisima više od 9 inča , to dobiva više neugodno nositi i teže sakriti produžetak ispod hlača. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. Zasigurno ćete morati staviti na extra raskliman odjeće i duže t-shirt kako bi se pomoglo prikriti uređaj.

Da li to stvarno radi? Moji rezultati

Sizegenetics Review - najbolji uređaj povećati dužinu svog penisa

Zasigurno ćete vidjeti nepovratni dobitke u dužinu i obujam nakon 8 mjeseci. Vidio sam 0,5 inča dobitke u duljini nakon samo jednog mjeseca korištenja.

Ti početni rezultati su nestali, iako nakon što sam uzeo duge pauze bez nošenja sizegenetics (za pojedine faktore). Nakon povratka u normalan pogon, to je vrlo lako dobiti dobitke natrag.

Nakon 6 mjeseci korištenja vidio sam 1 inch porast.

Danas (nakon godinu dana korištenja) moj penis dimenzija uspravno 1,8 inča više u odnosu na ono što sam počeo (počeo sam na 5 inča). Nisam koristiti sizegenetics 14 dana da vidi da li su rezultati će sigurno držati i oni, još uvijek imam svoje 1,4 inča dobitke.

Napomena: sam napravio korištenje Sizegenetics 5 sati svaki dan. Ja stvarno predan postupku i vidio rezultate na odgovarajući način. Prije i poslije slike sigurno će biti učitane kasnije.

kliknite ovdje da bi sizegenetics online SADA »

Koji sizegenetics paket odabrati?

Sizegenetics Review - najbolji uređaj povećati dužinu svog penisa

Vrijednost Edition paket uključuje samo nosila (klinički oblik jednog alata) i edukativni DVD. Zadani praktičnost jastuk, pojas, te produljenje barovi su ugodno na početku, ali s vremenom, vi bi željeti još više mogućnosti udobnost i snažnije protežu. Dugotrajna uporaba je glavna ideja i raste (ili bilo koja vrsta samo produžetak).

Ako ste u stisci s novcem, vrijednost verzija je prekrasan početak kao što stalno možete kupiti dodatne komponente, neovisno kasnije. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa. Ipak, ako imate gotovinu trenutno, to je vrlo je sugerirao da bi dobili Advanced Comfort ili Ultimate sustava , jer to će sigurno biti više pristupačne u budućnosti. U nastavku su najviše pažnje additionals da će se dobije:

  • 58 Put Ultimate Comfort sustav: multi-glava komad (pojavljuje se na desnoj strani) se sastoji od komponenti i za glavu kreveta koji će smanjiti trenje i zaključati u svoj penis glavu kako bi ga dodatno ugodno. Vrlo besplatne za dugotrajno korištenje.
  • Vučna Plus prahu i aftercare ovlaživač (uključena samo s Ultimate sustavu): Prah razvija prianjanje između ležaja i penisa pa je stres će sigurno biti snažnije i puno ugodniji (može se zamijeniti s talk puder). Krema će sigurno ubrzati proces regeneracije tkiva.

Ultimate Sustav također ima i raste Vježba DVD-a i 3M praktičnost ljepila. Oni se ponašaju imati međutim izborni. Što se tiče samog alata, Advanced Comfort paket ima bilo što drugo.

Diskretna dostava i isporuka

Sizegenetics koristiti besplatnu dostavu i diskretnu raspodjelu u generički okvir. Tu sigurno neće biti bilo koja vrsta naljepnice ili slike koje oslobađaju sadržaj stavke. Sizegenetics imati radno mjesto u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, pa ako živite tamo ćete dobiti stavku jako brzo. Međunarodni pošiljke može potrajati i duže. Sizegenetics Review – najbolji uređaj povećati dužinu penisa.

Gdje kupiti sizegenetics?

Sizegenetics Review - najbolji uređaj povećati dužinu svog penisa

Budite sigurni da kupiti sizegenetics sa službenih Internet stranica. Koristite popusta kod SG10 za dodatnih 10% popusta s web link iznad. Dijelovi su u Sjedinjene države i osigurati vrhunske kvalitete. Imali smo pritužbi u vezi drugih distributera, da su kupci dobila jeftinu plastiku made-in-Kina dijelovima koji se ne može drže zajedno. Puno njih se može naći na eBayu . NE kupiti one , osim ako imate dodatni $ 30 puhati, 1 Mjesec čekati da se dostavi i nekoliko sati frustracija cilj staviti ovu stvar zajedno i drže bez umanjenja. Imajte na umu da na eBay, fotografije nisu kao pravi alat koji će dobiti.

Dobivanje i raste za besplatno

Da, kao što ste možda čuli, i raste pokrenut ponudu (za niz godina trenutno, tako da ne vjerujem da ikad prije ide dalje) da ako im poslati svoje prije i poslije slike dobitaka, oni će sigurno ti je dati puna naknada, a dođete držati gadget. Čuli smo se s nekoliko naših potrošača koji su bili u stanju učinkovito koristiti ovaj jeftino. Jedina kvaka je da morate imati uređaj za najmanje 6 mjeseci i poduzeti niz temeljitih fotografija (postavili, polu-uspravno, a mlohavo) tijekom napredovanja.

Samo tajni marketinga tehnika koja pomaže i raste raste u popularnosti

kliknite ovdje da bi sizegenetics online SADA »

FLASH SALE 20% OFF »