SizeGenetics Review Door Onze Deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Review Door Onze Deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender

SizeGenetics is een van de meest geïdentificeerde penis uitbreiding van gadgets op de markt. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. Het is rond nu 2 jaar (sinds 1995

Last Updated on

SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige - SizeGenetics ™ Original Extender

SizeGenetics is een van de meest geïdentificeerde penis uitbreiding van gadgets op de markt. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. Het is al 2 jaar (sinds 1995) en doorstond alle tests en twijfelaars, waardoor verschillende klanten tevreden. Het daadwerkelijk is medisch onderzocht en wordt ondersteund door een aantal populaire medische professionals. We zullen zeker toch bieden u een objectieve evaluatie op basis van ons onderzoek.

Mijn recensie (12 maanden te gebruiken)

Ik daadwerkelijk zijn gebruik te maken van de SizeGenetics extender voor YEAR nu. Ik had een paar weken off (voor individuele redenen), maar over het algemeen heb ik eigenlijk gebruik het voortdurend. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. Ik kan je een oprechte mening te bieden en deel mijn individuele winsten.

Penis extenders hebben een voordeel ten opzichte pompen vanwege het feit dat zij nog langetermijnresultaten bieden. Dat is omdat je de extender kon zetten voor een aantal uren gedurende de dag, terwijl een pomp alleen kan worden gebruikt voor verscheidene minuten onder de douche. Het nadeel is dat met een extender, je niet de dikker opgeblazen direct na gebruik krijgen als je uit te voeren met waterpompen. Meer geavanceerde klanten bezit zowel een extender en een pomp. Ik denk dat dit is een fantastische combo, maar voor de duur van mijn gebruik, ik maakte alleen gebruik van SizeGenetics, niets anders.

SizeGenetics werkt vergelijkbaar met de fundamentele spieropbouw proces . Om uw armen grootte te verhogen, moet je gewichten op te heffen van de cellen af te breken dan te herstellen om er zeker van dat het groter is dan in het verleden. Een soortgelijke procedure wordt met de SizeGenetics systeem gadget. Het “strekt” de penis met behulp van grip en na een lange tijd, zult u in staat om de resultaten te zien.

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige - SizeGenetics ™ Original Extender

Je moet streven naar de SizeGenetics Extender te gebruiken voor dagelijks minstens 3 uur , voor enkele maanden. U moet pauzes nemen als uw penis voelt stijgen. Ik vermijd meestal 1 of 2 dagen per week. Poging om de verlenging bars gewoon voldoende veranderen, zodat uw penis echt voelt de spanning, maar niet weglopen. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. Er is een ontdekken contour om de juiste balans dus niet geërgerd te verkrijgen aan de start als u ondervindt problemen.

De nog meer tijd je besteedt draagt, hoe sneller je zult zeker zien uw winst. Je zou kunnen gebruiken in uw huis, onder uw broek of spijkerbroek, of wanneer u rust geven. Het verkrijgen van uw penis semi worden opgemaakt (tenzij je goed opgemaakt) nadat die band de SizeGenetics tool op (het bestond uit DVD onthult het goed). Het zal zeker passen bij losgemaakt jeans of broek. Limited denims of onderkleding kan een probleem zijn. Ook als je slaapt op je buik, zult u zeker echt het gevoel ongemak.

De SizeGenetics extender heeft verlengingen bars ter ondersteuning van een maximale lengte van ongeveer 10 inches. Toch inning overeenstemming met aantekeningen van innovatieve individuen, penissen dan 9 inch , het wordt nog lastig te gebruiken en moeilijker om de extender te verbergen onder uw broek. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. U moet op de extra losgemaakt kleding en een langere t-shirt te zetten om te helpen verbergen van de gadget.

Werkt het echt? mijn resultaten

SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige - SizeGenetics ™ Original Extender

U zult zeker zien onomkeerbare winsten in lengte en omtrek na 8 maanden. Ik zag 0,5 inch winsten in omvang na slechts 1 maand van het gebruik.

Die eerste resultaten verdwenen hoewel nadat ik nam een ​​lange pauze zonder gebruik SizeGenetics (om persoonlijke redenen). Na het krijgen van terug naar routine gebruik, was het eenvoudig om de winst terug te krijgen.

Na 6 maanden van gebruik zag ik een 1 inch stijging.

Vandaag de dag (na twaalf maanden van gebruik) mijn stijve penis afmeting is 1,8 inch veel langer dan gewoon wat ik begon (Ik ben begonnen bij 5 inch). Ik heb niet gebruikt SizeGenetics voor 2 Week om te zien of de resultaten zullen houden, en ze doen, ik heb nog steeds mijn 1,4 inch van de winsten.

Let op: ik gebruik gemaakt van de SizeGenetics 5 uur op een dagelijkse basis. Ik heb echt gewijd aan de verwerking en zag de resultaten als dat nodig is. Voorafgaand aan en na foto’s zal zeker later worden geüpload.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

Welke SizeGenetics pakket te kiezen?

SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige - SizeGenetics ™ Original Extender

De Value Edition-pakket bevat alleen de wieg (medische soort 1 gereedschap) en de instructie DVD. De standaard Comfort pad, band, en verlenging bars passen in het begin, maar na verloop van tijd, zou je zeker wilt nog meer gemak keuzes en een sterkere stretch. Langdurig gebruik is het belangrijkste idee achter SizeGenetics (of een vorm van extender).

Als je krap bij kas, de moeite waard Version is een geweldig begin als je constant de extra onderdelen afzonderlijk later kunt kopen. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender. Maar als je het geld nu hebt, is het zeer raadzaam dat u het verkrijgen van de geavanceerde Comfort of Ultimate System , gezien het feit dat het zeker goedkoper na verloop van tijd zal zijn. Hieronder zijn een van de meest opmerkelijke extra kosten die je krijgt:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: een multi-kopstuk (rechts afgebeeld) bestaat uit componenten en hoofd bedden die zeker het wrijven en slot in uw penis zal verminderen gaan om het een stuk meer comfortabel te maken. Zeer zorgeloos voor langdurig gebruik.
  • Traction Plus Powder en nazorg Moisturizer (alleen meegeleverd met Ultimate System): Het poeder produceert tractie tussen de wieg en de penis, zodat de druk krachtiger en comfortabeler zal zijn (kan worden vervangen door talkpoeder). De moisturizer zal zeker versnellen de cellen hergroei procedure.

De Ultimate-systeem heeft bovendien SizeGenetics Workout DVD’s en 3M gemak pleisters. Die gedragen te hebben, maar optioneel zijn. Met betrekking tot de gadget zelf, de geavanceerde Convenience pakket heeft alles.

Discrete Verzending en Levering

SizeGenetics leveren gratis verzending en discreet zending in een generische doos. Er zal geen enkele vorm van markeringen of beelden die de materialen van het product vrij te geven. SizeGenetics hebben een werkplek in Noord-Amerika, dus als je er woont zult u zeker het product zeer snel. Internationale zendingen kan veel langer duren. SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige – SizeGenetics ™ Original Extender.

Waar te SizeGenetics kopen?

SizeGenetics Geplaatst door onze deskundige - SizeGenetics ™ Original Extender

Zorg ervoor dat u SizeGenetics kopen van de overheid website. Gebruik de kortingscode SG10 voor een extra 10% korting met de weblink boven. De onderdelen zijn gemaakt in de Verenigde Staat en zorgen voor een uitstekende kwaliteit. We hadden problemen met betrekking tot andere wederverkopers, die klanten ontvangen goedkope plastic made-in-China componenten die niet bij elkaar kan houden. Veel van deze is te vinden op eBay . NIET KOPEN DIE , tenzij je een extra $ 30 op te blazen, 1 maand te wachten tot het schip, en de vele uren van frustratie als doel om dit ding samen te stellen en te houden zonder te vallen. Houd in gedachten dat op ebay.com, worden de foto’s niet zoals de werkelijke gadget u zult krijgen.

Krijgen SizeGenetics gratis

Ja, zoals u wellicht hebt beluisterd, SizeGenetics is het runnen van een deal (voor een aantal jaren, dus ik denk niet dat het ooit verdwijnt), die als je ze je voor en na foto’s van de winsten te sturen, zullen zij u een volledige bieden terug te betalen, en bereikt u het apparaat te behouden. We hoorden terug van een aantal van onze klanten dat ze het vermogen om effectief te gebruiken dit koopje. Het enige nadeel is dat je nodig hebt om het gereedschap voor een minimum van 6 maanden zelf en neem een aantal grondige foto’s (rechtop, semi-erectie, en hangende) de hele vooruitgang.

Gewoon een sneaky marketing techniek die helpt SizeGenetics groeien in populariteit

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

FLASH SALE 20% OFF »