SizeGenetics Resultater Etter 3 MND – SizeGenetics Gjennomgang Før Og Etter

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Resultater Etter 3 MND – SizeGenetics Gjennomgang Før Og Etter

SizeGenetics er en av de mest identifiserte penis forlenger verktøy på markedet. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Det har faktisk eksistert i 2 år cu

SizeGenetics Resultater Etter 3 MND - SizeGenetics gjennomgang før og etter

SizeGenetics er en av de mest identifiserte penis forlenger verktøy på markedet. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Det har faktisk eksistert i 2 år nå (med tanke på at 1995) og gjort det gjennom alle tester og filmkritikere, og etterlater mange forbrukere fornøyd. Det har faktisk blitt klinisk testet og anbefalt av flere populære leger. Vi vil sikkert likevel gi deg en objektiv vurdering basert på vår undersøkelse.

Min gjennomgang (12 måneders bruk)

Jeg har brukt den SizeGenetics extender for 12 måneder for tiden. Jeg hadde et par off uker (for individuelle faktorer), men generelt har jeg vært iført det konsekvent. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Jeg kan gi deg en sannferdig mening og dele mine individuelle gevinster.

Penis Extender har en fordel over pumpene siden de gir enda mer langsiktige resultater. Det er på grunn av det faktum at man kan bruke ekstender i flere timer i løpet av dagen, mens en pumpe kan bare bli gjort bruk av et antall minutter i dusjen. Ulempen er at med en extender, trenger du ikke får fetere oppblåste rett etter bruk som du utfører med vannpumper. Mer avanserte individer har både en extender og en pumpe. Jeg tror at dette er en veldig bra kombinasjon, men for perioden av mitt bruk, jeg bare brukte SizeGenetics, ingenting annet.

SizeGenetics fungerer ligner på den grunnleggende muskel byggeprosessen . For å øke armene dimensjon, må du løfte vekter for å bryte ned cellene og etter at gjenopprette det å sørge for at det er større enn tidligere. En tilsvarende prosess bruker med SizeGenetics systemverktøy. Det “strekker” penis å gjøre bruk av jernbane og etter gang, vil du være i stand til å se resultatene.

Hvordan bruke SizeGenetics?

SizeGenetics Resultater Etter 3 MND - SizeGenetics gjennomgang før og etter

Du bør tenkt å bruke SizeGenetics Extender for minst 3 timer daglig , for mange måneder. Du må ta pauser hvis penis virkelig føles stige. Jeg pleier å hoppe over 1 eller 2 dager hver uke. Mål å omstille forlengelse barer bare tilstrekkelig, slik at penis føles stresset, men ikke stikke. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Det er en oppdager kontur for å oppnå den rette balansen så ikke får irritert i begynnelsen hvis du opplever problemer.

Den enda mer tid du bruker på det, jo raskere vil du sikkert se dine gevinster. Du kan bruke det hjemme under buksa eller jeans, eller når du sover. Få din penis til å være semi oppreist (med mindre du er godt installert) etter at stroppen SizeGenetics verktøyet på (den medfølgende DVD viser det godt). Det vil sikkert være komfortabel med løse bukser eller bukser. Begrensede bukser eller undertøy kan være et problem. Også hvis du sover på magen din, vil du føle smerte.

SizeGenetics extender har forlengelser barer som støtter en optimal størrelse på rundt 10 inches. Likevel inning samsvar med vurderinger fra sofistikerte kunder, for peniser enn 9 inches , blir det mer urolig for slitasje og tøffere å skjule extender etter buksa. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Du må ha ekstra løse klær og en mye lengre t-skjorte for å hjelpe skjule gadget.

Betyr det virkelig fungerer? Mine resultater

SizeGenetics Resultater Etter 3 MND - SizeGenetics gjennomgang før og etter

Du vil se permanente gevinster i størrelse og omkrets etter 8 måneder. Jeg så 0,5 tommers gevinster i lengde etter bare en måneds bruk.

De første resultatene redusert selv etter at jeg tok en lang pause uten å bruke SizeGenetics (for personlige faktorer). Etter å komme tilbake til vanlig bruk, var det lett å få gevinster tilbake.

Etter 6 måneders bruk så jeg en 1 tommers økning.

I dag (etter ett års bruk) min erigert penis dimensjon er 1,8 inches lengre enn akkurat det jeg startet (jeg begynte på 5 inches). Jeg har faktisk ikke brukt SizeGenetics for to uke for å se om resultatene vil sikkert holde seg, og de gjør det, jeg har fortsatt mine 1,4 inches av gevinster.

Vennligst merk: jeg har gjort bruk av SizeGenetics for 5 timer daglig. I virkelig viet til prosessen og så resultater som er nødvendig. Før og etter bilder vil sikkert bli lagt ut senere.

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

Hvilke SizeGenetics pakke du skal velge?

SizeGenetics Resultater Etter 3 MND - SizeGenetics gjennomgang før og etter

Verdien Utgaven inneholder kun båren (klinisk slags en gadget) og instruksjons-DVD. Standard comfort pad, stropp, og forlengelse barer passe i begynnelsen, men i tid, ville du sikkert ønske at enda flere valgmuligheter og en mer kraftig strekk. Langsiktig bruk er hovedpoenget bak SizeGenetics (eller noen extender).

Hvis du er strapped for kontanter, er det verdt Version et kjempefint begynne så du hele tiden kunne kjøpe ekstra komponenter uavhengig senere. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter. Men hvis du har penger i dag, er det svært anbefales at du får Advanced Comfort eller Ultimate System , gitt at det skal bli billigere over tid. Akkurat her er det mest bemerkelsesverdige bonus som du vil sikkert få:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-head piece (avslørte til høyre) består av komponenter og hode senger som vil sikkert redusere rubbing og sikre din penis besøk gjør det mye mer behagelig. Veldig problemfri for varig bruk.
  • Traction Plus Pulver og ettervern Moisturizer (Inkludert bare med Ultimate System): Pulveret skaper grep mellom båre og penis slik at trykket vil sikkert være sterkere og mye mer behagelig (kan erstattes med talkum). Fuktighetskrem vil sikkert akselerere celler regenereringen.

The Ultimate System kommer i tillegg med SizeGenetics Trenings DVDer og 3M convenience lim. De oppfører seg å ha, men er valgfrie. Når det gjelder selve gadgeten, har Advanced Comfort pakke uansett.

Diskret forsendelse og levering

SizeGenetics tilbyr gratis levering og veldig diskret levering i en felles boks. Det vil sikkert ikke være noen form for etiketter eller bilder som frigjør materialer av elementet. SizeGenetics har en arbeidsplass i Nord-Amerika, så hvis du bor der vil du sikkert få produktet svært rask. Internasjonale forsendelser kan ta mye lengre tid. SizeGenetics Resultater Etter tre MÅNED – SizeGenetics gjennomgang før og etter.

Hvor kjøpe SizeGenetics?

SizeGenetics Resultater Etter 3 MND - SizeGenetics gjennomgang før og etter

Sørg for at du kjøper SizeGenetics fra den offisielle nettsiden. Bruk rabattkode SG10 for en ekstra 10% av med web link over. Delene er laget i USA og sikre god kvalitet. Vi hadde problemer som gjelder andre forhandlere, som kundene fått lave kostnader plast made-in-Kina elementer som kanskje ikke holder sammen. Mange av disse kan bli funnet på eBay . IKKE kjøpe disse , med mindre du har en ekstra $ 30 for å blåse, tretti dager å vente på det å sende, og en rekke timer med irritasjon prøver å plassere denne tingen sammen og hold uten å falle av. Husk at på ebay.com, blir bildene ikke liker den virkelige verktøyet du vil oppnå.

Komme SizeGenetics gratis

Ja, som du kunne ha lyttet til, SizeGenetics kjører et tilbud (for mange år nå, så jeg ikke anta det noensinne forsvinner) at hvis du sender dem før og etter bilder av gevinster, vil de sikkert gi deg en full refusjon, og du kommer til å holde verktøyet. Vi hørte tilbake fra noen av våre kunder som de var i stand til å lykkes med å bruke denne handelen. Den eneste haken er at du trenger å eie verktøy i minst 6 måneder, og ta flere grundige bilder (satt opp, delvis oppreist, og hengende) i hele progresjon.

Bare en slu markedsføring teknikk som hjelper SizeGenetics vokse i popularitet

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

FLASH SALE 20% OFF »