Sizegenetics Resultat Efter 3 Månaders – Sizegenetics översyn Före Och Efter

Home » Review » sizegenetics » Sizegenetics Resultat Efter 3 Månaders – Sizegenetics översyn Före Och Efter

Sizegenetics är bland en av de mest erkända penis expanderande verktyg på marknaden. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Det har funnits i 2 år

Last Updated on

Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD - Sizegenetics Review Före och efter

Sizegenetics är bland en av de mest erkända penis expanderande verktyg på marknaden. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Det har funnits i 2 år nu (med tanke på att 1995) och uthärdat alla tester och film kritiker, vilket många kunder nöjda. Det har faktiskt varit medicinskt testats och supporteded av flera populära läkarkåren. Vi kommer säkert ändå ge dig en opartisk rekommendation baserat på vår granskning.

Min recension (12 månader använder)

Jag har gjort användningen av Sizegenetics extender för ett år nu. Jag hade några off veckor (av personliga skäl), men totalt sett har jag bär det hela tiden. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Jag kan erbjuda dig ett enkelt synvinkel och dela mina individuella vinster.

Penis förlängare har en fördel jämfört med pumpar eftersom de levererar mer långsiktiga resultat. Det beror på det faktum att du kan bära förlängaren för ett antal timmar under dagen, medan en pump endast kan användas för ett antal minuter i duschen. Nackdelen är att med en extender, så får man inte den fetare uppblåst direkt efter användning när du är klar med vattenpumpar. Avancerade kunder har både en förlängare och en pump. Jag tror att detta är en bra kombination, men också för den tid min användning, jag bara använt Sizegenetics, ingenting annat.

Sizegenetics fungerar ungefär som den grundläggande muskelbyggande process . För att öka din biceps storlek, måste du höja vikter för att bryta ner vävnaden och sedan återställa den för att se att det är större än tidigare. En jämförbar procedur använder med Sizegenetics systemverktyg. Det “sträcker” penis med hjälp av grepp och efter tid, kommer du att kunna se resultaten.

Hur man använder Sizegenetics?

Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD - Sizegenetics Review Före och efter

Du måste sträva efter att bära Sizegenetics Extender för minst 3 timmar per dag , för många månader. Du bör ta pauser om din penis känns sväva. Jag hoppar typiskt 1 eller 2 dagar varje vecka. Försök att justera förlängningsstänger bara tillräckligt så att din penis känns verkligen spänningen dock inte rymma. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Det finns en inlärnings kontur för att få en lämplig balans så att inte få irriterad vid start om du upplever problem.

Ännu mer tid du spenderar använder det, desto snabbare kommer du säkert se dina vinster. Du kan använda den hemma, under dina byxor eller jeans, eller när du sover. Få din penis att vara semi upprätt (om du inte är väl installerade) efter att bandet Sizegenetics gadgeten på (den medföljande DVD visar det väl). Det kommer säkert att passa med lösa jeans eller byxor. Begränsade byxor eller underkläder kan vara ett problem. Likaså om du sover på magen, kommer du verkligen verkligen känna smärta.

Sizegenetics Extender har förlängningar barer som stöder en optimal längd på cirka 10 inches. Men enligt vittnesmål från innovativa användare, för penisar över 9 inches , erhåller det mer besvärligt att bära och svårare att dölja extender under dina byxor. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Du kommer att behöva bära extra lösgjort kläder och en mycket längre tee för att dölja enheten.

Fungerar det verkligen? mina resultat

Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD - Sizegenetics Review Före och efter

Du kommer att se permanenta vinster i storlek och omkrets efter 8 månader. Jag såg 0,5 tum vinster i storlek efter bara en månads användning.

De första resultaten bleknat bort men efter att jag tog en lång paus utan att bära Sizegenetics (för personliga faktorer). Efter återkomsten till rutinanvändning, var det enkelt att få vinsterna tillbaka.

Efter 6 månaders användning jag såg en en tum ökning.

Idag (efter år av användning) min penis storlek är 1,8 inches längre än vad jag började (jag började vid 5 inches). Jag har faktiskt inte använt Sizegenetics under 14 dagar för att se om resultaten kommer att hålla, och de gör det, jag har fortfarande mina 1,4 inches av vinster.

Observera: Jag utnyttjade Sizegenetics för 5 timmar på en daglig basis. Jag faktiskt ägnas åt processen och såg resultat på lämpligt sätt. Före och efter bilder kommer säkert att publiceras senare.

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu »

Som Sizegenetics paket att välja?

Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD - Sizegenetics Review Före och efter

Värdet Edition Planen omfattar endast båren (klinisk typ 1 gadget) och instruktions-DVD. Standard komfort pad, band och förlängning barer är bekväma i början, men så småningom skulle du säkert vilja ännu mer bekvämlighet val och en mer kraftfull stretch. Långvarig användning är kärnan bakom Sizegenetics (eller någon extender).

Om du har ont om pengar, är Value Edition en fantastisk början som du ständigt kan köpa extra komponenter individuellt senare. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter. Men om du har pengar nu, är det mycket föreslagit att du få Advanced Comfort eller Ultimate System , med tanke på att det kommer att bli billigare i längden. Nedan är de mest anmärkningsvärda tilläggen som du säkert kommer att få:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-head post (visas till höger) omfattar delar och huvud sängar som kommer att sänka gnugga och säkra din penis besök gör det mycket bekvämare. Verkligen bekymmersfri för långvarig användning.
  • Traction Plus Pulver och eftervård Moisturizer (Ingår endast med Ultimate System): Pulvret utvecklar dragkraft mellan sängen och penis så att trycket kommer säkert att bli starkare och mer bekväma (kan ändras med babypuder). Fuktighetskräm kommer säkert påskynda cellernas regenereringsproceduren.

The Ultimate System har dessutom Sizegenetics Motion DVD och 3M bekvämlighet fläckar. Det är bra att ha men är valfria. När det gäller själva verktyget, har Advanced Comfort bunt oavsett.

Diskret Leverans

Sizegenetics erbjuder gratis leverans och mycket diskret fördelning i en generisk ruta. Det kommer inte att vara någon typ av taggar eller bilder som producerar komponenterna hos objektet. Sizegenetics har en arbetsplats i Nordamerika, så om du bor där du kommer säkert att få objektet mycket snabbt. Internationella leveranser kan ta längre tid. Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD – Sizegenetics Review före och efter.

Var kan man köpa Sizegenetics?

Sizegenetics Resultat Efter 3 MÅNAD - Sizegenetics Review Före och efter

Se till att du beställer Sizegenetics från myndigheternas sida. Användning diskonteringsränta kod SG10 för en extra 10% rabatt med webblänken över. Delarna är gjorda i USA och garanterar utmärkt kvalitet. Vi hade klagomål om olika andra återförsäljare, att konsumenterna erhållna billig plast made in Kina delar som inte kan hålla ihop. En hel del av dessa kan hittas på eBay . KÖP INTE DE , om du inte har en extra $ 30 för att blåsa till trettio dagar väntar det att leverera, och ett antal timmar av stress försöker placera denna sak tillsammans och hålla utan att minska. Tänk på att på eBay, är bilderna inte gillar äkta gadget du kommer att få.

Få Sizegenetics gratis

Ja, som ni kanske har hört, Sizegenetics driver en affär (för många år för närvarande, så jag inte antar att det någonsin går bort) att om du skickar dem din före och efter bilder av vinster, kommer de att erbjuda dig en komplett ersättning, och du får behålla gadget. Vi lyssnade på backa från några av våra konsumenter att de kunde effektivt utnyttja detta erbjudande. Den enda haken är att du måste äga verktyg för minst 6 månader och ta ett antal grundliga bilder (sätta upp, halv upprätt, och hängande) hela utvecklingen.

Bara en lömsk marknadsföring teknik som hjälper Sizegenetics växa i popularitet

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu »

FLASH SALE 20% OFF »