SizeGenetics Pregled Poglej Moje Rezultate Po 4 Mesecih!

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Pregled Poglej Moje Rezultate Po 4 Mesecih!

SizeGenetics je le eden izmed najbolj priznanih penis podaljšujejo pripomočkov na trgu. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. To je dejansko bilo približno za zdaj 2 leti (od 1

Last Updated on

SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih!

SizeGenetics je le eden izmed najbolj priznanih penis podaljšujejo pripomočkov na trgu. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. To je dejansko bilo približno 2 let (od leta 1995) in prestala vse preglede in kritiki, pri čemer več kupci zadovoljni. To je medicinsko testiran in več priljubljenih zdravniki potrdili. Bomo kljub temu vam nepristransko oceno, ki temelji na našem testu.

Moje mnenje (12 mesecev uporabo)

Sem bil uporaben SizeGenetics podaljšek za dvanajstih mesecev zdaj. Imel sem nekaj off tedne (za osebni dejavniki), vendar na splošno sem dejansko jo nosi nenehno. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. Jaz vam lahko enostavne stališče in deliti svoje osebne koristi.

Penis polnili imajo prednost pred črpalkami, ker dajejo še bolj dolgoročne rezultate. To je, ker lahko nosite podaljšek za številne ure čez dan, medtem ko lahko črpalko uporabiti le za določeno število minut v tuš. Slaba stran je, da z dopolnilom, ki jih ne dobijo debelejši napihnjenosti pravico po uporabi kot ste storili z vodne črpalke. Več napredne posamezniki lastnik tako za podaljšek in črpalko. Menim, da je to combo fantastično, vendar za obdobje mojega uporabe, sem izkoriščena SizeGenetics, nič drugega.

SizeGenetics deluje podobno kot v osnovnem procesu mišice stavbe . Če želite povečati biceps dimenzijo, boste morali dvigniti uteži za razgradnjo tkiva, nato ga obnovili, da se prepriča, da je večja kot v preteklosti. Primerljiv postopek velja z orodjem SizeGenetics sistema. It “razteza” penis z uporabo oprijem in po času, boste lahko videli rezultate.

Kako uporabljati SizeGenetics?

SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih!

Morate nameravajo uporabiti SizeGenetics Extender za najmanj 3 ure dnevno , za številne mesecev. Ti bi morali vzeti odmora, če je vaš penis zares letijo. Jaz ponavadi preskočite 1 ali 2 dni vsak teden. Poskusi, da se prilagodijo na raztezek palice ravno dovolj, da je vaš penis čuti napetost, vendar ne zdrsne ven. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. Je odkrivanje obris pridobiti ustrezno ravnovesje tako ne dobijo odvrnilo na začetni, če se pojavijo težave.

Še bolj, ko boste porabili jo nosil je veliko hitreje, boste videli svoj napredek. Lahko jo nosite v hiši, pod hlače ali hlače ali ko spite. Pridobiti vaš penis, da bo pol pokončno (razen če ste dobro pripravljeni), po tem traku SizeGenetics gadget na (vključenih DVD to dobro kaže). To bo zagotovo ustrezal popustiti jeans ali hlače. Tight denims ali spodnje perilo je lahko problem. Tudi če spite na trebuhu, se boste zagotovo res čutijo bolečine.

SizeGenetics podaljšek ima podaljšanja, bari ohranjanje optimalno dolžino okoli 10 centimetrov. Vendar pa glede na pričevanja iz zahtevnih uporabnikov, za penisi nad 9 centimetrov , je vse skupaj še bolj neprijetna za nošenje in težje prikriti podaljšek pod hlačah. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. Boste morali uporabiti dodatne ohlapnih oblačil in veliko daljšo majico pomaga skriti orodje.

Ali res deluje? Moji rezultati

SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih!

Videli boste dolgoročne dobičke v velikosti in širini, po 8 mesecih. Videl sem 0,5-palčni dobičke v dolžino po zgolj 1 mesecu uporabe.

Te začetne rezultate pa je izginil po tem, ko sem vzel dolg premor, ne da bi o SizeGenetics (zaradi osebnih razlogov). Po vrnitvi v rutinsko uporabo, je bilo enostavno pridobiti dobičkov nazaj.

Po 6 mesecih uporabe sem videl 1 inch povečanje.

Danes (po enem letu uporabe) je 1,8 centimetrov več v primerjavi s točno to, kar sem začel (sem začel pri 5 palcev) moj pokončni penis razsežnost. Nisem uporabila SizeGenetics za 2. teden, da vidim, če bodo rezultati zagotovo držijo, in oni, sem še vedno moje 1,4 centimetrov dobičke.

Prosimo, upoštevajte: sem izkoristil kar SizeGenetics za 5 ur vsak dan. Res namenjen procesu in zato videl rezultate. Pred in po fotografijah bo zagotovo objavljen kasneje.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ »

Ki SizeGenetics paket izbrati?

SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih!

Paket Value Edition samo sestavljen iz posteljice (klinični vrste 1 orodja) in poučevanja DVD. privzeto udobje pad, pas, in podaljšanje palice se prilega na začetku, čez čas pa bi si želeli več možnosti priročno in močnejši odsek. Dolgotrajna uporaba je glavna ideja SizeGenetics (ali vse vrste podaljšek).

Če ste privezan za denar denar je vreden različica je odličen začetek, saj lahko nenehno nakup dodatnih komponent ločeno kasneje. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !. Vendar, če imate denar zdaj, je zelo priporočljivo, da si pridobijo Napredno Comfort ali Ultimate sistema , saj bo zagotovo cenejša v prihodnosti. Prav tu so eden od najbolj izjemnega bonus, ki jih boste dobili:

  • 58 Way Ultimate Comfort sistem: multi-glava kos (prikazano na desni) vključuje dele in postelje glavo, ki bodo znižale drgnjenje in zaklepanje v vašem penisu glavo, da bi bilo veliko bolj udobno. Res primeren za dolgotrajno uporabo.
  • Traction Plus prašek in zaprtju Moisturizer (vključen samo z Ultimate sistema): Prašek proizvaja oprijem med nosila in penis, tako da bo pritisk zagotovo močnejši in bolj udobno (se lahko spremeni z otroški puder). Vlažilec bo pospešila postopek tkivo ponovno rast.

The Ultimate sistem prav tako vključuje SizeGenetics Workout DVD-jev in 3M udobje ometov. Tisti, ki se obnašajo, da so, vendar so obvezna. V zvezi s samo pripomoček, Advanced Convenience paket ima karkoli.

Diskretno prevoz in dostava

Oskrba SizeGenetics stroškovno brezplačno dostavo in zelo diskreten pošiljko v skupnem polju. Tam ne bo več oznake ali fotografije, ki oddajajo vsebine izdelka. SizeGenetics imajo sedež v ZDA in Kanadi, tako da, če živite tam boste zagotovo prejeli izdelek zelo hitro. Mednarodne pošiljke lahko traja veliko dlje. SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih !.

Kje kupiti SizeGenetics?

SizeGenetics Pregled poglej moje rezultate po 4 mesecih!

Poskrbijo za to, kupite SizeGenetics s spletnega mesta organov. Uporabite popust kode stopnja SG10 za dodatnih 10% popusta s povezavo več. Sestavni deli so izdelani v ZDA in zagotavlja odlično kakovost. Imeli smo krivic v zvezi z različnimi drugimi preprodajalci, da potrošniki dobimo poceni plastike made in China delov, ki ne držijo skupaj. Veliko jih je mogoče najti na eBay . NE kupiti te , če nimate dodatnih $ 30 do udarec, 30 dni, da ga čakajo na ladjo, in več ur stresa poskuša postaviti to stvar skupaj in imajo brez padca. Imejte v mislih, da na eBayu, se slike ne marajo prave pripomoček, ki ga bo zagotovo dobijo.

Pridobivanje SizeGenetics brezplačno

Ja, kot ste morda slišali, SizeGenetics teče ponudbo (za več let, tako da ne verjamem, da nikoli prej izgine), ki, če jim pošljete vaš pred in po slike dobičkov, ki jih bo zagotovo dal popolno nadomestilo, in pridemo obdržati pripomoček. Poslušali smo nazaj od nekaj naših potrošnikov, ki so imeli možnost, da učinkovito uporabo te kupčije. Edini catch je, da moraš imeti orodje za najmanj 6 mesecev in traja nekaj temeljitih slike (pokončna, pol-pokončna in mlahav) v celotnem razvoju.

Samo zahrbten trženje tehniko, ki pomaga SizeGenetics raste v priljubljenosti

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ »

FLASH SALE 20% OFF »