SizeGenetics omtale se på mine resultater etter 6 måneder!

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics omtale se på mine resultater etter 6 måneder!

Last Updated on

Hvis du leser denne siden, så du har bevist at du er seriøs om penis utvidelse, og du er på jakt etter svar om SizeGenetics .

Med alle de ville påstandene som noen selskaper gjør lovende store resultater , men kommer gjennom med produkter som gjør absolutt ingenting, men ta bort penger i lommeboken.

Du har tydeligvis hørt om denne nye utvidelsen verktøy som vil hjelpe en person øke størrelsen på penis, men du er naturlig skeptisk til ethvert produkt som gjør disse typer krav.

Hvem ønsker å bruke penger og har det bortkastet på en rip off produkt?

Jeg gjorde en oversiktsartikkel av SizeGenetics penis Extender i slutten av 2014 og enheten imponert meg mye – jeg bestemte meg for å kjøpe extender og bruke det i minst 6 måneder for å gi en fullverdig gjennomgang av det, og dette er det!

Hvorfor gjorde jeg plukke SizeGenetics extender?

SizeGenetics gjennomgang: SizeGenetics Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er et veldig godt spørsmål når du vurdere den enorme mengden av ulike penis forlengere som er tilgjengelige.

Hovedårsaken var komfort system, som er blant de absolutt beste (om ikke den beste) av alle penis Extender.

Hvorfor er en god trøst system så viktig?

De to viktigste tingene om hvor effektiv en penis extender er:

  1. Hvor lang tid du bruker enheten
  2. Og hvor mye spenning du har på den.

En god komfort system er viktig for begge og det er derfor god komfort er den viktigste funksjonen av en penis extender.

Hvordan virker det?

Du er i utgangspunktet å trekke penis lenger når du bruker en penis extender. Trekkraften vil fremme celledeling i penis vev dermed gjør det både lengre og bredere.

Celledeling er en svært langsom prosess, og det er derfor det er viktig å bruke extender for så lang tid som mulig.

Har SizeGentics Extender virkelig fungerer?

Det korte svaret er ja , men jeg er sikker på at du er mer interessert i det lange svaret jeg kan gi som du leser ned gjennom resten av denne web siden for å se hvor dette produktet gir hva andre ikke kan, hvor lang tid det tar, hvor mye vekst en person kan forvente. Alle disse spørsmålene vil bli besvart i fullt .

Hvordan de sier det SizeGenetics Extender vil ikke la deg ned Like Others …

Det har blitt tydelig at mange menn søker å ha en lengre og tykkere penis , slik at de kan ta sine partnere seksuelt mye bedre. Viljen til å behage har trolig ført deg til å se etter en rekke forskjellige penis utvidelse enheter.

Resten av flokken vil gi deg noen problemer som du kan unngå med SizeGenetics.

Først er det en  ubetydelig følelse av ubehag når en person har på seg penis extender. Denne følelsen bør unngås fordi hvis enheten føles vanskelig for en person kommer til å være langt mindre sannsynlighet for å bruke den så ofte som de burde for å få størrelsen resultatene de er ute etter. Men som jeg sa det er ganske utholdelig og gjør ikke vondt.

Det er også vanskelig å stole på at en enhet ikke vil hjelpe deg. Her er hva som er inkludert med SizeGenetics Ultimate extender system.

For det andre, kan mange produkter produsere noen innledende resultater, men det betyr ikke at de er permanente. For en grusom triks som ville være å begynne å gi gode resultater i ekstra penis størrelse og deretter å få dem tatt bort!

Dette er hva dårligere produkter sende inn sine kunder, og det er definitivt noe SizeGenetics kan bidra til å unngå.

For det tredje, dårligere produkter kommer til å føre til en betydelig smerte når en person iført utvidelse verktøy opplever en ereksjon.

Hvis dette skjer, så er det et klart potensial for skade oppstår. Den siste tingen en person trenger for å oppleve det forlegenhet av en skadet penis mens bare søker hjelp med et personlig problem.

Hvis du har opplevd noen av disse problemer med penis utvidelse enheter, så er det definitivt på tide å ta steget opp til de store ligaene og prøve et nytt og spennende produkt som kan bidra til å fylle dine behov.

Betyr det virkelig fungerer som de sier?

Etter at jeg hadde begynt å bruke dette produktet, var det en umiddelbar og merkbar forskjell fra andre jeg har prøvd før, og det er fordi det ga en virkelig behagelig følelse .

La oss innse det, å ha noe festet til penis presenterer en rekke muligheter for ubehag, men SizeGenetics penis utvidelsen system passer som hånd i hanske. Det er den 16-veis komfortsystem som gjør at den føles nesten som om du er iført ingenting i det hele tatt.

Du kan velge å bruke bare en av de 16 støtte stykker eller bruke dem i forbindelse med hverandre for å gjøre det enda mer behagelig.

Det vil flytte og kontrakt med penis uavhengig av størrelse og oppmuntre og gi konsistent og konstant vekst ved hjelp av denne fantastiske og effektive produkt som bringer virkelige resultater og en større penis størrelse. Ta en titt på mine resultater etter bruk for fire måneder i ca 6 timer om dagen .

Etter en kort tid ved hjelp av SizeGenetics system virkelige og varige resultater er blitt målt og bekreftet. Det er en lys i enden av tunnelen. Det blir slik at min kone ikke kan vente å se hva programmet har gjort for meg.

Hvordan bruker jeg det?

Ok enheten er montert på riktig lengde og klar til å gå, men hvordan bruker jeg det?

  1. Ta din extender og sette den ene enden av komfort stropp i den fremre delen og la den andre enden hengende rundt.
  2. Plasser bunnringen av extender rundt penis og trykk den mot kroppen.
  3. Sett den andre enden av komfort troppen gjennom hullet og stramme stroppen rundt penis like under penishodet (glans).
    Dette er også trinnet hvor du kan bruke forskjellige deler av komfort, bør du prøve forskjellige komfort alternativer og velge en som du liker og bruke den.
  4. Juster trekkraft med de to hjul, flytte dem med urviseren for mer trekkraft eller mot urviseren for lavere trekkraft.
    Du kan se trekkraft på seks barer, de har linjer for hver 300g. av trekkraft.

Min daglige rutine

Det er viktig å bli vant til å bruke forlengeren før du legger for mye trekkraft på. Det er det samme som enhver annen form for fysisk trening.

Husk å måle din penis størrelse (både lengde og omkrets) før du starter, er det veldig motivasjon når du begynner å se dine første gevinster.

Jeg har delt mine extender økter i 3 deler med en individuell mål for hver del – Du kan bruke den samme teknikken hvis du liker (det fungerte veldig bra for meg).

Den første delen – Begynnelsen:

Hovedmål: Bli vant til å bruke enheten og finne den mest komfortable omgivelser.

Denne delen ble de første 3 uker, og jeg anvendt ekstenderen fra 1 til 3 timer hver dag med meget liten trekkraft. Jeg prøvde en ny komfortinnstilling hver gang jeg brukte den extender og fant min favoritt innstilling.

Den andre delen – Oppbygningen:

Hovedmål: Å gå fra svært lite trekkraft til maksimal trekkraft og øke tiden som brukes til 8 timer hver dag.

Denne delen tok meg 5 uker hvor jeg økte trekkraft hver uke og økte tiden jeg bruker på å bruke extender 1-3 timer til 6-8 timer i døgnet.

Den tredje delen – The male:

Hovedmål: Å få en større penis!

Det er der alle de “magiske” skjer bortsett fra det faktum at det er ingen magisk bare hardt arbeid og tid vil få deg en større penis.

I brukte sizegenetics med maksimal trekkraft og mellom 6 og 8 timer hver dag i 10 måneder! Dette er en veldig lang og kjedelig oppgave, og du trenger mye vilje til å trekke den av, men til slutt, er det verdt det!

Jeg kan nyte en permanent større penis resten av mitt liv for den relativt “kort” hvor mye tid jeg bruker på dette prosjektet.

Tips: Du kan dele opp extender økter i mer håndterbare blokker. Hvis du kommer til å bruke extender i 4 timer denne dagen deretter dele dem inn i 4 x 1 time eller 2 x 2 timer, det er helt opp til deg.

Hvordan er kvaliteten på SizeGenetics?

Denne enheten består av høyeste kvalitet materiale og kommer med en 16 size komfort garanti som er en av de beste delene av denne penis utvidelse verktøyet.

Dette er av avgjørende betydning fordi det bedre det føles å bære enheten jo oftere det vil bli brukt, og det vil naturligvis føre til mer betydelige resultater i en mye raskere måte.

Mange av konkurrentene er smertefullt å bruke, og det betyr at de forårsaker skade på en person. En effektiv penis utvidelse verktøyet vil eller bør ikke være smertefullt. Smerte er et tegn på et problem ikke fremgang.

Men ikke feil lett ubehag med smerte fordi du har sikkert hørt og hvordan det sies;

Ingen smerte, ingen gevinst.

SizeGenetics gir flere pakker med varierende grad av støtte og litteratur som kommer med dem for å bistå i å oppleve raskeste og mest effektive penis utvidelse.

Det er et type 1 medisinske utstyret og er støttet av ulike medisinske leger og spesialister. Jeg har satt sammen noen av dem nedenfor, slik at du kan lese sine akkreditiver.

Proof Of SizeGenetics

Beviset om produktet ligger i følelsen av tilfredshet som jeg føler når jeg går inn på soverommet. Det er en klar fysisk endring i lengde og tykkelse av min penis, og det er fantastisk.

Men det er den psykologiske endring som har vært en langt mer overraskende resultat av å bruke SizeGenetics systemet.

Min tillit har aldri vært større , og dette har vært et pluss for min kone og meg. Det var ikke som vår sex før var dårlig, men det hadde en forhåndsbestemt kvalitet til det.

Nå ikke bare er det mye mer spennende, men eventyret er tilbake, og målet om å behage min kone på en mer konsistent basis er oppnådd.

Du har sett mine resultater over så det burde være nok et bevis på at det fungerer, pluss det faktum at SizeGenetics tilbyr en seks-måneders garanti så det burde være mer enn nok bevis, fordi jeg ikke har sett noen andre som tilbyr en slik lang garanti.

Ingen større bevis kan gis fordi tillit og følelsen av makt har ført til et helt nytt nivå av forholdet for mitt ekteskap, og det er en uvurderlig handelsvare.

For ikke å nevne de utallige mengder oppmerksomhet i media at denne enheten har fått, husker jeg ser en reprise av en favoritt talkshow vert Jonathan Ross på BBC , og han trakk denne enheten ut fra sin boks.

Jeg vil legge opp en video snart der en programleder på en annen svært populær kanal faktisk bruker denne enheten for et par uker , og legger merke til positive resultater i hans penis lengde. En halv tomme for å være nøyaktig!

se opp for det, eller hvis du bare ikke kan vente så kan du søke det på YouTube selv.

Er SizeGenetics verdt det da?

Selvfølgelig er det det!

Hvis du føler deg som størrelsen på penis er et problem deretter prøver å bruke en penisforlengelse båre som SizeGenetics er definitivt noe du bør undersøke.

Resultatene vil komme ganske raskt med dette systemet på grunn av komforten som det gir, og vil ikke gjøre deg føle ubehag i det hele tatt når du prøver å bruke det.  Jo mer du bruker den, jo bedre blir resultatene.

Og hvem andre tilbyr en hel seks måneders garanti? Du vil definitivt vite om det har fungert eller ikke i 6 måneder , slik at du kan være trygg på å kjøpe den, men bare fra deres offisielle hjemmeside ellers kan du ikke dra nytte av deres halvt års garanti.

Dessuten er de nå tilbyr en garanti alternativ for en liten avgift som vil sikre at du er dekket hvis noe går galt med enheten. Velg mellom de ulike pakkene tilgjengelig alt fra de minste, medium eller stor pakke.

Så hva har du å tape?

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

FLASH SALE 20% OFF »