SizeGenetics Omtale Og Resultater – Best Male Enhancement

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Omtale Og Resultater – Best Male Enhancement

SizeGenetics er blant de mest identifisert penis strekker gadgets på markedet. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Det har faktisk eksistert i 2 år nå (gitt at en

Last Updated on

SizeGenetics Omtale og resultater - Best Male Enhancement

SizeGenetics er blant de mest identifisert penis strekker gadgets på markedet. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Det har faktisk eksistert i 2 år nå (gitt at 1995) og overlevde alle tester og tvilere, forlate flere kunder fornøyd. Det har blitt medisinsk kontrollert og støttes av flere kjente leger. Vi vil sikkert imidlertid gi deg en nøytral vurdering basert på vår undersøkelse.

Min gjennomgang (12 måneders bruk)

Jeg har faktisk brukt den SizeGenetics extender for ÅR tiden. Jeg hadde noen off uker (for personlige faktorer), men samlet jeg har faktisk vært iført det konsekvent. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Jeg kan gi deg en ærlig synspunkt og dele mine personlige gevinster.

Penis forlengere har en fordel over pumpene på grunn av det faktum at de gir enda mer langtidsresultatene. Det er grunn til det faktum at du kan sette på extender i flere timer i løpet av dagen, mens en pumpe kan bare bli gjort bruk av for et antall minutter i dusjen. Ulempen er at med en extender, trenger du ikke få den fetere oppblåste rett etter bruk som du er ferdig med vannpumper. Mer avanserte brukere har både en extender og en pumpe. Jeg tror at dette er en veldig bra kombinasjon, men også for den perioden av mitt bruk, jeg bare brukt SizeGenetics, absolutt ingenting annet.

SizeGenetics fungerer ligner på den grunnleggende muskel byggeprosessen . For å øke biceps dimensjon, må du løfte vekter for å bryte ned vevet og deretter gjenopprette den for å sikre at det er større enn tidligere. En tilsvarende prosedyre bruker med SizeGenetics systemet enheten. Det “strekker” penis å gjøre bruk av jernbane og etter en tid, vil du være i stand til å se resultatene.

Hvordan bruke SizeGenetics?

SizeGenetics Omtale og resultater - Best Male Enhancement

Du bør ta sikte på å bære SizeGenetics Extender for minst 3 timer daglig , i flere måneder. Du bør ta pauser hvis penis føles virkelig skyte i været. Jeg generelt savner 1 eller 2 dager hver uke. Prøv å endre forlengelse barer akkurat nok slik at penis føles spenningen, men ikke sklir ut. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Det er en lærings kontur for å få den riktige balansen så ikke bli frustrert på start hvis du opplever problemer.

Jo mer tid du bruker på seg det, jo raskere vil du se dine gevinster. Du kan bruke den i huset, under buksa eller jeans, eller når du hviler. Få din penis til å bli semi sette opp (med mindre du er godt installert) da bandet SizeGenetics enhet på (den besto av DVD avslører det også). Det vil være komfortabel med løsnet denims eller bukser. Trange bukser eller undertøy kan være et problem. I tillegg hvis du sover på magen din, vil du sikkert føle smerte.

SizeGenetics extender har forlengelser barer opprettholde en optimal lengde på rundt 10 inches. Men inning samsvar med vitnesbyrd fra innovative brukere, for peniser enn 9 inches , blir det mer ubehagelig å ta på og tøffere å skjule extender etter buksa. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Du må bruke ekstra løsnet plagg og en lengre skjorte å skjule verktøyet.

Betyr det virkelig fungerer? Mine resultater

SizeGenetics Omtale og resultater - Best Male Enhancement

Du vil se langsiktige gevinster i lengde og omkrets etter 8 måneder. Jeg så 0,5 tommers gevinster i størrelse etter bare en måneds bruk.

De første resultatene forsvant selv etter at jeg tok en lang pause uten å ha SizeGenetics (av personlige grunner). Etter hjemkomsten til normal bruk, var det veldig lett å få gevinster tilbake.

Etter 6 måneders bruk så jeg en 1 tommers økning.

I dag (etter ett års bruk) min erigert penis størrelse er 1,8 inches mye lenger i forhold til hva jeg startet (jeg startet på 5 inches). Jeg har faktisk ikke brukt SizeGenetics i 14 dager for å se om resultatene vil holde seg, og de gjør det, jeg har fortsatt mine 1,4 inches av gevinster.

Vennligst merk: jeg har gjort bruk av SizeGenetics for 5 timer hver dag. Jeg virkelig dedikert til prosessen og så resultater på riktig måte. Før og etter bilder vil bli publisert senere.

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

Hvilke SizeGenetics pakke du skal velge?

SizeGenetics Omtale og resultater - Best Male Enhancement

Verdien Edition Planen omfatter bare båren (klinisk slags en gadget) og den pedagogiske DVD. Standard bekvemmelighet pad, bandet, og forlengelse barer er behagelig i begynnelsen, men over tid, vil du ønsker enda mer praktisk valg og en sterkere strekning. Langsiktig bruk er hovedideen bak SizeGenetics (eller noen extender).

Hvis du er strapped for penger, er verdien versjon en stor begynne som du kan alltid kjøpe ekstra deler individuelt i fremtiden. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement. Men hvis du har penger nå, er det sterkt anbefalt at du får Advanced Comfort eller Ultimate System , siden det vil sikkert være mindre kostbart over tid. Nedenfor er de mest bemerkelsesverdige additionals at du får tilgang til:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-head piece (vist til høyre) består av komponenter og hode senger som vil sikkert redusere rubbing og sikre din penis hodet for å gjøre det mer behagelig. Veldig praktisk for langsiktig bruk.
  • Traction Plus Pulver og ettervern Moisturizer (Inkludert bare med Ultimate System): Pulveret skaper grep mellom barneseng og penis slik at trykket vil bli sterkere og ekstra komfortable (kan endres med babypudder). Fuktighetskrem vil sikkert akselerere celler regenereringsprosedyren.

The Ultimate System har i tillegg SizeGenetics Trenings DVDer og 3M komfort flekker. De er fint å ha, men er valgfritt. I forhold til selve gadgeten, har Advanced Comfort plan alt.

Diskret forsendelse og levering

SizeGenetics tilbyr gratis levering og veldig diskret forsendelse i en felles boks. Det vil ikke være noen form for etiketter eller bilder som produserer materialer av elementet. SizeGenetics har en arbeidsplass i Nord-Amerika, så hvis du bor der vil du sikkert få varen veldig rask. Internasjonale leveranser kan ta lengre tid. SizeGenetics Omtale og resultater – Best Male Enhancement.

Hvor kjøpe SizeGenetics?

SizeGenetics Omtale og resultater - Best Male Enhancement

Kontroller at du bestille SizeGenetics fra myndighetene nettstedet. Bruk rabattkode SG10 for en ekstra 10% av med web link over. Elementene er laget i USA og sikre høy kvalitet. Vi hadde spørsmål om andre forhandlere, som kundene fikk økonomisk plast made-in-Kina deler som ikke holder sammen. Mange av disse kan bli funnet på eBay . IKKE kjøpe disse , med mindre du har en ekstra $ 30 for å blåse, tretti dager å vente på det å sende, og en rekke timer med forverring sikte på å plassere denne ting sammen og hold uten å falle av. Husk at på eBay, blir bildene ikke liker den virkelige enheten du vil sikkert få.

Komme SizeGenetics gratis

Ja, som du kanskje har hørt, er SizeGenetics kjører et tilbud (for en rekke år nå, så jeg tror ikke det noen gang går bort) at hvis du sender dem før og etter bilder av gevinster, vil de gi deg en full refusjon, og du kommer til å opprettholde gadget. Vi hørte tilbake fra noen av våre kunder at de hadde evnen til å effektivt bruke dette tilbudet. Den eneste haken er at du trenger å eie enheten i minimum 6 måneder og ta flere grundige bilder (sette opp, delvis oppreist, og hengende) i hele progresjon.

Bare en slu markedsføring teknikk som hjelper SizeGenetics vokse i popularitet

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

FLASH SALE 20% OFF »