Sizegenetics Hoe Het Werkt – Sizegenetics Customer Review

Home » Review » sizegenetics » Sizegenetics Hoe Het Werkt – Sizegenetics Customer Review

SizeGenetics is slechts een van de meest erkende penis uitbreiding van tools op de markt. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. Het is al voor 2 jaar (sinds 1995)

Last Updated on

Sizegenetics Hoe het werkt - Sizegenetics Customer Review

SizeGenetics is slechts een van de meest erkende penis uitbreiding van tools op de markt. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. Het is al 2 jaar (sinds 1995) en maakte het door alle onderzoeken en twijfelaars, waardoor veel klanten tevreden. Het is eigenlijk wetenschappelijk geëvalueerd en aanbevolen door verschillende populaire artsen. We zullen zeker toch bieden u een onafhankelijke evaluatie op basis van ons onderzoek.

Mijn recensie (12 maanden te gebruiken)

Ik daadwerkelijk zijn gebruik te maken van de SizeGenetics extender voor een jaar nu. Ik had een paar weken af ​​(om persoonlijke redenen), maar toch algemeen heb ik het consequent dragen. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. Ik kan je een eerlijk advies te bieden en deel mijn persoonlijk gewin.

Penis extenders hebben een voordeel ten opzichte van pompen te wijten aan het feit dat zij leveren meer op de lange termijn resultaten. Dat is omdat je op de extender voor vele uren gedurende de dag kunnen brengen, terwijl een pomp alleen kan worden gebruikt gedurende enkele minuten in de douche. Het nadeel is dat met een extender, je niet de dikker opgeblazen direct na gebruik krijgen als je gemaakt met water pompen. Gevorderde gebruikers bezit zowel een extender en een pomp. Ik denk dat dit is een fantastische combo, maar voor de periode van mijn eigen gebruik, ik gebruik gemaakt van SizeGenetics, absoluut niets anders.

SizeGenetics werkt vergelijkbaar met de fundamentele spieropbouw proces . Om je biceps maat te stimuleren, moet je gewichten heffen af te breken het weefsel en vervolgens te herstellen om er zeker van dat het groter is dan voorheen. Een soortgelijke procedure geldt met de SizeGenetics systeem gadget. Het “strekt” de penis te maken van tractie en na een lange tijd, zult u in staat om de resultaten te zien.

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

Sizegenetics Hoe het werkt - Sizegenetics Customer Review

Je moet van plan om de SizeGenetics Extender dragen dagelijks minstens 3 uur , voor enkele maanden. U moet pauzes nemen als uw penis voelt stijgen. Ik normaal overspringen 1 of 2 dagen per week. Probeer de rek bars gewoon genoeg, zodat uw penis echt voelt de spanning, maar niet weglopen veranderen. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. Er is een leercurve om de beste balans te verkrijgen dus niet geïrriteerd aan de start te krijgen als u ondervindt problemen.

De nog meer tijd je besteedt draagt, hoe sneller u uw winst te zien. Je zou kunnen gebruiken in het huis, onder uw broek of jeans, of wanneer u rust geven. Het verkrijgen van uw penis tot semi worden ingesteld (tenzij je goed opgemaakt) na die band de SizeGenetics tool op (de meegeleverde DVD laat zien dat het ook). Het zal zeker passen bij losgemaakt jeans of broek. Limited jeans of ondergoed kan een probleem worden. Ook als je slaapt op je buik, zult u zeker echt het gevoel ongemak.

De SizeGenetics extender heeft verlengingen bars behoud van een optimale omvang van ongeveer 10 inch. Echter, volgens getuigenissen van ervaren gebruikers, voor penissen dan 9 inch , verkrijgt nog meer lastig te gebruiken en meer uitdagend om de extender onder je broek te verbergen. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. U zult zeker extra losse kledingstukken op te zetten en een langere t-shirt om te helpen verbergen van de tool.

Werkt het echt? mijn resultaten

Sizegenetics Hoe het werkt - Sizegenetics Customer Review

U zult onomkeerbare winsten in lengte en omtrek te zien na 8 maanden. Ik zag 0,5 inch aanwinsten in lengte na slechts 1 maand van het gebruik.

Die eerste resultaten verminderd hoewel nadat ik nam een ​​lange vakantie zonder gebruik te maken SizeGenetics (om persoonlijke redenen). Na zijn terugkeer naar regelmatig gebruik, het was erg makkelijk om de winst terug te krijgen.

Na 6 maanden van gebruik zag ik een 1 inch stijging.

Vandaag de dag (na jaar van gebruik) mijn stijve penis afmeting is 1,8 inches langer dan gewoon wat ik begon (ik begon bij 5 inch). Ik heb eigenlijk niet gebruikt SizeGenetics voor 2 week om te zien of de resultaten zullen houden, en ze doen, ik heb nog steeds mijn 1,4 inch van de winsten.

Let op: ik gebruik gemaakt van de SizeGenetics voor 5 uur per dag. Ik gewijd aan het proces en zagen resultaten nodig. Voor en na foto’s zal zeker later worden geplaatst.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

Welke SizeGenetics pakket te kiezen?

Sizegenetics Hoe het werkt - Sizegenetics Customer Review

De Value Edition pakket omvat alleen de wieg (klinische type 1 tool) en de educatieve DVD. De standaard gemak pad, band, en de verlenging bars zijn comfortabel in het begin, maar geleidelijk aan, zou je zeker wilt meer comfort keuzes en een krachtiger stretch. Langdurig gebruik is het belangrijkste punt achter SizeGenetics (of een vorm van extender).

Als je krap bij geld, de Value Version is een fantastische begin zoals je altijd individueel kon kopen de extra componenten in de toekomst. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review. Maar als je het geld op dit moment, is het sterk aanbevolen dat u de geavanceerde Comfort of Ultimate-systeem , omdat het zeker meer betaalbaar in de toekomst zal zijn. Hier zijn de meest opvallende bonus die je krijgt:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: een multi-kopstuk (geopenbaard aan de rechterkant) omvat componenten en hoofd bedden die het wrijven en slot in uw penis hoofd zal verminderen om het comfortabeler te maken. Praktisch voor langdurig gebruik.
  • Traction Plus Powder en nazorg Moisturizer (alleen meegeleverd met Ultimate System): Het poeder creëert grip tussen de wieg en de penis, zodat de druk zeker krachtiger en nog veel meer comfortabel zal zijn (kan worden gewijzigd met babypoeder). De crème zal zeker versnellen de weefselregeneratie procedure.

The Ultimate System beschikt bovendien over SizeGenetics Workout DVD’s en 3M gemak pleisters. Die zijn leuk om te hebben, maar zijn optioneel. Met betrekking tot de gadget zelf, de geavanceerde Convenience pakket heeft elk klein ding.

Discrete Verzending en Levering

SizeGenetics leveren gratis verzending en discreet zending in een gemeenschappelijke doos. Er zal geen sprake zijn van etiketten of beelden die de materialen van het product te produceren. SizeGenetics hebben een werkplek in Noord-Amerika, dus als je er woont zult u zeker krijgt het product zeer snel. Internationale zendingen kan het langer duren. Sizegenetics Hoe het werkt – Sizegenetics Customer Review.

Waar te SizeGenetics kopen?

Sizegenetics Hoe het werkt - Sizegenetics Customer Review

Zorg ervoor dat u SizeGenetics bevel van de overheid website. Gebruik disconteringsvoet code SG10 voor een extra 10% korting met de link hierboven. De onderdelen zijn gemaakt in de Verenigde Staten en garanderen een hoge kwaliteit. We hadden problemen met betrekking tot andere wederverkopers, die klanten kregen economisch plastic made-in-China elementen die niet bij elkaar kunnen houden. Veel van deze is te vinden op eBay . NIET KOPEN DIE , tenzij je een extra $ 30 op te blazen, 1 maand te wachten om te leveren, en een aantal uren van verergering proberen om dit ding bij elkaar te plaatsen en te houden zonder afbreuk te doen. Houd in gedachten dat op eBay, de foto’s zijn niet van de werkelijke apparaat dat u zult zeker te verkrijgen.

Krijgen SizeGenetics gratis

Ja, zoals u wellicht hebt beluisterd, SizeGenetics loopt een aanbod (voor meerdere jaren op dit moment, dus ik denk niet dat het ooit verdwijnt), die als je ze je voor en na foto’s van de winsten te sturen, ze zullen zeker geven u een compleet vergoeding, en je krijgt om het apparaat te houden. We hebben geluisterd naar terug van een aantal van onze klanten dat ze in staat waren om efficiënt dit aanbod gebruik maken. Het enige nadeel is dat je moet het apparaat beschikken over ten minste 6 maanden en neem tal van grondige’s (rechtop, semi-erectie, en hangende) gedurende de progressie.

Gewoon een sneaky marketing techniek die helpt SizeGenetics groeien in populariteit

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

FLASH SALE 20% OFF »