SizeGenetics Gjennomgang: En ærlig, Ekte Gjennomgang Av SizeGenetics Extender

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Gjennomgang: En ærlig, Ekte Gjennomgang Av SizeGenetics Extender

SizeGenetics er blant de mest identifisert penis utvide enheter på markedet. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Det har eksistert i 2 tiår strø

Last Updated on

SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender

SizeGenetics er blant de mest identifisert penis utvide enheter på markedet. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Det har eksistert i 2 tiår for tiden (med tanke på at 1995) og bestått alle eksamener og tvilere, forlate flere kunder fornøyd. Det har blitt medisinsk kontrollert og supporteded av mange kjente leger. Vi vil sikkert likevel gi deg en upartisk vurdering basert på vår test.

Min gjennomgang (12 måneders bruk)

Jeg har vært å utnytte den SizeGenetics extender for år nå. Jeg hadde noen off uker (for personlige faktorer), men generelt har jeg faktisk brukt det konsekvent. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Jeg kan gi deg en grei synspunkt og dele mine personlige gevinster.

Penis Extender har en fordel over pumpene siden de tilbyr mer langsiktige resultater. Det er siden du kan bruke extender i flere timer i løpet av dagen, mens en pumpe kan bare brukes for mange minutter i dusjen. Ulempen er at med en extender, trenger du ikke få den fetere oppsvulmet rett etter bruk som du gjør med vannpumper. Avanserte brukere eier både en extender og en pumpe. Jeg tror at dette er en veldig bra kombinasjon, men også for den perioden av mitt bruk, jeg bare gjort bruk av SizeGenetics, absolutt ingenting annet.

SizeGenetics fungerer ligner på den grunnleggende muskel byggeprosessen . For å øke armene størrelse, må du heve vekter for å bryte ned cellene og etter at gjenopprette det slik at det er større enn før. En lignende prosedyre bruker med SizeGenetics systemverktøy. Det “strekker” penis ved hjelp av trekkraft og etter gang, vil du være i stand til å se resultatene.

Hvordan bruke SizeGenetics?

SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender

Du burde tenkt å bruke SizeGenetics Extender for minst 3 timer daglig , i flere måneder. Du må ta pauser hvis penis virkelig føles stige. Jeg savner vanligvis 1 eller 2 dager i uken. Forsøk å omstille forlengelses barer bare nok til at penis føles spenningen, men ikke stikke. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Det er en oppdager kurve for å få den riktige balansen så ikke bli motløs i begynnelsen hvis du opplever problemer.

Jo mer tid du bruker på det, jo raskere vil du se dine gevinster. Du kan bruke den i huset, under buksa eller jeans, eller når du sover. Få din penis til å være semi oppreist (med mindre du er godt hengt) da bandet SizeGenetics verktøyet på (den besto av DVD avslører det også). Det vil sikkert være komfortabel med løse jeans eller bukser. Trange bukser eller undertøy kan være en problemfri. Også hvis du sover på magen, vil du sikkert føle smerte.

SizeGenetics extender har forlengelser barer som støtter en optimal størrelse på rundt 10 inches. Men inning samsvar med påtegninger fra sofistikerte individer, for peniser enn 9 inches , blir det mer ubehagelig å bære og tøffere å skjule extender etter buksa. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Du vil sikkert trenge å sette på ekstra løse plagg og en mye lengre tee shirt for å bistå skjule gadget.

Betyr det virkelig fungerer? Mine resultater

SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender

Du vil sikkert se irreversible gevinster i lengde og omkrets etter 8 måneder. Jeg så 0,5 tommers gevinster i størrelse etter bare en måneds bruk.

De foreløpige resultatene forsvunnet selv etter at jeg tok en lang pause uten å ha SizeGenetics (for personlige faktorer). Etter hjemkomsten til vanlig bruk, det var enkelt å få gevinster tilbake.

Etter 6 måneders bruk så jeg en 1 tommers økning.

I dag (etter tolv Month of bruk) min oppreist penis er 1,8 inches mye lenger enn bare hva jeg begynte (jeg startet på 5 inches). Jeg har ikke gjort bruk av SizeGenetics i 14 dager for å se om resultatene vil sikkert holde seg, og de gjør det, jeg har fortsatt mine 1,4 inches av gevinster.

Vennligst merk: jeg brukte SizeGenetics i 5 timer hver dag. Jeg virkelig forpliktet til prosedyren og så resultater etter behov. Før og etter bilder vil sikkert bli lagt ut senere.

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

Hvilke SizeGenetics pakke du skal velge?

SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender

Verdien Edition pakke består bare av båren (medisinsk type 1 verktøy) og den pedagogiske DVD. Standard bekvemmelighet pad, stropp, og forlengelse barer passe i begynnelsen, men i tid, vil du ønsker mer komfort alternativer og en kraftigere strekning. Langsiktig bruk er essensen bak SizeGenetics (eller noen extender).

Hvis du er strapped for kontanter, er verdien Edition en veldig bra begynnelse som du kan hele tiden skaffe de ekstra delene separat senere. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender. Men hvis du har penger nå, er det sterkt anbefalt at du får Advanced Comfort eller Ultimate System , med tanke på at det vil være mindre kostbart i det lange løp. Nedenfor er de mest bemerkelsesverdige additionals som du vil sikkert få:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-head elementet (vist til høyre) inkluderer deler og hode senger som vil sikkert redusere friksjon og lås i penis går for å gjøre det mye mer behagelig. Ekstremt problemfri for varig bruk.
  • Traction Plus Pulver og ettervern Moisturizer (Inkludert bare med Ultimate System): Pulveret utvikler trekkraft mellom båren og penis slik at stress vil sikkert være sterkere og mer komfortabel (kan erstattes med babypudder). Kremen vil sikkert øke hastigheten på vevet gjenvekst prosessen.

The Ultimate System har også SizeGenetics Workout DVDer og 3M convenience lim. De oppfører seg å ha, men er valgfrie. I forhold til selve enheten, har Advanced Comfort plan hver lille ting.

Diskret forsendelse og levering

SizeGenetics bruke kostnadsfritt levering og veldig diskret distribusjon i en generisk boks. Det vil sikkert ikke være noen koder eller bilder som avgir komponentene i elementet. SizeGenetics har et kontor i Nord-Amerika, så hvis du bor der vil du få produktet virkelig rask. Internasjonale forsendelser kan ta lengre tid. SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender.

Hvor kjøpe SizeGenetics?

SizeGenetics anmeldelse: An Honest, Ekte gjennomgang av SizeGenetics Extender

Se til at du kjøper SizeGenetics fra myndighetene nettstedet. Bruk priskutt kode SG10 for en ekstra 10% rabatt med linken over. Delene er laget i USA og garanterer førsteklasses kvalitet. Vi hadde spørsmål om andre forhandlere, som klienter mottatt økonomisk plast made-in-Kina deler som ikke kunne holde sammen. Mange av disse kan bli funnet på eBay . IKKE kjøpe disse , med mindre du har en ekstra $ 30 for å blåse, til 30 dager avvente det til skipet, og en rekke timer med stress som mål å plassere denne ting sammen og hold uten å falle av. Husk at på eBay, blir bildene ikke liker den virkelige enheten du vil sikkert få.

Komme SizeGenetics gratis

Ja, som du kanskje har hørt, er SizeGenetics kjører et tilbud (i flere år for tiden, så jeg tror ikke det noen gang forsvinner) at hvis du sender dem før og etter bilder av gevinster, de vil sikkert gi deg en komplett refusjon , og du kommer til å holde gadget. Vi lyttet til tilbake fra noen av våre kunder at de hadde evnen til å effektivt utnytte denne avtalen. Den eneste haken er at du må ha enheten i det minste 6 måneder og ta en rekke grundige bilder (satt opp, delvis oppreist, og slapp) i hele progresjon.

Bare en slu markedsføring teknikk som hjelper SizeGenetics vokse i popularitet

Klikk her for å bestille SizeGenetics online NÅ »

FLASH SALE 20% OFF »