Sizegenetics Før Og Efter Billeder – Ikke Sikkert For Work (NSFW)

Home » Review » sizegenetics » Sizegenetics Før Og Efter Billeder – Ikke Sikkert For Work (NSFW)

“Størrelse betyder ikke noget.” Det er, hvad mange damer hævder. Men hvis du er en person, der ikke rigtig måle op i dimensionen afdeling, du ved, det er ikke rigtig tr

Last Updated on

“Størrelse betyder ikke noget.” Det er, hvad mange damer hævder. Men hvis du er en person, der ikke rigtig måle op i dimensionen afdeling, du ved, det er ikke sandt.  Størrelse gør sagen. 

Du kunne bestemme simpelthen, hvad koster det? det betyder ikke blot i form af inches, du ikke har, men i form af skuffende eller mistede sex-relaterede muligheder.

Takket være nettet, er der i øjeblikket mange markeringer derude for mænd, der søger efter en metode til at forbedre penis størrelse. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Men gør en af ​​disse metoder virkelig arbejde?

Virkelig, kan du blive overrasket. Der går til det mindste ét element til rådighed, der rent faktisk kan gøre en betydelig og varig stigning i penis størrelse, og det hedder SizeGenetics.

Sizegenetics Før og efter billeder - ikke sikkert for Work (NSFW)

Min historie | A Real SizeGenetics anmeldelse

Jeg Møsting tilbøjelige til at fortælle dig alt om SizeGenetics i blot et minut. Men først agter jeg at fortælle dig min historie. I betragtning af, at du læser min SizeGenetics gennemgang, jeg antage, at du måske være i stand til at associere.

Jeg er født med micropenis. Dette er et problem, hvor penis er unormalt tiny– miner var mindre end 3 inches for størstedelen af mit liv. Jeg tror ikke, jeg skal informere dig nøjagtigt, hvordan ydmygende det var for mig. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Jeg huske hele ungdommen jeg virkelig følte så ubehageligt, men jeg holdt tro, at en eller anden måde punkter ville vende for mig, at det var noget, jeg ville bare vokser. Men jeg har aldrig nogensinde gjorde.
Jeg prøvede at gå ud med kvinder. For at være ligetil, en stor del af dem virkelig faktisk ikke synes at passe alt det meget, når de så, hvor lille jeg var. Men teknikerne af virkelig gør kærlighed var en egentlig smerte. Vi kunne bare virkelig få det til at fungere i specifikke positioner, og det simpelthen tog alt det sjove ud af det. Sex var konstant skuffende, og langsomt gradvist gav jeg bare op. Ved 30 år havde jeg lige lavet kærlighed med et par hunner nogensinde før, og jeg kunne ikke se nogen form for chance for, at jeg bestemt ville forsøge igen i fremtiden. Jeg væsentlige overgav mig til en levetid på tvungen afholdenhed. Allerede min selvtillid blev fyret til helvede.

Jeg kiggede ind i en stor del af forskellige muligheder. Jeg prøvede alle de piller og cremer frugtesløse. På et tidspunkt gik jeg også hidtil omkring tænke kirurgisk procedure! Min læge talte mig ud af det og foreslog en penis pumpe i stedet. Jeg udnyttede det, og det hjalp, men jeg ønskede en langsigtet løsning. Og så fandt jeg ud af, om SizeGenetics.

Jeg var på vagt om at investere lån på endnu en “middel”, som kunne være lige et nedløbsrør på min bankkonto. Men jeg valgte at jeg ville forsøge denne ene sidste punkt. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Desuden var jeg villig til at bruge penge på kirurgi. SizeGenetics ville helt sikkert være en hel del billigere i forhold til det, og en hel masse meget mindre skræmmende også. Jeg spurgte min doc, hvad han betragtede mit forslag, og han sagde at gå alle ud så længe jeg var omhyggelig og brugte forlængeren korrekt.

klik her for at bestille SizeGenetics online NU »

Hvad er SizeGenetics?

Sizegenetics Før og efter billeder - ikke sikkert for Work (NSFW)

Går ud af min personlige erfaring samt nogle af SizeGenetics vurderer Jeg har faktisk læst, kunne det være det allerbedste penis extender på markedet lige nu. Hvis du ikke har nogen idé meget om penis extendere, kan du blive spørgsmålstegn ved, hvad dette indebærer.

Det er ligetil. SizeGenetics er en anordning, som du bære for om en time (eller mange, hvis du vil) dagligt over en periode på måneder. SizeGenetics anvender mild spænding på din penis, gradvist udvide sin størrelse over tid.

Hvorfor gå med en penis extender?

Du kan spørge dig selv, “Hvorfor skulle jeg forsøge en penis extender i stedet for en penis pumpe eller tabletter eller anden metode?”

Nå, de fleste penis piller typisk ikke faktisk udviklet til at producere nogen form for langsigtede gevinster i form af dimension. De, der siger, de er helt sikkert ikke levere dramatiske resultater (hvis nogen resultater overhovedet). Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Penis tabletter kan være virkelig nyttige, men de fleste af dem er skabt til en øjeblikkelig stigning (viagra slags tidsramme) eller for en bestemt form for erektil dysfunktion.

Hvad med lotioner, geler og så videre? Disse aktuelle behandlinger kan skabe nogle midlertidige stigning størrelse, men det er sjældent meget genkendelig.

Du kan også blive bevidste om forskellige træningsprogrammer, du kan forsøge og endda vægte du kan udnytte. Jeg foreslår opholder sig væk fra disse teknikker. De kan være skadeligt og kan skabe langsigtede skader, hvis du kommer til skade på din egen. De er ligeledes en alvorlig ubehag!

Når det kommer til penis pumper, der faktisk kan generere en oplagt stigning i længde og omkreds. Men gevinsterne er kortvarig og komme med nogle temmelig alvorlige medicinske trusler. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Du er nødt til at bære en opretholdelse band hele sex for at holde ekstra blod i penis. Når du tager det ud (omkring en halv time senere), vil din dimension gå helt trække sig tilbage igen.

En penis extender er det eneste produkt derude, som kan give dig varige gevinster i størrelse!

Sizegenetics Før og efter billeder - ikke sikkert for Work (NSFW)
SizeGenetics er den eneste klinisk dokumenteret Penis Extender

klik her for at bestille SizeGenetics online NU »

Er SizeGenetics arbejde?

Den store undersøgelse sikkert (ordspil her betød) er, om SizeGenetics havde evnen til at levere. Lad mig fortælle dig præcis, hvad min individuelle erfaring var ligesom!

SizeGenetics er annonceret som havende en “58-Way Ultimate Comfort System” Nå, da jeg oprindeligt tog denne gadget ud af pakken den kom i (som var yderst diskret paaged), det så noget dog comfy. Som jeg har lyttet til nogle individer joke, virkelig penis extendere synes ligesom middelalderen tortur værktøjer.

Sizegenetics Før og efter billeder - ikke sikkert for Work (NSFW)

Så jeg blev overrasket, da jeg placere den på, og justeres det, og det viste sig at være virkelig comfy. Jeg var lettet det passer mig også.

Jeg mener, jeg ved det blev skabt for mænd med små peniser, men i betragtning af at jeg havde micropenis, jeg blev fretted I ‘d være for lidt til at udnytte det.

Jeg justeres det at sikre, at det anvendte blot lidt spænding og forlod det på. Jeg faktisk næsten opdaget time død. Nogle gange har jeg glemte jeg at bruge det. Det var sådan, diskret det var.

For de første par uger, jeg kun sætte på SizeGenetics for omkring en time om dagen. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Gradvist selvom jeg begyndte at bære det i længere og længere perioder; i nogle tilfælde jeg blot undladt at huske at tage det af. Det er faktisk ikke genkendelig under tøjet, men jeg stadig følte mest comfy bruge det, når jeg var bare hænge ud hjemme ved mig selv.

klik her for at bestille SizeGenetics online NU »

Jeg vil ikke eksistere. Du skal være meget tålmodig for at opnå resultater med dette produkt. Dette er ikke en overnight afhjælpe. Du skal også være meget flittig. Jeg tror ikke, jeg sprunget en ensom dag for hele 6 måneder, at jeg udnyttede det. Jeg har virkelig ikke i virkeligheden se en masse i metoden til progression for de første to måneder enten, til det punkt, hvor jeg spekulerede på, om det fungerede.

Jeg er faktisk glad for jeg ikke overgive sig, men da omkring på tre måneder mark jeg begyndte at se reelle progression. Så jeg additionaled meget endnu mere størrelse, og den fandt sted ekstremt hurtigt. Jeg i sidste ende havde en afmatning efter jeg slog på seks måneder mærket. Jeg har prøvet at bære enheden lige siden, men jeg har ikke set nogen mere store gevinster, så jeg formoder, at jeg har maxed ud mine egne gener.

Lad mig fortælle dig, det er helt fint med mig, fordi her er de fremskridt, jeg opnået:

  • Starting længde: 3,5 inches
  • 1 måned: 4,1 inches
  • 2 måneder: 4,4 inches
  • 3 måneder: 4,75 inches
  • 4 måneder: 5 tommer
  • 5 måneder: 5,25 inches
  • 6 måneder: 5,6 inches

Jeg kan seriøst ikke fortælle dig præcis, hvordan fremragende det er. Jeg fik 2,1 inches, som for mig var næsten ligesom at øge dimension af min penis! Det var en sindssyg oplevelse.

Jeg kiggede ned starter ved tre måneder, og jeg kunne bare ikke tro, hvad jeg så.

Jeg holdt tro jeg fantasere eller noget, men hver morgen jeg vågnede som ekstra størrelse stadig var der. Jeg nævne, at disse er mine slatne dimensioner? Opretstående, jeg er også større. Diskuter en stigning i tillid!

Jeg har virkelig ikke har nogen form for gevinster i forhold til omkreds, men det var som jeg forventede. Penis forlængere ikke øger omkreds, bare længde. Det er derfor, jeg stadig bruge min penis pumpe ofte.

Hvis du undrer dig over hvad ændringen procedure lignede da jeg gik, det var virkelig let og smertefrit. Der var aldrig nogensinde en faktor, hvor jeg opdagede værktøjet akavet at sætte på. Hvis du læser om, hvor penis extendere arbejde, vil du finde ud af, at spændingen udvikler mikro-tårer. Sizegenetics Før og efter billeder – ikke sikkert for Work (NSFW). Din krop reparerer RVP ved herunder størrelse. Det lyder forfærdeligt, ideel? Det er ikke rigtig, et minimum af ikke med SizeGenetics. Jeg væsentlige aldrig nogensinde oplevet nogen form for ubehag eller bivirkninger.

Du aner ikke, hvor meget jeg ønsker jeg havde gjort dette aldre siden, før jeg prøvede alle de tabletter og pumper og cremer og geler. Jeg spildt en masse lån på disse lappeløsninger (hvoraf flere havde bivirkninger). Jeg havde kun betale for SizeGenetics én gang, og de resultater, det leverede er permanente.

Hvordan kan du købe SizeGenetics?

Det eneste sted, du kunne finde SizeGenetics disponible for salg er online. Lige nu, den SizeGenetics ™ Ultimate System sætter dig tilbage $ 398,95, og SizeGenetics ™ Value Edition sætter dig tilbage $ 199,95.

Hvad er awesome er at du får en risikofri pengene tilbage garanti i 180 dage.

Det er 6 hele måneder at afprøve gadget– tilstrækkelig tid til at se betydelige gevinster i længden. Det tog halvdelen tid for SizeGenetics til at vende mit sexliv rundt. Det kan gøre det samme for dig.

Hvis du ønsker at spare penge på SizeGenetics, det er tid til at købe. Vi tilbyder en særlig SizeGenetics rabat. Udnyt vores eksklusive SizeGenetics promo kode opnå 10% rabat. Dette tilbud er ikke rigtig kommer til at forblive længe, ​​så få det bedste ud af det mens det varer.

klik her for at bestille SizeGenetics online NU »

FLASH SALE 20% OFF »