SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

SizeGenetics behoort tot een van de meest erkende penis verlengen apparaten op de markt. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). Het is eigenlijk al voor 2 jaar nog (c

Last Updated on

SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

SizeGenetics behoort tot een van de meest erkende penis verlengen apparaten op de markt. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). Het is eigenlijk al voor 2 jaar nu (gezien het feit dat 1995) en overleefde alle onderzoeken en twijfelaars, waardoor veel klanten tevreden. Het daadwerkelijk is medisch getest en aanbevolen door verschillende populaire artsen. We zullen zeker toch bieden u een onafhankelijke beoordeling op basis van ons onderzoek.

Mijn recensie (12 maanden te gebruiken)

Ik daadwerkelijk zijn gebruik te maken van de SizeGenetics extender voor YEAR momenteel. Ik had een paar weken af ​​(om persoonlijke redenen), maar over het algemeen heb ik het consequent dragen. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). Ik kan u een eerlijk advies en deel mijn individuele winsten.

Penisvergrotingen een voordeel ten opzichte pompen vanwege het feit dat zij nog langere termijn. Dit omdat u de extender voor een aantal uren gedurende de dag leggen, terwijl een pomp alleen kan worden gebruikt voor tal minuten in de douche. Het nadeel is dat met een extender, je niet de dikker opgeblazen direct na gebruik krijgen als je gemaakt met water pompen. Meer geavanceerde individuen beschikken over zowel een extender en een pomp. Ik geloof dat dit is een mooie combo, maar voor de duur van mijn gebruik, ik heb net gebruikt SizeGenetics, niets anders.

SizeGenetics werkt vergelijkbaar met de fundamentele spieropbouw proces . Om je biceps dimensie te verhogen, moet u gewichten op te heffen af te breken het weefsel herstel vervolgens het zo dat het groter is dan voorheen. Een vergelijkbaar proces is met de SizeGenetics systeem gadget. Het “strekt” de penis te maken van grip en na een lange tijd, dan heb je de mogelijkheid om de resultaten te zien.

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

Je moet erop gericht zijn de SizeGenetics Extender dragen dagelijks minstens 3 uur , voor enkele maanden. Je moet pauzes te nemen wanneer uw penis echt stijgen voelt. Ik normaal overspringen 1 of 2 dagen per week. Streef ernaar de verlenging bars gewoon genoeg veranderen, zodat uw penis voelt nog de stress niet glippen. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). Er is een ontdekken bocht om de juiste balans te verkrijgen dus niet geïrriteerd aan het begin als je ondervindt problemen.

De nog meer tijd je besteedt draagt, het veel sneller je je winsten zien. Je zou kunnen gebruiken in het huis, onder uw broek of spijkerbroek, of wanneer u rust geven. Haal je penis tot semi worden ingesteld (tenzij je goed zijn geïnstalleerd), dan band de SizeGenetics gadget op (de meegeleverde DVD openbaart het goed). Het zal zeker passen met losse denims of broek. Limited denims of ondergoed kan een probleem zijn. Ook als je slaapt op je buik, zul je pijn voelen.

De SizeGenetics extender heeft verlengingen bars ter ondersteuning van een optimale lengte van ongeveer 10 inch. Toch inning volgens getuigenissen van geavanceerde klanten, penissen dan 9 inch , het verkrijgt meer oncomfortabel om te dragen en moeilijker om de extender te verbergen onder uw broek. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). U zult zeker nodig hebt om extra losse kledingstukken en een langere Door gebruik te maken om te helpen verbergen van het apparaat.

Werkt het echt? mijn resultaten

SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

U zult permanente winst in lengte en omtrek te zien na 8 maanden. Ik zag 0,5 inch aanwinsten in lengte na slechts 1 maand gebruik.

Die eerste resultaten verdween echter nadat ik nam een ​​lange pauze zonder dat op SizeGenetics (voor persoonlijke factoren). Na zijn terugkeer naar regelmatig gebruik, was het gemakkelijk om de winst terug te krijgen.

Na 6 maanden van gebruik zag ik een 1 inch stijging.

Vandaag de dag (na een jaar gebruik) mijn rechtopstaande penis afmeting is 1,8 inch veel langer in vergelijking met wat ik begon (Ik begon bij 5 inch). Ik heb eigenlijk geen gebruik van SizeGenetics gemaakt gedurende 14 dagen om te zien of de resultaten zullen houden, en ze doen, ik heb nog steeds mijn 1,4 inch van de winsten.

Let op: ik gebruik gemaakt van de SizeGenetics 5 uur op een dagelijkse basis. Ik daadwerkelijk inzetten voor het proces en zag de resultaten op de juiste wijze. Voor en na foto’s zullen later worden geplaatst.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

Welke SizeGenetics pakket te kiezen?

SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

De Value Edition pakket slechts bestaat uit de wieg (medische type 1 tool) en de training DVD. De standaard Comfort pad, riem, en rek bars zijn comfortabel in het begin, maar na verloop van tijd, zou je meer gemak alternatieven en een sterkere stretch wenst. Langdurig gebruik is de belangrijkste idee achter SizeGenetics (of een vorm van extender).

Als je krap bij geld, de moeite waard Edition is een geweldige start zoals je altijd individueel later kon kopen de extra componenten. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017). Maar als je het geld op dit moment, is het zeer gesuggereerd dat u de geavanceerde Comfort of Ultimate System , gezien het feit dat het minder duur in de toekomst zal zijn. Hier zijn de meest opmerkelijke bonus die je krijgt:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: een multi-head items (geopenbaard aan de rechterkant) bevat onderdelen en het hoofd bedden die het wrijven zal afnemen en beveilig uw penis naar het een stuk comfortabeler te maken. Echt zorgeloos voor een duurzame gebruik.
  • Traction Plus Powder en nazorg Moisturizer (alleen meegeleverd met Ultimate System): Het poeder produceert grip tussen de wieg en de penis, zodat de druk krachtiger en nog veel meer comfortabel zal zijn (kan worden gewijzigd met babypoeder). De moisturizer zal zeker versnellen de cellen regeneratie procedure.

The Ultimate System bevat bovendien SizeGenetics Exercise dvd’s en 3M troost lijmen. Die zijn leuk om te hebben, maar zijn optioneel. Met betrekking tot de gadget zelf, de Advanced Comfort plan moet wat dan ook.

Discrete Verzending en Levering

SizeGenetics leveren gratis verzending en discrete aflevering in een gemeenschappelijke doos. Er zal geen sprake zijn van etiketten of foto’s die van de materialen van het item. SizeGenetics hebben een kantoor in Noord-Amerika, dus als je er woont zult u zeker het product te verkrijgen zeer snel. Internationale zendingen kan veel langer duren. SizeGenetics Extender: Review en de resultaten (2017).

Waar te SizeGenetics kopen?

SizeGenetics Extender: Review En Resultaten (2017)

Zorg ervoor dat u SizeGenetics kopen van de overheid website. Gebruik de kortingscode SG10 voor een extra 10% korting op de bovenstaande link. De componenten worden gemaakt in de VS en zorgen voor een hoge kwaliteit. We hadden klachten over andere resellers, dat klanten kregen goedkoop plastic made-in-China elementen die niet bij elkaar kunnen houden. Veel van deze is te vinden op eBay . NIET KOPEN DIE , tenzij je een extra $ 30 op te blazen, dertig dagen te wachten om op te leveren, en een aantal uren van stress proberen om dit ding bij elkaar te plaatsen en te houden zonder te vallen. Houd in gedachten dat op eBay, zijn de foto’s niet zoals de echte tool die u krijgt.

Krijgen SizeGenetics gratis

Ja, als je kon hebben geluisterd naar, SizeGenetics loopt een aanbod (voor een aantal jaren, dus ik denk niet dat het ooit verdwijnt), die als je ze je voor en na foto’s van de winsten te sturen, zullen zij u te bieden een volledige vergoeding, en je krijgt om de gadget te handhaven. We hoorden terug van een paar van onze consumenten dat ze had de mogelijkheid om efficiënt dit aanbod gebruik maken. Het enige nadeel is dat je de gadget bezitten voor ten minste 6 maanden en neemt een groot aantal diepgaande’s (rechtop, semi-erectie en slappe) de hele vooruitgang.

Gewoon een sneaky marketing techniek die helpt SizeGenetics groeien in populariteit

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

FLASH SALE 20% OFF »