Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 Maanden!

Home » Review » sizegenetics » Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 Maanden!

SizeGenetics is slechts een van een van de meest erkende penis te verlengen apparaten op de markt. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. Het is eigenlijk al voor 2 decennia curre

Last Updated on

Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden!

SizeGenetics is slechts een van een van de meest erkende penis te verlengen apparaten op de markt. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. Het is eigenlijk al voor 2 decennia momenteel (omdat 1995) en overleefde alle onderzoeken en critici, waardoor er meerdere klanten tevreden. Het is wetenschappelijk gecontroleerd en supporteded door tal van bekende artsen. We zullen zeker toch bieden u een objectieve beoordeling op basis van onze test.

Mijn recensie (12 maanden te gebruiken)

Ik daadwerkelijk zijn met behulp van de SizeGenetics extender voor 12 maanden nu. Ik had een paar weken af ​​(om persoonlijke redenen), maar het algemeen heb ik het constant dragen. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. Ik kan je een oprechte standpunt te geven en deel mijn persoonlijk gewin.

Penis extenders hebben een voordeel ten opzichte van pompen omdat ze nog meer op de lange termijn resultaten. Dit omdat u de extender enkele uren gedurende de dag leggen, terwijl een pomp alleen kan worden gebruikt voor verscheidene minuten onder de douche. Het nadeel is dat met een extender, je niet de dikker opgeblazen direct na gebruik krijgen als je met water pompen. Meer geavanceerde individuen beschikken over zowel een extender en een pomp. Ik denk dat dit is een fantastische combinatie, maar voor de duur van mijn gebruik, ik alleen gebruikt SizeGenetics, niets anders.

SizeGenetics werkt vergelijkbaar met de fundamentele spieropbouw proces . Om je biceps dimensie te verhogen, moet je gewichten op te heffen van de cellen af te breken en vervolgens opnieuw zodat het groter is dan in het verleden. Een vergelijkbaar proces maakt gebruik van de SizeGenetics systeem apparaat. Het “strekt” de penis met behulp van grip en na een lange tijd, zult u in staat om de resultaten te zien.

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden!

U moet zich richten op de SizeGenetics Extender opgemaakt voor dagelijks minstens 3 uur , voor enkele maanden. U moet pauzes nemen als uw penis echt voelt stijgen. Ik vermijd meestal 1 of 2 dagen per week. Probeer de verlenging bars gewoon genoeg, zodat uw penis voelt de spanning, maar niet wegglijdt uit te stellen. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. Er is een lerende contour te krijgen van de beste evenwicht dus niet gefrustreerd te verkrijgen bij het begin als u ondervindt problemen.

Hoe meer tijd je besteedt draagt, hoe sneller je zult zeker zien uw winst. Je kunt hem dragen thuis, onder je broek of jeans, of wanneer u rust geven. Het verkrijgen van uw penis semi worden opgemaakt (tenzij je goed opgemaakt) na die band de SizeGenetics gadget op (de meegeleverde DVD laat zien dat het ook). Het zal zeker passen bij losse broek of broek. Strakke jeans of ondergoed kan een probleem zijn. Ook als je slaapt op je buik, zul je echt het gevoel pijn.

De SizeGenetics extender heeft verlengingen bars ter ondersteuning van een maximale grootte van ongeveer 10 inches. Toch inning overeenstemming met aantekeningen van innovatieve individuen, penissen dan 9 inches , krijgt het lastiger om te dragen en moeilijker om de extender te verbergen onder uw broek. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. U moet extra losgemaakte kleding en een langere tee shirt gebruiken om te helpen verbergen van het apparaat.

Werkt het echt? mijn resultaten

Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden!

U ziet op lange termijn winsten in lengte en omtrek na 8 maanden. Ik zag 0,5 inch winsten in omvang na slechts 1 maand van het gebruik.

Die voorlopige resultaten verdween echter nadat ik nam een ​​lange pauze zonder dat op SizeGenetics (voor individuele factoren). Na zijn terugkeer naar regelmatig gebruik, was het eenvoudig om de winst terug te krijgen.

Na 6 maanden van gebruik zag ik een 1 inch stijging.

Vandaag de dag (na twaalf maanden van gebruik) mijn rechtopstaande penis afmeting is 1,8 inch veel langer in vergelijking met wat ik begon (Ik begon bij 5 inch). Ik heb geen gebruik gemaakt van SizeGenetics gemaakt gedurende 14 dagen om te zien of de resultaten zal zeker blijven, en ze doen, ik heb nog steeds mijn 1,4 inch van de winsten.

Let op: Ik gebruikte de SizeGenetics 5 uur per dag. Ik eigenlijk gewijd aan het proces en dienovereenkomstig zag resultaten. Voor en na foto’s zal zeker later worden geüpload.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

Welke SizeGenetics pakket te kiezen?

Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden!

De Value Edition pakket slechts bestaat uit de brancard (medische soort gadget 1) en de training DVD. De standaard Comfort pad, riem, en rek bars zijn comfortabel in het begin, maar in de tijd, zou je meer gemak opties en een sterkere stretch wenst. gebruik op lange termijn is de belangrijkste idee achter SizeGenetics (of een extender).

Als je krap bij kas, de moeite waard Edition is een prachtig begin als je constant individueel later kon kopen de extra componenten. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !. Maar als je het geld op dit moment, is het sterk aangeraden dat u het verkrijgen van de geavanceerde Comfort of Ultimate System , gezien het feit dat het zeker minder duur in de toekomst zal zijn. Hieronder zijn een van de meest opmerkelijke bonus die je zeker zal krijgen:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: een multi-kopstuk (geopenbaard aan de rechterkant) bevat onderdelen en hoofd bedden die zeker de wrijving en de sluis in uw penis bezoek zal verminderen maakt het veel meer comfortabel. Erg handig voor langdurig gebruik.
  • Traction Plus Powder en nazorg Moisturizer (alleen meegeleverd met Ultimate System): Het poeder produceert grip tussen de brancard en de penis, zodat de stress zeker krachtiger en meer comfortabel zal zijn (kan worden vervangen door talkpoeder). De moisturizer zal zeker versnellen de cellen hergroei proces.

The Ultimate System beschikt bovendien over SizeGenetics Exercise dvd’s en 3M gemak vlekken. Die zijn leuk om te hebben maar zijn optioneel. In termen van het apparaat zelf, de Advanced Convenience bundel heeft elk klein ding.

Discrete Verzending en Levering

SizeGenetics bieden gratis verzending en zeer discrete aflevering in een generische doos. Er zal geen enkele soort etiketten of foto’s die de inhoud van het item los zijn. SizeGenetics hebben een kantoor in de Verenigde Staten en Canada, dus als je er woont u het punt zeer snel te krijgen. Internationale verzendingen kan langer duren. Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden !.

Waar te SizeGenetics kopen?

Sizegenetics Beoordeling Look At My Resultaten Na 4 maanden!

Ziet toe, je krijgt SizeGenetics van de officiële website. Gebruik prijsverlaging code SG10 voor een extra 10% korting met de link op. De componenten worden gemaakt in de VS en zorgen voor een uitstekende kwaliteit. We hadden klachten over de andere wederverkopers, die klanten ontvangen goedkope plastic made-in-China elementen die niet bij elkaar kan houden. Veel van deze is te vinden op eBay . NIET KOPEN DIE , tenzij je een extra $ 30 op te blazen, dertig dagen te wachten tot het schip, en een aantal uren van ergernis proberen om dit ding bij elkaar te plaatsen en te houden zonder te vallen. Houd in gedachten dat op eBay, zijn de foto’s niet zoals de echte gadget die u zal verkrijgen.

Krijgen SizeGenetics gratis

Ja, zoals je misschien al hebt gehoord, SizeGenetics loopt een aanbod (voor een aantal jaren, dus ik ga er niet vanuit het ooit verdwijnt), die als je ze sturen je voor en na foto’s van de winsten, zullen ze zeker geven u een volledige terugbetaling, en bereikt u het apparaat te behouden. We hebben geluisterd naar terug van een aantal van onze consumenten dat ze in staat waren om effectief gebruik van dit aanbod. Het enige nadeel is dat je de gadget te bezitten voor ten minste 6 maanden en neemt een aantal gedetailleerde foto’s (opgericht, semi-erectie, en hangende) gedurende de progressie.

Gewoon een sneaky marketing techniek die helpt SizeGenetics groeien in populariteit

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU »

FLASH SALE 20% OFF »