SizeGenetics – Are SizeGenetics Cu Adevărat? Decide Pentru Tine

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics – Are SizeGenetics Cu Adevărat? Decide Pentru Tine

SizeGenetics este printre cele mai penis identificate extinde instrumentele de pe piață. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Acesta a fost în jur de 2 decenii de acum (din 199

Last Updated on

SizeGenetics - Are SizeGenetics de lucru Serios?  Decide pentru tine

SizeGenetics este printre cele mai penis identificate extinde instrumentele de pe piață. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Acesta a fost în jur de 2 decenii (din 1995) și a îndurat toate examenele și a criticilor de film, lăsând o mulțime de consumatori încântați. Acesta a fost efectiv examinat medical și avizat de către mai mulți profesioniști din domeniul medical populare. Noi cu toate acestea, vă va oferi o evaluare onestă bazată pe examinarea noastră.

Revizuirea mea (12 luni utilizare)

Am fost de fapt utilizarea extensiei SizeGenetics timp de 12 luni în prezent. Am avut câteva săptămâni libere (pentru factorii personali), dar general, am fost, folosind în mod consecvent. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Ți-aș putea oferi un punct de vedere sincer și împărtăși câștigurile mele individuale.

Prelungitoare pentru penis au un avantaj față de pompele din cauza faptului că acestea oferă și mai multe rezultate pe termen lung. Care se datorează faptului că ai putea pune în extensia pentru un număr de ore pe tot parcursul zilei, în timp ce o pompă poate fi utilizată doar pentru un număr de minute în duș. Dezavantajul este că, cu un agent de diluare, nu obține dreptul de mai grasa umflat după utilizare în timp ce termina cu pompe de apă. Mai mulți utilizatori avansați posedă atât un agent de diluare și o pompă. Eu cred că acest lucru este o combinatie excelenta, dar pentru durata de utilizare a mea, am folosit doar SizeGenetics, absolut nimic altceva.

SizeGenetics funcționează similar cu procesul de bază musculare clădire . Pentru a mări dimensiunea bicepși, va trebui să ridice greutăți pentru a rupe în jos tesutul apoi sa- l recuperez , astfel că este mai mare decât în trecut. O procedură comparabilă folosește cu dispozitivul de sistem SizeGenetics. Ea ” se întinde” , ceea ce face utilizarea penisului de tracțiune și după un anumit timp, veți putea vedea rezultatele.

Cum se folosesc SizeGenetics?

SizeGenetics - Are SizeGenetics de lucru Serios?  Decide pentru tine

Ar trebui să încerce să pună pe SizeGenetics Extender timp de cel puțin 3 ore pe zi , timp de mai multe luni. Trebuie sa luati pauze daca penisul tau se simte crestere. De obicei , am sari peste 1 sau 2 zile pe săptămână. Încercați să schimbați barele de alungire suficient astfel încât penisul se simte tensiunea , dar nu elope. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Există o curbă de a afla pentru a obține echilibrul ideal astfel încât să nu se fi iritat la început dacă aveți probleme.

Chiar mai mult timp cheltuiți folosindu-l, mult mai repede, veți vedea cu siguranță câștigurile tale. Ai putea purta la domiciliu, sub pantaloni sau denims sau atunci când dormi. Obține penisul să fie setat semi sus (dacă nu sunt bine instalate), după care banda de instrumentul SizeGenetics pe (DVD a fost alcătuită relevă o bine). Se va potrivi cu pantaloni largi sau pantaloni. pantaloni limitate sau lenjeria de corp ar putea fi o problemă. De asemenea, dacă dormi pe burtă, vei simti cu adevarat disconfort.

SizeGenetics Extender are bare de sustinere o prelungiri lungime maximă de aproximativ 10 inch. Cu toate acestea, conform reprizei comentariile de la utilizatori sofisticate, pentru penisuri de peste 9 inch , aceasta obține chiar mai incomod de folosit și mai greu pentru a ascunde prelungitorul sub pantaloni. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Veți avea nevoie să poarte haine suplimentare largi și un tricou mai lung pentru a ajuta la ascunderea sculei.

Are într-adevăr funcționează? rezultatele mele

SizeGenetics - Are SizeGenetics de lucru Serios?  Decide pentru tine

Vei vedea câștiguri pe termen lung în lungime și circumferință după 8 luni. Am văzut câștiguri de 0,5 inch în dimensiune, după doar 1 luna de utilizare.

Aceste rezultate preliminare au dispărut cu toate acestea, după ce am luat o pauza de lunga durata, fara a purta SizeGenetics (din motive individuale). După obținerea înapoi la utilizarea normală, a fost ușor să se obțină câștigurile înapoi.

După 6 luni de utilizare am văzut un 1 inch creștere.

Astazi (dupa an de utilizare), in erectie mea dimensiunea penisului este de 1,8 inch mai mult decât ceea ce am început (am început la 5 inch). Eu nu am făcut uz de SizeGenetics pentru Săptămâna 2 pentru a vedea dacă rezultatele vor lipi, și ei fac, încă mai am mei 1.4 inch de câștiguri.

Vă rugăm să rețineți: Am folosit SizeGenetics timp de 5 ore de zi cu zi. De fapt , am dedicat procedurii și a văzut rezultate în mod corespunzător. Înainte de a și după imaginile vor fi cu siguranță încărcat mai târziu.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on – line ACUM »

Ce pachet SizeGenetics pentru a alege?

SizeGenetics - Are SizeGenetics de lucru Serios?  Decide pentru tine

Mănunchiul Value Edition constă numai din targa (de tip medical 1 gadget) și DVD-ul educațional. Pad-ul implicit comoditate, banda, și bare de prelungire sunt confortabile la început, dar, în timp, s-ar dori cu siguranță chiar și mai multe opțiuni de comoditate și o întindere mai puternică. Utilizarea pe termen lung, este ideea principală din spatele SizeGenetics (sau orice alt tip de extender).

Dacă sunteți de legat de bani, ediția Value este un început de mare ca ai putea cumpăra întotdeauna componentele suplimentare separat în viitor. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine. Cu toate acestea , dacă aveți bani acum, este extrem de recomandat să obțineți Comfort avansat sau System Ultimate , dat fiind că acesta va fi cu siguranță mai accesibile pe termen lung. Chiar aici sunt cele mai semnificative bonus pe care le va obține cu siguranță:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: o bucată multi-cap (arătat în partea dreaptă) are piese si paturi de cap care se va reduce frecarea și fixează capul penisului pentru a face mult mai confortabil. Foarte practic pentru utilizare de lungă durată.
  • Plus de tracțiune Pulbere și Aftercare Hidratant (Inclus numai cu sistem Ultimate): Pulberea de tracțiune creează între targă și penis , astfel stresul va fi cu siguranță mai puternic și mult mai confortabil (pot fi schimbate cu pudra pentru copii). Crema va accelera procedura de regenerare tisulară.

Sistemul Ultimate, de asemenea, are SizeGenetics DVD-uri de antrenament si adezivi 3M confort. Acestea sunt frumos de a avea toate acestea sunt opționale. În ceea ce privește instrumentul în sine, pachetul avansat Comfort are fiecare lucru mic.

Discret de transport și livrare

SizeGenetics asigura livrarea casei și de livrare discret într-o cutie comună. Nu există cu siguranță nu va fi nici un fel de etichete sau imagini care emit materialele de produs. SizeGenetics au un birou în America de Nord, așa că, dacă trăiești acolo vei obține cu siguranță produsul foarte repede. livrările internaționale ar putea dura mai mult timp. SizeGenetics – Are SizeGenetics de lucru Serios? Decide pentru tine.

De unde să cumpere SizeGenetics?

SizeGenetics - Are SizeGenetics de lucru Serios?  Decide pentru tine

A se vedea , să – l veți obține SizeGenetics din partea autorităților site – ului. Reducere utilizare cod Rata SG10 pentru un plus de 10% off cu web link – ul de peste. Componentele sunt realizate în SUA și pentru a asigura o calitate excelenta. Am avut nemulțumiri cu privire la diverse alți distribuitori, consumatorii au primit din plastic low-cost made in China , piese care nu s – ar putea dețin împreună. Multe dintre acestea pot fi găsite pe eBay . NU CUMPARA CEI , dacă nu aveți un extra $ 30 sufla, 1 luna să aștepte pentru a navei, precum și un număr de ore de frustrare încercarea de a pune acest lucru împreună și să dețină fără a cădea. Rețineți că , pe ebay.com, imaginile nu sunt ca dispozitivul autentic va primi cu siguranță.

SizeGenetics Noțiuni de bază pentru drum liber

Da, după cum ați fi ascultat, SizeGenetics se execută o ofertă (pentru numeroși ani în prezent, așa că nu cred că dispare vreodată) că , dacă le trimiteți înainte și după imagini de câștiguri, acestea vă va oferi o rambursare completă , și veți obține pentru a menține dispozitivul. Am auzit înapoi de la câțiva dintre consumatorii noștri pe care le – au putut să utilizeze în mod eficient această ofertă. Singura problemă este că trebuie să aveți gadget pentru un minim de 6 luni și să ia o serie de fotografii în profunzime (necondiționate, semișezîndă și flască) pe tot parcursul progresului.

Doar o tehnica de marketing mascate care ajută SizeGenetics să crească în popularitate

click aici pentru a comanda SizeGenetics on – line ACUM »

FLASH SALE 20% OFF »