SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement

Home » Review » sizegenetics » SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement

SizeGenetics είναι μεταξύ ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πέους εκτείνεται εργαλεία στην αγορά. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Έχει πράγματι εδώ και 2 χρόνια τώρα (δεδομένου t

Last Updated on

SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα - Best Male Enhancement

SizeGenetics είναι μεταξύ ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πέους εκτείνεται εργαλεία στην αγορά. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Έχει πράγματι εδώ και 2 χρόνια τώρα (δεδομένου ότι το 1995) και υπέμεινε όλες οι εξετάσεις και οι κριτικοί κινηματογράφου, αφήνοντας πολλούς καταναλωτές ικανοποιημένοι. Έχει πράγματι κλινικά εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από μια σειρά από δημοφιλείς γιατρούς. Εμείς σίγουρα θα εντούτοις σας προσφέρουν μια αμερόληπτη αξιολόγηση βασίζεται στην εξέταση μας.

Επανεξέταση μου (12 μήνες χρήση)

Έχω όντως κάνει χρήση της αραίωσης SizeGenetics για το έτος επί του παρόντος. Είχα μια-δυο ανοικτά εβδομάδες (για προσωπικούς λόγους), αλλά η συνολική έχω πράγματι ότι το φοράτε τακτικά. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Μπορώ να σας παρέχει μια απλή άποψη και να μοιραστούν την προσωπική μου κέρδη.

διαλυτικά πέος έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις αντλίες, επειδή προσφέρουν ακόμη πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα μπορούσε να θέσει στο επεκτατικό για αρκετές ώρες στη διάρκεια της ημέρας, ενώ μια αντλία θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιηθεί για έναν αριθμό λεπτών στο ντους. Το μειονέκτημα είναι ότι με μια επέκταση, δεν έχετε το παχύτεροι φουσκωμένο αμέσως μετά τη χρήση, όπως τελειώσετε με αντλίες νερού. Οι προχωρημένοι χρήστες έχουν τόσο ένα αραίωσης και μια αντλία. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό σύνθετο, αλλά κατά τη διάρκεια της χρήσης μου, εγώ απλά χρησιμοποιούνται SizeGenetics, τίποτα άλλο.

SizeGenetics λειτουργεί παρόμοια με τη βασική διαδικασία οικοδόμησης μυών . Για να αυξήσετε δικέφαλου διάσταση σας, θα πρέπει να σηκώνει βάρη για να σπάσει τον ιστό και μετά από αυτό το επαναφέρετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι μεγαλύτερο από ό, τι στο παρελθόν. Αντίστοιχη διαδικασία εφαρμόζεται με τη συσκευή SizeGenetics σύστημα. Είναι “απλώνεται” το πέος κάνοντας χρήση της λαβής και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα αποτελέσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε SizeGenetics;

SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα - Best Male Enhancement

Θα πρέπει να σκοπεύετε να φορέσετε την SizeGenetics Extender για τουλάχιστον 3 ώρες ημερησίως , για αρκετούς μήνες. Θα πρέπει να κάνουν διαλείμματα, αν το πέος σας αισθάνεται πραγματικά ανεβάσει στα ύψη. Συνήθως αποφεύγουν 1 ή 2 ημέρες την εβδομάδα. Στόχος να αναπροσαρμόσουμε τα μπαρ επιμήκυνση μόλις επαρκεί ώστε το πέος σας αισθάνεται πραγματικά το άγχος ακόμα δεν δραπετεύω με εραστή. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Υπάρχει ανακαλύψει περίγραμμα για να πάρετε τη σωστή ισορροπία, ώστε να μην αποκτήσει ενοχλημένος από την αρχή αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε τη χρήση του, το πολύ πιο γρήγορα θα δείτε τα κέρδη σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, κάτω από το παντελόνι ή τζιν σας, ή όταν ξεκουράζεστε. Αποκτήστε το πέος σας να είναι ημι συσκευασμένα (αν δεν είναι καλά συσκευασμένα), τότε μπάντα του εργαλείου SizeGenetics για (το συμπεριλαμβανόμενο DVD αποκαλύπτει καλά). Είναι βέβαιο ότι θα ταιριάζει με χαλαρώσει τζιν ή παντελόνι. Περιορισμένη τζιν ή εσώρουχα θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα. Επιπλέον, αν κοιμάστε στην κοιλιά σας, θα αισθανθείτε πόνο.

Η επέκταση του SizeGenetics έχει παρατάσεις μπαρ διατήρηση μέγιστο μήκος περίπου 10 ίντσες. Παρ ‘όλα αυτά, inning σύμφωνα με θεωρήσεις από την προηγμένη πελάτες, για πέη πάνω από 9 ίντσες , αποκτά πιο δύσκολη στη χρήση και πιο δύσκολο να κρύψει την προέκταση του κάτω από το παντελόνι σας. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ελεύθερους ενδυμάτων και πλέον t shirt για να βοηθήσει κρύψει το gadget.

Μήπως αυτό πραγματικά εργασία; τα αποτελέσματά μου

SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα - Best Male Enhancement

Θα δείτε μόνιμη κέρδη σε μήκος και περιφέρεια μετά από 8 μήνες. Είδα κέρδη 0,5 ιντσών σε μήκος μετά απλά από 1 μήνα χρήσης.

Αυτές οι αρχικές αποτελέσματα μειωθεί, ωστόσο μετά πήρα μια μακρά διάλειμμα χωρίς να θέτει σε SizeGenetics (για προσωπικούς παράγοντες). Μετά την επιστροφή του στην καθημερινή χρήση, ήταν πολύ εύκολο να πάρει τα κέρδη πίσω.

Μετά από 6 μήνες χρήσης είδα ένα 1 ίντσα αύξηση.

Σήμερα (μετά από 12 μήνες χρήσης) όρθια διάσταση πέος μου είναι 1,8 ίντσες μεγαλύτερη σε σύγκριση με το τι ακριβώς άρχισα (Ι ξεκίνησε στις 5 ίντσες). Δεν έχω κάνει χρήση των SizeGenetics για 14 ημέρες για να δούμε αν τα αποτελέσματα σίγουρα θα κολλήσει, και το κάνουν, έχω ακόμα 1,4 ίντσες μου από τα κέρδη.

Παρακαλώ σημειώστε: Θα χρησιμοποιηθεί για τις SizeGenetics για 5 ώρες ημερησίως. Εγώ πραγματικά αφιερωμένο στη διαδικασία και είδα τα αποτελέσματα κατάλληλα. Πριν και μετά από τις φωτογραφίες θα αναρτηθούν αργότερα.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα »

Ποιο πακέτο SizeGenetics να επιλέξω;

SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα - Best Male Enhancement

Το πακέτο Value Edition αποτελείται μόνο από την κούνια (κλινική συσκευή τύπου 1) και το εκπαιδευτικό DVD. Οι pad προεπιλογή ευκολία, λουρί, και τα μπαρ παράταση είναι άνετα στην αρχή, αλλά την πάροδο του χρόνου, θα επιθυμείτε ακόμη περισσότερες επιλογές άνεση και ένα ισχυρότερο τέντωμα. Η μακροχρόνια χρήση είναι η ουσία πίσω από SizeGenetics (ή οποιοδήποτε είδος της αραίωσης).

Εάν δένονται για τα χρήματα, η αξία έκδοσης είναι μια θαυμάσια αρχή, όπως θα μπορούσε συνεχώς να αγοράσουν τα επιπλέον συστατικά ξεχωριστά αργότερα. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement. Ωστόσο, αν έχετε τα χρήματα σήμερα, είναι πολύ πρότεινε ότι θα έχετε την Προηγμένη Comfort ή Ultimate System , θεωρώντας ότι θα είναι σίγουρα πιο προσιτή την πάροδο του χρόνου. Εδώ είναι οι πιο αξιοσημείωτο additionals ότι θα αποκτήσετε:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: ένα κομμάτι πολλαπλών κεφαλών (αποκαλύφθηκε στα δεξιά) έχει μέρη και το κεφάλι κρεβάτια που θα μειώσει σίγουρα την τριβή και να εξασφαλίσει το κεφάλι του πέους σας ώστε να είναι πιο άνετα. Πραγματικά χωρίς προβλήματα για διαρκή χρήση.
  • Traction Plus Σκόνη και Φροντίδα μετά Moisturizer (συμπεριλαμβάνεται μόνο με το Ultimate System): Η σκόνη δημιουργεί πρόσφυση μεταξύ του κούνια και το πέος έτσι το άγχος σίγουρα θα είναι ισχυρότερη και επιπλέον άνετο (μπορεί να αντικατασταθεί με ταλκ). Η κρέμα θα επιταχύνει τη διαδικασία regrowth ιστού.

Το απόλυτο σύστημα διαθέτει επίσης SizeGenetics DVDs Άσκηση και λεκέδες άνεση 3Μ. Εκείνοι που συμπεριφέρονται να έχουν ακόμη είναι προαιρετική. Από την άποψη του ίδιου του εργαλείου, η δέσμη Σύνθετη Ευκολία έχει κάθε μικρό πράγμα.

Διακριτική αποστολή και παράδοση

SizeGenetics χρησιμοποιούν δωρεάν παράδοση και διακριτική διανομή σε ένα κοινό κιβώτιο. σίγουρα δεν θα υπάρξουν ετικέτες ή τις φωτογραφίες που παράγουν τα συστατικά του στοιχείου. SizeGenetics έχει ένα χώρο εργασίας στη Βόρεια Αμερική, οπότε αν ζείτε εκεί θα λάβετε το στοιχείο εξαιρετικά γρήγορα. Διεθνείς παραδόσεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα – Best Male Enhancement.

Πού να αγοράσετε SizeGenetics;

SizeGenetics Αναθεώρηση & Αποτελέσματα - Best Male Enhancement

Δείτε σε αυτό που παίρνετε SizeGenetics από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο. Χρησιμοποιήστε έκπτωση κώδικα SG10 για ένα επιπλέον 10% έκπτωση με την παραπάνω σύνδεσμο. Τα στοιχεία που γίνονται στις ΗΠΑ και εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα. Είχαμε καταγγελίες σχετικά με άλλους μεταπωλητές, ότι οι πελάτες λαμβάνονται προσιτές πλαστικό made-in-Κίνας μέρη που δεν μπορούν να κατέχουν από κοινού. Πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν στο eBay . ΜΗΝ αγοράσει αυτούς , εκτός αν έχετε ένα επιπλέον $ 30 για να φυσήξει, ένα μήνα να περιμένουμε για να στείλουμε, και πολλές ώρες επιδείνωση στόχο να τοποθετήσετε αυτό το πράγμα μαζί και κρατήστε χωρίς να μειώνεται. Να θυμίσουμε ότι σε eBay, οι εικόνες δεν είναι σαν την πραγματική συσκευή που θα πάρει σίγουρα.

Να πάρει SizeGenetics για δωρεάν

Ναι, όπως θα μπορούσατε να έχετε ακούσει, SizeGenetics τρέχει μια συμφωνία (για αρκετά χρόνια τώρα, οπότε δεν νομίζω ότι εξαφανίζεται ποτέ πριν) ότι αν τους στείλετε σας πριν και μετά από τις εικόνες των κερδών, που θα σας προσφέρει μια πλήρη επιστροφή , και θα έχετε να κρατήσει το εργαλείο. Ακούσαμε πίσω από αρκετά από τους πελάτες μας που ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία αυτό το παζάρι. Η μόνη σύλληψη είναι ότι θα πρέπει να κατέχουν το gadget για τουλάχιστον 6 μήνες και να λάβει μια σειρά από ολοκληρωμένες φωτογραφίες (όρθια, ημι-όρθια και χαλαρή) σε όλη την ανάπτυξη.

Απλά ένας ύπουλος τεχνική μάρκετινγκ που βοηθά SizeGenetics αυξάνεται σε δημοτικότητα

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε SizeGenetics Online Τώρα »

FLASH SALE 20% OFF »