Maleextra Review – Real Review, Real resultat

Home » Review » maleextra » Maleextra Review – Real Review, Real resultat

Last Updated on

Resultat från Male Extra piller

Maleextra-flaskorVi testade dessa piller och insåg att vi var tvungna att göra en större experiment som de ökat storleken på fyra av oss efter 3 månader. Så vi gjorde vad vi alltid gör när den sällsynta situation att hitta en penisförstoring produkt som fungerar … Vi skrev ett mail till vår trogna e-postlista.

Det var dags att testa den med andra män där ute. Nu, när vi testa en produkt vi gör det i 3 månader. Men när vi får hjälp av vår e-postlista vi alltid gå för en 6 månaders test. Anledningen till detta är att vi kan då eventuellt hitta 4 nya produkter per år som arbetar i stället för 2. Ovanpå det, inser vi att om något fungerar för killar då de är benägna att vilja prova det för ca 6 månader till få en verklig ökning i storlek … Du vet? Något som faktiskt kommer att förändra deras liv!

Och på att tala om vår lista att vi hade något lovande, 632 svarade inom 5 dagar för att säga att de var i. De alla beställda och testet började …

Hur många människor deltog i Male Extra Test

För detta test, hade vi 612 män som alla beställda en 6 månaders parti Male Extra. Detta var en mindre test än vi har haft under de andra penis piller visat sig fungera, men det var mer än tillräckligt för att få en statistiskt giltiga data. Och vi var på väg att ta reda på om Male Extra verkligen fungerar eller inte …

6 Månad Resultat Använda Manliga Extra piller

Efter 6 månader skrev vi till våra ädla krigare utvidgningen att få sina mätningar från dem. Vi fick 612 resultat tillbaka, så att de är de enda som vi kommer att även i detta test. Av de 20 som inte svarar i tid, var vi tvungna att ta bort dem från dataset som vi hade inga resultat för dem …

Resultatet av testet var övertygande.

Genomsnittlig storlek Vinst vid Male Extra

Den genomsnittliga penis längd vinster från att ta dessa piller var 1,1 inches under en sex månaders period.

Den genomsnittliga penis omkrets vinster var 0,4 inches under en sex månaders period.

Detta sätter Man Extra som 3: a av alla penis piller ute. Det är en bra fristående produkt att använda. Jag skulle inte säga att det är den bästa penis utvidgningen produkt ändå.

Men vissa människor bara väljer att använda detta piller för att bli större. Det gör att leverera resultat.

Genomsnittlig månad till månad Penis Längd tillväxt Använda Man Extra

Låt oss titta på fördelningen månad till månad tillväxt av män som använder Manliga Extra piller. Detta är en bra indikator på hur länge ska du använda dessa piller för. Vårt test visade att högsäsongen för storlek vinster på Male Extra var 4: e och 5: e månader ta piller.

Efter månad 5, som var topp månad för längd vinster på 0,28 inches, saktade tillväxt.

Som med de andra piller som vi har testat, ser vi en topp när kroppen är mättad med alla element i den manliga Extra piller. Efter det ser vi en tillväxt drop-off.

När du har gjort en 6 månaders cykel, tror vi att Male Extra blir mindre effektiv.

Genomsnittlig månad till månad Penis omkrets tillväxt Använda Man Extra

Som ni kan se i diagrammet tillhandahålls topp tillväxten för penisens omkrets ökar hände i månaden 5, i genomsnitt. I den månaden människor upplevt en 0,09 tums ökning av deras penis omkrets.

Detta tätt följt av månaden 5.

Då, som vi har sett med alla dessa piller, det finns en drop-off i månaden 6. Vi tror att detta beror på Male Extra har slutat att vara så effektiv som du har nått närmare din absolut största storleken.

Månad 3 faktiskt tillhandahålls liten tillväxt. Detta beror troligen på att i månaden tre kroppen försökte kompensera för vad kompletteras. Detta tyder på att Man Extra är inte den starkaste av pillren.

Om p-piller var överväldigande då detta blip skulle inte hända. Så det här är en del av anledningen till att Male Extra får ett 3 betyg.

Den omkrets tillväxt (totalt) är också den lägsta som vi har sett av alla piller vi har visat sig fungera.

Genomsnittlig total tillväxt Använda Manliga Extra – resultat!

Sämst tillväxt

5% av män såg mindre än 0,4 inches av tillväxt i längd. 13% såg mindre än 0,25 inches av tillväxt i omkrets. En man hävdade att han såg en 0,1 tums tillväxt i omkrets och endast en 0,2 tums ökning i längd. Detta är naturligtvis dåliga nyheter för honom, men det var det värsta resultatet av 612 efter sex månaders användning.

Bästa resultaten Growth

2% av test poolen faktiskt vunnits över 2 inches i längd. En ytterligare 3% såg över 0,7 inches av tillväxt i penisens omkrets.

Detta är förvånande, eftersom det är ett antal standardavvikelser från genomsnittet. Men det visar att du kan få stora vinster om Male fungerar Extra riktigt bra med dig.

Den bästa enda rapport som vi fick var någon som fick 2,2 inches i sin längd och 0,8 inches i omkrets. Han sade att pillren verkade bara fungera mycket bra för honom. Det är otroligt vinster, men jag bör betona att det inte är normen. Han var den bäst presterande av 612, och bra gjort med honom. Jag skulle ha dödat för dessa resultat tillbaka i dag!

Sexuell funktion Resultat

585 män rapporterade en märkbar ökning av deras sexuella funktion. Detta är vanligtvis erektion hårdhet. Det är ett positivt resultat när det verkliga syftet med detta piller är för storlek. Så det är en trevlig bieffekt att ha.

Man Extra tyder att förbättringen sexuell funktion var en faktor i sin formulering. Faktum är att L-metionin som ingår i formeln och vi tror att detta är för sexuella fördelar funktion snarare än för att få hjälp att öka penisstorlek.

På tal om biverkningar kan titta på negativa bieffekter för att ta Male Extra …

Rapporterade biverkningar av att ta Manliga Extra piller

Några män (8) rapporterade att de hade mild återkommande huvudvärk. Detta kan inte bero på Male Extra. Men om du lider av huvudvärk, det är kanske inte produkten för dig.

5 män rapporterade en nedgång i sexuell funktion. Återigen kan detta bero på att andra frågor såsom diabetes, högt blodtryck eller psykologiska ED problem. Men återigen, om du kämpar med ED, kanske VigRX Plus är ett bättre alternativ för dig.

En av de män som startade experimentet men inte avsluta det gjorde så på inrådan av sin läkare, som han tar andra läkemedel i samband med diabetes.

Är Man Extra säker att använda?

Med de allra flesta män rapporterar inga negativa biverkningar från att använda Male Extra efter 6 månader, det verkar vara säkra att använda. Formeln är bra och det gör öka penis längd med (i genomsnitt) 1,1 inches i längd och 0,4 inches av omkrets.

Den främsta orsaken till detta är på grund av de ingredienser som ingår i Male Extra, som vi kommer att gå in nu.

Ingrediensförteckningen i Maleextra piller

manliga extra ingredienser

L-arginin – Som vi vet är L-arginin en mycket viktig del av penisförstoring som den förvandlas till kväveoxid i kroppen. Detta leder till förbättrad blodflödet till penis, ökad sexuell funktion och erektion kvalitet.

Granatäpplen  – Granatäpplen är viktiga eftersom de ökar också blodflödet. Att få massor av blod i penis är viktigt eftersom blod är vad bär de byggstenar som faktiskt växer din penis. Ju mer det finns, desto bättre din tillväxt kommer att bli.

MSM – MSM är något av ett hemligt vapen. Dess införande här är viktigt eftersom det främjar vävnad hälsa. Så när du blir större, är MSM där för att se till att dina celler är friska och starka. Detta sätter en stabil grund för tillväxt.

L-metionin – L-metionin är viktigt. Men dess primära funktion faktiskt fördröja utlösningen. Forskning tyder på att den har en liten, begränsad påverkan på penisförstoring själv, men en större inverkan på sexuell aktivitet.

Zink  – Zink är en viktig integration eftersom den spelar en stor roll i produktionen av testosteron. Testosteron är en annan byggsten till att öka penis vävnad. Anledningen till zinkcitrat används beror på att det är bättre absorberas i kroppen, vilket betyder att den har mer av en inverkan på din penis vinster.

Cordyceps  – Cordyceps har varit känt i årtusenden (ja, bokstavligen tusentals år) som en naturlig afrodisiakum. Den har också en fordran för att öka storleken på penis av samma skäl som med ingredienserna ovan.

Niacin  – Niacin är en av dessa vitaminer (det är faktiskt Vitamin B3) att många människor har brist på Det hjälper dina blodkärl fungera bättre.. Nu blir det mycket viktigt när man tänker på vad en erektion är: Just utbyggnaden av blodkärl. Ju mer blodkärlen kan expandera, kommer desto större blir din erektioner vara.

Hur mycket Man Extra Kostnad?

Det finns tre prissättning nivåer för manliga Extra. Den första är en enkel månaders leverans. Den andra är en 4 månaders leverans. Den tredje är en 6 månaders leverans.

[MALE_PRICE]

Nu, när du beställer en 4 månaders leverans, bara du betalar för 3 månader som du får en flaska gratis.

När du beställer en sex månaders leverans, du betalar bara för 4 månader som du får 2 flaskor gratis.

Som vi har visat, händer den största tillväxten i den 5: e månaden på 0,28 inches. I den 4: e månaden tillväxten är 0,27 inches, så i stort sett samma. Och i den 6: e månaden tillväxten är 0,18 inches.

Prisstrukturen är intressant eftersom att få bästa resultat, behöver du en kurs av 5 månader, så att du får halterna av tillväxt möjligt månader 4 till 5. Vilket leder oss till nästa avsnitt, vilket är hur länge du ska använda Male Extra för för bästa resultat …

Hur länge ska jag använda Manliga Extra piller för?

Våra tester visar att tillväxten tycktes sakta från månad 5 till månad 6. Det finns en 35% nedgång i tillväxten mellan månader 5 och 6. Det var som om, för att citera en av våra test granskare “piller hade nått sin potens och kroppen börjar att anpassa sig till långsamma storlek ökar.”

Det är säkert möjligt, och våra data visade det. Som sagt, en handfull män (16) sade att deras vinster faktiskt ökade i sjätte månaden.

Vi rekommenderar att du använder Man Extra i 4 månader om du är på en stram budget och 6 månader om du inte.

Vad är Deal med Shipping?

Sändning i USA tog 3-5 dagar och runt om i världen tog 7 dagar. Det bästa sjöfarten är att det är helt gratis.

Är den manliga Extra Package Diskret?

En slät kartong skickas, som innehåller de Manliga Extra piller. Det finns inga tecken på lådan vad som finns inuti. Vi hade inga rapporter eller negativa kommentarer från alla som deltog i testet att sjöfarten, diskretion eller själva produkten var svag.

Vad är dagliga dosen av Male Extra?

Den dagliga dosen av Male Extra är 3 tabletter per dag, tagna med en måltid. Medan de föreslår att du tar dem med frukost, är det förmodligen bättre att ta dem med middag, när du går till sängs kommer du naturligtvis få erektion när du sover. Sömn är också den tid som kroppen återskapas själv.

Man Extra – Hur länge för att se resultat?

Så, hur lång tid tar det för Male Extra att arbeta? Vad vi har sett från data är att de flesta män ser små vinster i den första månaden (genomsnittet är 0,1 inches), men vissa män tog lite längre tid – inte ser resultat förrän månad 2.

Men i stort sett alla män såg de största vinster i månader 4 och 5, innan resultatet avtagit.

Finns det Manliga Extra Pills Before & After foton?

Man Extra har inte släppt några före och efter bilder.

Frågeformulär Resultat: Andel som skulle rekommenderar Male Extra …

84% skulle rekommendera Male Extra. Anledningen till att det inte är högre beror på att:

  • det tar lite tid att få vinster
  • vinsterna är måttlig (inte häftigt)
  • det kan vara ganska dyra.

Man Extra Sammanfattning

penisförstoringsprodukter uppmana vissa diskutabla diskussioner, men så fort vi såg den medicinska uppbackning av manliga Extra eventuella farhågor var snabbt åt sidan.

Dessutom, efter att ha studerat den statistik som tillhandahålls av tidigare kunder, vi är av den fasta övertygelsen att manliga Extra kommer att öka storleken på din penis, men ännu viktigare att förbättra ditt sexliv.

Det faktum att det innehåller en pengarna-tillbaka-garanti växer vårt förtroende för produkten och bör åtminstone berätta för dig att ge det ett försök.

Klicka här för att beställa Male Extra NU

Klicka här för att beställa Maleextra Online »

FLASH SALE 20% OFF »