MaleExtra Review – Real opinie, rezultate reale

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – Real opinie, rezultate reale

Last Updated on

Rezultatele pastile Extra masculi

MaleExtra-sticleAm testat aceste pastile și a dat seama că trebuie să facem un experiment mai mare, deoarece acestea au crescut dimensiunea de noi patru după 3 luni. Așa că am făcut ceea ce facem de fiecare dată când în situația rară de a găsi un produs de marirea penisului, care funcționează … Am scris un e-mail la lista noastră de discuții loial.

Era timpul să-l testeze cu alți oameni acolo. Acum, când am testat un produs o facem timp de 3 luni. Cu toate acestea, atunci când vom primi ajutor din lista noastră de discuții vom merge întotdeauna un test de 6 luni. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că, atunci am putea gasi potential 4 noi produse pe an, care funcționează în loc de 2. Mai mult decât atât, ne dăm seama că, dacă ceva funcționează pentru baieti, atunci probabil aceștia doresc să-l încercați timp de aproximativ 6 luni la obține o creștere reală dimensiune … ştii? Ceva care se va schimba de fapt viata lor!

Și pe lista noastră de a spune că am avut ceva promițător, 632 au răspuns în termen de 5 zile să spună că ei erau. Toți ordonate și testul a început …

Cât de mulți oameni au luat parte la testul Male Extra

Pentru acest test, am avut 612 de oameni care tot comandat un lot de 6 luni Male Extra. Acesta a fost un test mai mic decât am avut pentru alte pastile penisului dovedite de a lucra, dar a fost mai mult decât suficient pentru a obține o serie de date statistice valabile. Și noi am fost pe cale de a afla dacă într-adevăr Male Extra nu funcționează sau nu …

6 rezultate Luna Utilizarea Extra pastile de sex masculin

După 6 luni, am scris razboinici noastre de extindere nobile pentru a obține măsurătorile lor de la ei. Avem 612 rezultate din spate, astfel încât acestea sunt singurele vom fi inclusiv în acest test. Din cei 20 de ani care nu au răspuns la timp, am fost nevoiți să le elimina din setul de date așa cum am avut nici un rezultat pentru ei …

Rezultatele testului au fost convingătoare.

Câștigurile medii dimensiune pe Male Extra

Câștigurile medii de lungime a penisului de a lua aceste pastile au fost de 1,1 inci pe o perioadă de 6 luni.

Medie a penisului a fost castiguri circumferinta 0,4 inch pe o perioadă de 6 luni.

Acest lucru pune Male Extra ca 3 din toate pastilele pentru mărirea penisului acolo. Este un produs bun pentru a utiliza independent. Nu aș spune că este cel mai bun produs de extindere a penisului, deși.

Cu toate acestea, unii oameni pur și simplu decide să folosească această pastilă pentru a obține mai mare. Face dă rezultate.

Media Luna-la-Luna Penis Lungime creștere Utilizarea Male Extra

Să ne uităm la creșterea defalcare luni-la-luna de oameni care folosesc pastile suplimentare de sex masculin. Acesta este un bun indicator al duratei de timp ar trebui să utilizați aceste pastile pentru. Testul nostru a arătat că, în lunile de vârf pentru câștigurile de dimensiune din Male Extra au fost 4 și 5 ale luni au luat pastile.

După o lună de 5, care a fost luna de vârf pentru câștigurile de lungime de 0,28 inci, creșterea a încetinit.

Ca și în alte pastile pe care le-am testat, vedem un vârf atunci când organismul este saturat cu toate elementele din pastilele Extra de sex masculin. După aceea vom vedea o creștere drop-off.

După ce ați făcut un ciclu de 6 luni, credem că Extra Bărbat va fi mai puțin eficace.

Media Luna-la-luna Penis Circumferinta creștere Utilizarea Male Extra

După cum se poate vedea din graficul furnizat, creșterea de vârf pentru creșterea penisului circumferențiale, sa întâmplat în luna 5, în medie. În această lună oamenii au cunoscut o creștere de 0,09 inch in grosime penisului lor.

Acesta este urmat îndeaproape de 5 luni.

Apoi, după cum am văzut, cu toate aceste pastile, se înregistrează o scădere-off în luna 6. Noi credem că acest lucru se datorează faptului că Male Extra a încetat să mai fie la fel de eficient ca ai ajuns mai aproape de cea mai mare dimensiunea absolută.

Luna 3, cu condiția de fapt, puțin de creștere. Acest lucru este, probabil, pentru că în luna 3 organism a încercat să compenseze ceea ce era completat. Acest lucru sugerează că Extra Male nu este cel mai puternic dintre pastile.

Dacă pilula ar copleșitoare, atunci acest lucru blip nu s-ar întâmpla. Deci, aceasta este o parte din motivul pentru care Extra Male devine un rating de 3 stele.

Creșterea circumferinței (în general) este, de asemenea, cel mai mic pe care l-am văzut din toate pastilele care le-am arătat la locul de muncă.

Creștere medie globală Utilizarea de sex masculin Extra – Rezultate!

Cel mai prost creștere Performing

5% dintre bărbați au văzut mai puțin de 0,4 inci de creștere în lungime. 13% au mai puțin de 0,25 inci de creștere în grosime. Un bărbat a afirmat că a văzut o creștere de 0,1 inch în grosime și doar o creștere de 0,2 inci în lungime. Acest lucru este, evident, o veste proastă pentru el, dar acest lucru a fost cel mai prost rezultat din 612 după 6 luni de utilizare.

Cea mai bună creștere Performing

2% din fondul de testare de fapt, a castigat peste 2 cm in lungime. Un alt 3% au peste 0,7 inci de crestere in circumferinta penisului.

Acest lucru este surprinzător, deoarece este un număr de abateri standard de la medie. Cu toate acestea, se arată că ați putea obține câștiguri uriașe în cazul în care Male Extra funcționează foarte bine cu tine.

Cel mai bun raport unic pe care l-am primit a fost cineva care a castigat 2,2 cm in lungime lor si 0,8 cm in circumferinta. El a spus că pastilele doar păreau să funcționeze foarte bine pentru el. Asta e câștiguri incredibil, dar ar trebui să sublinieze că nu este norma. El a fost cel mai bun performante din 612, și bine făcut pentru el. Mi-ar fi ucis pentru acele rezultate înapoi în ziua!

Funcția Rezultate sexuale

585 de oameni au raportat o crestere notabila a functiei sexuale. Aceasta este de obicei duritate erecție. Acesta este un rezultat pozitiv atunci când scopul real al acestei pilula este de dimensiune. Deci, este un efect secundar frumos de a avea.

Extra de sex masculin nu sugerează că îmbunătățirea funcției sexuale a fost un factor în formula sa. Într-adevăr, L-metionina este inclus în formulă și noi credem că acest lucru este pentru beneficiile funcției sexuale, mai degrabă decât pentru asistență în creșterea dimensiunii penisului.

Vorbind de efecte secundare, vă permite uita-te la efecte secundare negative, pentru a lua extra Bărbat …

Reacții adverse raportate de a lua pastile de sex masculin Extra

Câțiva bărbați (8) au raportat că au avut dureri de cap recurente ușoare. Acest lucru nu poate fi din cauza Male Extra. Cu toate acestea, în cazul în care suferiți de dureri de cap, poate că acest lucru nu este produsul pentru tine.

5 bărbați au raportat o scădere a funcției sexuale. Din nou, acest lucru ar putea fi din cauza altor probleme, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiune arteriala sau probleme psihologice ED. Cu toate acestea, din nou, în cazul în care vă lupta cu ED, probabil, VigRX Plus este o opțiune mai bună pentru tine.

Unul dintre oamenii care au început experimentul, dar nu a terminat a făcut acest lucru la sfatul medicului său, așa cum a fost de a lua alte medicamente legate de diabet.

Este Masculin Extra sigur de a utiliza?

Cu marea majoritate a oamenilor au raportat efecte secundare negative din utilizarea Extra Bărbat după 6 luni, acesta pare a fi sigur de utilizat. Formula este buna si nu crește lungimea penisului cu (în medie) de 1,1 inch în lungime și 0,4 inci de grosime.

Principalul motiv pentru care se datorează ingredientelor conținute în Male Extra, pe care le vom intra în acum.

Listă de ingrediente în pastile MaleExtra

ingrediente suplimentare de sex masculin

L-Arginina – După cum știm, L-Arginina este o parte foarte importantă a extinderii penisului , deoarece se transformă în oxid de azot în organism. Acest lucru duce la îmbunătățirea fluxului de sange la nivelul penisului, functia sexuala sporita si calitatea erecției.

Rodiile  – Rodiile sunt importante , deoarece acestea cresc , de asemenea, fluxul de sânge. Obținerea de o mulțime de sânge în penis este vital ca sângele este ceea ce poartă blocuri de construcție care cresc de fapt , penisul tau. Cu cât există, cu atât mai bine creșterea ta va fi.

MSM – MSM este oarecum de o armă secretă. Includerea sa aici este vitală , deoarece promovează sănătatea țesutului. Deci , atunci când devin mai mari, MSM este acolo pentru a vă asigura că celulele sunt sanatoase si puternice. Aceasta stabilește o bază solidă pentru creștere.

L-Metionina – L-metionina este importantă. Cu toate acestea, funcția sa principală este de fapt intarzierea ejaculare. Cercetările sugerează că are un impact mic, limitat la marirea penisului în sine, ci un impact mai mare asupra performanței sexuale.

Zinc  – Zincul este o includere vitală , deoarece joacă un rol important în producția de testosteron. Testosteronul este un alt bloc de construcție pentru cresterea tesutului penisului. Motivul pentru care este utilizat citrat de zinc se datorează faptului că este mai bine absorbit in organism, ceea ce înseamnă că are un impact mai mare asupra câștigurilor penisului.

Cordyceps  – Cordyceps a fost cunoscut de milenii (da, literalmente mii de ani) , ca un afrodisiac natural. Ea are , de asemenea , o cerere pentru a ajuta la creșterea dimensiunea penisului , pentru aceleași motive ca și cu ingredientele de mai sus.

Niacina  – Niacina este una dintre aceste vitamine (este de fapt vitamina B3) că mulți oameni sunt deficitari în ea ajută vasele de sânge să funcționeze mai bine.. Acum, care devine foarte important atunci când te gândești la o erecție este: Tocmai extinderea vaselor de sânge. Cu cat mai multe vasele de sânge sunt în măsură să se extindă, mai mari erectia va fi.

Cât costă Extra Masculin?

Există trei niveluri de prețuri pentru Male Extra. Primul este un simplu de alimentare cu o lună. Al doilea este o sursă de 4 luni. Al treilea este o sursă de 6 luni.

[MALE_PRICE]

Acum, când comanda o aprovizionare cu 4 luni, veți plăti doar pentru 3 luni, în timp ce a lua o sticlă gratis.

Atunci când comanda o aprovizionare 6 luni, veți plăti doar timp de 4 luni ca primiti 2 sticle gratuit.

Așa cum am arătat, cea mai mare creștere se întâmplă în luna a 5, la 0,28 inci. În luna a 4 creștere este de 0,27 inch, astfel încât practic la fel. Iar în luna a 6-creștere este de 0.18 inci.

Structura de stabilire a prețurilor este interesant, deoarece pentru a obține cele mai bune rezultate, aveți nevoie de un curs de 5 luni, astfel încât să obțineți nivelul de creștere posibilă în lunile 4 la 5. Ceea ce ne conduce pe secțiunea următoare, care este cât de mult timp pentru a utiliza Male Extra pentru cele mai bune rezultate …

Cât timp ar trebui să folosesc pastile de sex masculin suplimentar?

Testele noastre arată că o creștere părea să încetinească de la 5 luni la 6 luni se înregistrează o scădere de 35%, în creștere între 5 luni și 6. Era ca și cum, pentru a cita unul dintre examinatorii de testare „, pastilele au ajuns la potența lor și corpul începea să se adapteze pentru a încetini creșterea dimensiunii.“

Asta este cu siguranță posibil, iar datele noastre a arătat. Acestea fiind spuse, o mână de oameni (16), a spus că câștigurile lor a crescut de fapt, în luna a șasea.

Vă recomandăm să utilizați Barbat Extra timp de 4 luni, dacă sunteți pe un buget strans si 6 luni, dacă nu ești.

Care-i treaba cu expediere?

Transport în SUA a luat 3-5 zile și în întreaga lume, a durat 7 zile. Cel mai bun lucru despre transport maritim este că este complet gratuit.

Masculul Pachetul Extra Discret?

O cutie de carton simplu este trimis, care conține sex masculin pastile Extra. Nu există nici un indiciu cu privire la cutia ce este în interior. Am avut rapoarte sau comentarii negative de la orice persoană care a luat parte la testul de transport maritim care, libertatea de alegere sau produsul în sine a fost destul de fragil.

Care este zilnică de dozare Male Extra?

Doza zilnică de Male Extra este de 3 pastile pe zi, luate cu o masă. In timp ce acestea sugereaza luându-i cu micul dejun, este, probabil, mai bine să le ia cu cina, ca odată ce te duci la culcare vei primi in mod natural erectii în timp ce dormi. Somnul este, de asemenea, în momentul în care corpul tau se reconstruiește.

Masculin Extra – Cât timp pentru a vedea rezultatele?

Deci, cât timp durează pentru Male Extra la locul de muncă? Ceea ce am văzut din datele este că cei mai mulți oameni văd câștiguri mici în prima lună (media este de 0,1 inchi), dar unii oameni au luat un pic mai mult – nu văd de rezultate până luni 2.

Cu toate acestea, practic toți oamenii au văzut cele mai mari câștiguri în lunile 4 și 5, înainte de rezultatele a încetinit.

Există pastile suplimentare de sex masculin inainte si dupa Poze?

Masculin suplimentare nu au eliberat nici înainte și după imagini.

Chestionar de Rezultate: Procentaj Cine ar recomanda Male Extra …

84% ar recomanda Male Extra. Motivul pentru care nu este mai mare se datorează faptului că:

  • este nevoie de ceva timp pentru a obține câștiguri
  • câștigurile sunt moderate (nu minunat)
  • acesta poate fi destul de scump.

Masculin rezumat Extra recenzie

produse pentru marirea penisului solicita unele discuții discutabile, cu toate că de îndată ce am văzut suport medical de sex masculin Extra orice temeri au fost puse rapid deoparte.

În plus, după ce a studiat statisticile furnizate de către clienți din trecut, suntem de convingerea fermă că Male Extra va crește dimensiunea penisului, dar imbunatati mai important viata sexuala.

Faptul că acesta conține o garanție de bani înapoi crește încrederea în produs și ar trebui cel puțin să-ți spun să-i dea un try.

click aici pentru a comanda Male Extra ACUM

click aici pentru a comanda MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »