MaleExtra Review – MaleExtra voor groter en harder erecties?

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – MaleExtra voor groter en harder erecties?

Last Updated on

Toen ik laatst beoordeeld MaleExtra terug in 2014 vond ik dat het werkte heel goed voor mij. Ik vond dat het had een unieke mix van ingrediënten met inbegrip van niacine en granaatappel. Ik vergeleek het zelfs naar een andere mannelijke supplement genaamd VRect en realiseerde zich dat de resultaten Male Extra’s veel belangrijker dan haar concurrent. Een betere erecties en meer seksuele energie? Ja inderdaad!

MaleExtra-flessenHet is nu 2018 en VRect niet eens meer bestaan; toch, MaleExtra is nog steeds rond en is wat ik beschouw als een van de top mannelijke enhancers die momenteel beschikbaar zijn. De formule is ongewijzigd en is zo krachtig als ooit; alles zonder enige hulp van verborgen drug elementen.

Laten we nog eens kijken naar wat zij heeft gedaan voor mij. Ik wil ook beoordelen de functies en voordelen, zijn voors en tegens, en geef het een officiële beoordeling (dingen die ik nagelaten vorige keer te doen).

We kregen dit artikel gratis voor onze beoordeling. Geen financiële compensatie ontvangen voor het schrijven en presenteren van dit artikel. Alle verklaringen zijn onze eigen en zijn gebaseerd op de meningen van de auteur. We kunnen een commissie te verdienen als dit voorwerp is gekocht met behulp van de links die wij leveren. Dit helpt deze website te onderhouden en houdt de beoordelingen komen!

Male-Extra Details van het product

Een één maand levering van Male Extra bestaat uit 90 capsules. Je neemt 3 capsules per dag voor maximale voordelen (per pakket label). Elke capsule 452 mg lijkt met de formule bevatten in totaal 1357 mg per portie.

VOORGESTELDE VOORDELEN

 • harder erecties
 • grotere erecties
 • Verbeterde Sex-Drive
 • verhoogde Stamina

male extra ingrediënten

INGREDIËNTEN

 • L-Arginine
 • L-Methionine
 • Granaatappel 40% Ellaginezuur
 • Zink (als citraat)
 • Cordyceps
 • niacine
 • MSM (methylsulfonylmethaan)

Zoals blijkt uit de bovenstaande lijst, de formule bestaat uit aminozuren, kruiden en enkele vitaminen en mineralen. Granaatappel en niacine zijn wat deze formule uniek maakt en worden verondersteld om erectie kwaliteit sterk toenemen, terwijl ook het stimuleren van de libido. Zink zou mijn volgende favoriete orde zijn als het directe verbeteringen in de mannelijke potentie resulteert in een hogere gezondheid en de productie van sperma kan bieden. L-arginine is een ingrediënt maar blijft een belangrijke factor voor bouwhardheid en grootte.

Waar te kopen

Man Extra kan alleen online worden gekocht rechtstreeks bij de fabrikant of een officiële distributeur. Het kan niet elders worden gekocht; dus, als je het ziet op eBay of Amazon dan is het nep en moet worden vermeden.

Met behulp van Male Extra

Ik verwierf de ene maand levering voor deze beoordeling en dat is wat ik aanbevelen als u probeert een nieuw supplement. De reden waarom ik stel voor om dit te doen is, zodat je niet vast komt te zitten met een overaanbod moeten de resultaten naar buiten komen slecht.

Een fles van Male Extra bevat 90 capsules, die zal duren 30 dagen. Volgens de aanwijzingen op het etiket van het product, neem dan gewoon 3 capsules per dag om een ​​enkele portie evenaren.

Heeft Man Extra werk?

Hoe werkt MaleExtra pillen werken?

Aangezien dit een natuurlijk type man te vullen, verwacht niet dat uw penis om te zetten in een 14 inch haan van het monster gedurende de nacht. Dit spul is ontworpen om te worden geabsorbeerd door je lichaam langzaam met resultaten te komen na een paar dagen.

Tijdens de eerste week van het nemen van 3 capsules per dag merkte ik dat mijn erecties waren constant sterk en ik had een goed uithoudingsvermogen tijdens de seks. Tijdens de tweede week mijn energieniveau voor zowel werk als play leek hoger dan normaal en ik had de neiging steeds geil te zijn. Ik denk dat het duurt waarschijnlijk slechts een paar dagen voor je lichaam te absorberen en beginnen om de formule te gebruiken.

Nogmaals, de tweede week was leuk en ik was een beetje meer seksueel opgewonden dan normaal plus ik had een zeer stevige erecties. Dan in de derde en vierde week kregen dingen een beetje meer interessant. Ik had veel seksuele energie en zowel mijn vriendin en ik merkte dat ik had meer uithoudingsvermogen dan gebruikelijk – ze vond dat! Het andere was dat mijn erecties waren constant stevig en erg vol; zoals wanneer je extreem ingeschakelde. Een ander ding dat mij opviel was dat mijn ejaculaties / orgasmen gedurende deze tijd waren geweldig ook die ik niet verwachten, maar was goed non-de-minder.

Mannelijke Extra Side-Effects

Ik heb niets negatiefs van dit supplement te ervaren. Echter, het is altijd belangrijk om veel water drinken elke dag en goed eten.

Het is ook een goed idee om dit supplement te nemen met een maaltijd.

Het vergelijken van Male Extra aan de competitie

Ik keek naar vier willekeurige concurrerende producten te zien hoe zij vergeleken in ingrediënten en prestaties. Wat ik vond is dit: terwijl sommige gelijk in de prestaties (naar onze mening) zou kunnen zijn, geen hebben allemaal dezelfde ingrediënten als Man Extra. De meeste versterkers hebben een soort van kruiden formule met voorwerpen zoals ginkgo biloba en Horny Goat Weed; maar weinigen hebben de aminozuren, vitaminen en mineralen die MaleExtra heeft. Wat ook interessant is, is dat er geen andere formule biedt ellaginezuur en niacine granaatappel’s – waarvan ik denk dat echt helpt geven dit product een extra boost.

ANDERE PRODUCTEN VS. MALE EXTRA

 1. Extenze : Falls kort in de prestaties; geformuleerd w / alles, maar het aanrecht maar is op zijn best middelmatig.
 2. Vitalikor : Niet zo effectief; geformuleerd w / cordyceps en enkele kruiden.
 3. GrowXL : Armen in vergelijking; matig formule.
 4. VigRX Plus : vergelijkbaar in de prestaties; verschillende maar uitstekende kruiden gebaseerde formule.

Man Extra User Reviews

Good Stuff – “Ik heb de drie maanden pakket, ik houden van wat ik zie en ik denk dat ik zal meer te bestellen! Dit is zeker een must proberen leas. Aanbevolen”- Chris

Awesome – “Ik had zo veel plezier met dit product. Ik ben nu niet meer want het is eigenlijk in de dure kant bestellen. Maar als u het zich kan veroorloven, ga ervoor! het maakt alles beter 🙂 Ik denk niet dat de versterking lengte en omtrek zijn permanent, maar zullen moeten zien over dat! Voor nu alles wat ik kan zeggen is dat het een verschil maakt en het was dikke pret! Ik zou het nemen van minder dan de aanbevolen dagelijkse dosis om het product langer voor u duren, en het werkt nog steeds op zijn minst in mijn ervaring.Ik mannelijke raden extra, als het goedkoper was zou ik neem de hele tijd”- Ed

“Ik heb altijd al een actief seksleven, maar ik had net het gevoel de hele tijd dat het beter een of andere manier zou kunnen zijn. Ik hoorde over Male Extra en ik dacht dat ik zou het eens te proberen. Zes maanden later en is mijn penis twee inches langer. Ik weet dat de grootte is niet alles, maar die niet wil worden groter? Nu, ik ben met een betere seks dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en het is allemaal omwille van MaleExtra”- Don

Hard als een rots! – Ik krijg hard als rots sinds ik begonnen met het nemen van deze pillen. Slechts 3 per dag doet wonderen! Luke

Conclusie en Aanbeveling

Man Extra is een van de weinige penis pillen die lijkt om te voldoen aan haar vorderingen. Mijn ervaring met dit supplement is goed geweest all-round en ik was in staat om consequent sterkere erecties samen met een zeer gezonde sex-station te behouden.

PROS

 • Extreme erectie kwaliteit
 • verhoogde geilheid
 • Merkbaar energieboost

CONS

 • Vereist 3 pillen per dag

Omdat het een gemiddeld 50-jarige man, zie ik geen reden waarom dit product niet zou presteren voor iemand anders zoals zij heeft gedaan voor mij. Ik raad Mannelijke Extra en geloven dat het om een ​​waardige versterker zijn.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

Klik hier om te bestellen MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »