MaleExtra Review – MaleExtra større og hårdere erektioner?

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – MaleExtra større og hårdere erektioner?

Last Updated on

Da jeg sidst revideret MaleExtra tilbage i 2014 fandt jeg, at det fungerede rigtig godt for mig. Jeg kunne godt lide, at det havde en unik blanding af ingredienser, herunder niacin og granatæble. Jeg sammenlignede endda det til en anden mandlig supplement kaldet VRect og indså, at Male Ekstra resultater langt opvejes konkurrentens. Bedre erektioner og mere seksuel energi? Ja bestemt!

MaleExtra-flaskerDet er nu 2018 og VRect slet ikke eksisterer længere, endnu, MaleExtra er stadig rundt og er, hvad jeg anser for at være en af ​​de øverste mandlige forstærkere øjeblikket er til rådighed. Dens formel er uændret og er så potent som nogensinde; alt sammen uden nogen hjælp fra skjulte narkotika elementer.

Lad os tage endnu et kig på, hvad det gjorde for mig. Jeg vil også gerne gennemgå sine funktioner og fordele, sine fordele og ulemper, og give det en officiel rating (ting, som jeg forsømte at gøre sidste gang).

Vi fik dette produkt gratis for vores gennemgang. Ingen økonomisk kompensation modtaget for at skrive og præsentere denne artikel. Alle udsagn er vores egen og er baseret på udtalelser fra forfatteren. Vi kan tjene en provision, hvis denne post er købt ved hjælp af de links, som vi leverer. Dermed bidrager til at opretholde denne hjemmeside og holder anmeldelser kommer!

Mand-Ekstra Produktdetaljer

En måneds forsyning af Male Extra består af 90 kapsler. Du tager 3 kapsler om dagen for maksimale fordele (pr pakke etiket). Hver kapsel synes at indeholde 452 mg af formlen for i alt 1357 mg per portion.

FORSLAG FORDELE

 • hårdere erektioner
 • Større erektion
 • Forbedret Sex-Drive
 • Øget Udholdenhed

mandlige ekstra ingredienser

INGREDIENSER

 • L-Arginin
 • L-methionin
 • Granatæble 40% ellagsyre
 • Zink (som citrat)
 • Cordyceps
 • Niacin
 • MSM (methylsulfonylmethan)

Som det ses fra ovenstående liste, formlen består af aminosyrer, urter, og et par vitaminer og mineraler. Granatæble og niacin er det, der gør denne formel unik og menes i høj grad at øge erektion kvalitet og samtidig øge libido. Zink ville være min næste favorit emne, da det kan give direkte forbedringer i mandlige potens, hvilket resulterer i højere sperm sundhed og produktion. L-arginin er en almindelig ingrediens, men er stadig en vigtig faktor til erektion hårdhed og størrelse.

Hvor at købe det

MaleExtra kan kun købes online direkte fra producenten eller en officiel distributør. Det kan ikke købes andre steder; så, hvis du ser det på eBay eller Amazon, så er det falsk og bør undgås.

Brug MaleExtra

Jeg købte på en måned forsyning til denne anmeldelse, og det er, hvad jeg anbefale, når de forsøger et nyt tillæg. Grunden til, at jeg foreslår at gøre dette er så du ikke går i stå med et overudbud bør resultaterne kommer ud dårlige.

Én flaske Male Extra indeholder 90 kapsler, som vil vare dig 30 dage. Ifølge anvisningerne på produktets etiket, skal du blot tage 3 kapsler om dagen til lige en enkelt servering.

Har Mand ekstra arbejde?

Hvordan virker MaleExtra piller arbejde?

Da dette er en naturlig form mandlig supplement, forventer ikke din penis til at blive til en 14 tommer monster pik i løbet af natten. Denne ting er designet til at blive absorberet af kroppen langsomt med resultater, der kommer efter et par dage.

I den første uge af at tage 3 kapsler om dagen bemærkede jeg, at mine erektioner var konsekvent stærk og jeg havde god udholdenhed under sex. Under den anden uge syntes min energi niveau til både arbejde og leg til at være højere end normalt, og jeg havde en tendens til at være mere og mere liderlig. Jeg tror, ​​at det sandsynligvis kun tager et par dage for kroppen at absorbere og begynde at udnytte formlen.

Igen, den anden uge var rart, og jeg var lidt mere seksuelt ophidset end normalt plus jeg havde meget faste erektioner. Så i tredje og fjerde uger ting fik lidt mere interessant. Jeg havde en masse seksuel energi, og både min kæreste og jeg har bemærket, at jeg havde mere udholdenhed end normalt – hun kunne lide det! Den anden ting var, at mine erektioner var konsekvent fast og meget fuld; ligesom når du ekstremt tændt-on. En anden ting, jeg bemærkede var, at mine udløsninger / orgasmer var store i løbet af denne tid, også som jeg ikke forvente, men var god ikke-the-mindre.

Mand Ekstra bivirkninger

Jeg oplevede ikke noget negativt fra dette tillæg. Men det er altid vigtigt at drikke rigeligt med vand hver dag og spise godt.

Det er også en god idé at tage dette tillæg med et måltid.

Sammenligning MaleExtra til Konkurrencestyrelsen

Jeg kiggede på fire tilfældige konkurrerende produkter for at se, hvordan de forhold i ingredienser og ydeevne. Hvad jeg fandt, er dette: mens nogle kan være ens i ydelse (i vores udtalelse), ingen har alle de samme ingredienser som MaleExtra. De fleste forstærkere har en vis form for urte formel med elementer såsom ginkgo biloba og liderlig ged frasortere; men få har aminosyrer, vitaminer og mineraler, der MaleExtra har. Hvad er også interessant, er, at ingen anden formel tilbyder granatæble s ellagsyre og niacin – som jeg tror virkelig med til at give dette produkt en ekstra løft.

Andre produkter VS. MALE EKSTRA

 1. Extenze : Falls op i ydeevne; formuleret m / alt, men køkkenvasken endnu er i bedste fald middelmådige.
 2. VitaliKoR : Ikke nær så effektive; formuleret w / Cordyceps og et par urter.
 3. GrowXL : Dårlig i sammenligning; middelmådige formel.
 4. VigRX Plus : Sammenlignelige i ydeevne; forskellige, men fremragende plantestoffer baseret formel.

Mandlige anmeldelser Ekstra User

Good Stuff – ”Jeg fik tre måneder pakke, jeg kunne lide, hvad jeg ser, og jeg tror jeg vil bestille mere! Dette er absolut en skal forsøge på leas. Anbefalet”- Chris

Awesome – ”Jeg havde så meget sjov med dette produkt. Jeg er ikke bestiller igen nu, fordi det er faktisk i den dyre side. Men hvis du har råd til det, gå til det! det bare gør alting bedre 🙂 Jeg tror ikke, forbedring af længde og omfang er permanente, men bliver nødt til at se, om det! For nu jeg kan sige, er, at det gør en forskel, og det var en bragende! Jeg vil anbefale at tage mindre end den anbefalede daglige dosis for at gøre produktet holder længere for dig, og det virker stadig mindst i mine oplevelse.Jeg varmt anbefale mandlige ekstra, hvis det var billigere ville jeg tage det hele tiden”- Ed

”Jeg har altid haft et aktivt sexliv, men jeg havde bare denne følelse hele tiden, at det kunne være bedre eller anden måde. Jeg hørte om Male Extra og jeg troede, jeg ville give det en chance. Seks måneder senere, og min penis er to inches længere. Jeg ved størrelse er ikke alt, men som ikke ønsker at blive større? Nu, jeg har bedre sex end jeg nogensinde troede muligt, og det er alt sammen på grund af MaleExtra”- Don

Hard as a rock! – Jeg får hårdt som rock, siden jeg begyndte at tage disse piller. Blot 3 om dagen gør underværker! Lukas

Konklusion og anbefaling

Mand Extra er en af ​​de få penis piller, der synes at leve op til sine påstande. Min erfaring med dette tillæg har været god all-round og jeg var i stand til at opretholde konsekvent stærkere erektion sammen med en meget sund sex-drev.

PROS

 • Ekstrem erektion kvalitet
 • Øget liderlighed
 • Mærkbar energi boost

ULEMPER

 • Kræver 3 piller om dagen

At være en gennemsnitlig 50-årig mand, ser jeg ingen grund til, at dette produkt ikke ville udføre for en anden, som det gjorde for mig. Jeg anbefaler Mand Extra og mener at det er en værdig forstærker.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

klik her for at bestille MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »