MaleExtra Review – MaleExtra pentru erecții mai mari și mai greu?

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – MaleExtra pentru erecții mai mari și mai greu?

Last Updated on

Când ultima dată am revizuit MaleExtra înapoi în 2014 am constatat că acesta a lucrat foarte bine pentru mine. Mi-a plăcut că a avut un amestec unic de ingrediente, inclusiv niacina si rodie. Eu chiar comparat cu un alt supliment de sex masculin numit VRect și a dat seama că rezultatele Male Extra lui compensat cu mult concurentul său. erectii mai bune si mai multa energie sexuala? Da, întradevăr!

MaleExtra-sticleAcum este 2018 și VRect nici măcar nu mai există; totuși, MaleExtra este încă în jurul și este ceea ce eu consider a fi unul dintre stimulatorii de sex masculin de top disponibile în prezent. Formula sa este neschimbat și este la fel de puternic ca niciodată; toate fără nici un ajutor de la elemente de droguri ascunse.

Să aruncăm o privire la ceea ce a făcut pentru mine. De asemenea, doresc să revizuiască caracteristicile și beneficiile sale, argumente pro și contra, și dau o evaluare oficială (lucruri pe care am neglijat să fac ultima dată).

Am primit acest produs gratuit pentru examinare. Nu există o compensare monetară a fost primită pentru scrierea și prezentarea acestui articol. Toate declarațiile sunt propriile noastre și se bazează pe opiniile autorului. Putem câștiga un comision în cazul în care acest element este achiziționat folosind link-urile pe care le oferim. Procedând astfel, ajută la menținerea acestui site și păstrează comentarii vin!

Male-Extra Detalii produs

O alimentare cu o lună de la Male Extra este format din 90 de capsule. Iei 3 capsule pe zi pentru beneficii maxime (pe eticheta). Fiecare capsulă pare să conțină 452 mg de formula pentru un total de 1357 mg per portie.

BENEFICII PROPUSE

 • erectii mai
 • Erectii mai mari
 • Îmbunătățită Sex-Drive
 • Creșterea Stamina

ingrediente suplimentare de sex masculin

INGREDIENTE

 • L-Arginina
 • L-Metionina
 • Rodie 40% Acid elagic
 • Zinc (sub formă de Citrat)
 • Cordyceps
 • niacina
 • MSM (metil sulfonil metan)

După cum se vede din lista de mai sus, formula este format din aminoacizi, herbals, si cateva vitamine si minerale. Rodii si niacina sunt ceea ce face ca această formulă unică și se crede că pentru a crește foarte mult calitatea erecției în timp ce, de asemenea, creșterea libidoului. Zincul ar fi următorul meu articol preferat, deoarece poate furniza îmbunătățiri directe în potență de sex masculin care rezultă în domeniul sănătății spermei mai mare și de producție. L-arginina este un ingredient comun, dar rămâne un factor important care contribuie la duritatea si marimea erectiei.

DE UNDE CUMPAR IT

Extra de sex masculin pot fi achiziționate doar online direct de la producător sau un distribuitor oficial. Nu poate fi cumpărat în altă parte; Deci, dacă-l vezi pe eBay sau Amazon, atunci este fals și ar trebui să fie evitate.

Utilizarea Male Extra

Am dobândit sursa de o luna pentru această revizuire și că este ceea ce am recomanda atunci când se încearcă un nou supliment. Motivul pentru care am sugera a face acest lucru este astfel încât să nu rămâneți blocat cu o supra-alimentare cu rezultatele ar trebui să iasă rău.

O sticlă de Male Extra conține 90 de capsule, care va dura 30 de zile. În conformitate cu instrucțiunile de pe eticheta produsului, pur și simplu luați 3 capsule pe zi, pentru a egala o singură porție.

A făcut o muncă suplimentară Masculin?

Cum Does de sex masculin pastile suplimentare de lucru?

Deoarece acesta este un supliment natural de tip de sex masculin, nu vă așteptați penisul să se transforme într-un monstru cocoș de 14 inch, peste noapte. Chestia asta este conceput pentru a fi absorbită de corpul dumneavoastră lent cu rezultate vin după câteva zile.

În timpul primei săptămâni de a lua 3 capsule pe zi am observat ca erectiile mele au fost in mod constant puternice si am avut rezistenta buna in timpul actului sexual. În a doua săptămână nivelul meu de energie atât pentru muncă și jocul părea să fie mai mare decât de obicei și am avut tendința de a fi din ce în ce excitat. Cred că este nevoie, probabil, doar câteva zile pentru corpul tau de a absorbi și de a începe să utilizeze formula.

Din nou, a doua săptămână a fost frumos si am fost un pic mai excitat sexual decât de obicei, plus am avut erectii foarte ferme. Apoi, în al treilea și mai departe săptămâni lucrurile au devenit un pic mai interesant. Am avut o mulțime de energie sexuală și atât prietena mea și am observat că am avut o vitalitate mai mult decât de obicei – a placut asta! Un alt lucru a fost ca erectiile mele au fost in mod constant si foarte ferm pe deplin; ca atunci cand esti extrem de transformat-on. Un alt lucru pe care am observat a fost că ejaculari mele / orgasme au fost mari în acest timp, de asemenea, pe care nu ma asteptam, dar a fost bună non-the-mai puțin.

Masculin Extra efecte secundare

Nu am experienta nimic negativ din acest supliment. Cu toate acestea, este întotdeauna important să beți multă apă în fiecare zi și să mănânce bine.

Este, de asemenea, o idee bună de a lua acest supliment cu o masă.

Comparând Extra de sex masculin la Concursul

M-am uitat la patru produse concurente aleatorii pentru a vedea modul în care acestea comparate în ingrediente și de performanță. Ceea ce am găsit este aceasta: în timp ce unii s-ar putea să fie egali în performanță (în opinia noastră), nici unul nu au toate aceleași ingrediente ca Male Extra. Cei mai mulți amplificatori au un anumit tip de formula pe bază de plante cu elemente, cum ar fi ginkgo biloba și buruienilor caprei; dar puțini au amino-acizi, vitamine și minerale pe care le are Barbat Extra. Ce este, de asemenea, interesant este faptul că nici o altă formulă de acid elagic de rodie si niacina – care cred că ajută într-adevăr dau acest produs un impuls adăugat.

ALTE PRODUSE VS. EXTRA MALE

 1. Extenze : Falls scurt în performanță; formulate w / totul , dar chiuveta de bucătărie încă este mediocră în cel mai bun.
 2. Vitalikor : Nu este aproape la fel de eficient; formulate w / Cordyceps și câteva Herbals.
 3. GrowXL : Slab , în comparație; formulă mediocră.
 4. VigRX Plus : Comparabil în performanță; diferite , dar excelent pe bază de plante formulă pe bază.

Masculin Review-uri suplimentare la utilizatori

Bună Stuff – „Am primit pachetul de trei luni, am place ceea ce văd și cred că voi comanda mai mult! Acest lucru este cu siguranta un trebuie să încerce la LEA. Recomandat“- Chris

Awesome – „Am avut atât de distractiv cu acest produs. Nu sunt comanda din nou acum , pentru că este de fapt , în partea de scumpe. Dar , dacă vă puteți permite, du – te pentru ea! doar face totul mai bine 🙂 nu cred că accesoriul de lungime și circumferință sunt permanente , dar va trebui să vadă asta! Deocamdată tot ce pot spune este că face o diferență și a fost o explozie! Mi – ar recomanda luarea mai puțin decât doza zilnică recomandată pentru a face produsul dureze mai mult pentru tine, și încă mai funcționează cel puțin în experience.I mele foarte recomanda de sex masculin în plus, dacă era mai ieftin , aș lua tot timpul“- Ed

„Întotdeauna am avut o viata sexuala activa, dar am avut acest sentiment tot timpul că ar putea fi mai bine într -un fel. Am auzit despre Male Extra și am crezut că mi – ar da o încercare. Șase luni mai târziu , iar penisul meu este de două inci mai lung. Știu că dimensiunea nu este totul, dar care nu vrea să fie mai mare? Acum, eu fac sex mai bine decât am crezut vreodată posibil și totul din cauza MaleExtra“- Don

Tare ca piatra! – I a lua tare ca piatra de cand am inceput sa iau aceste pastile. Doar 3 o zi face minuni! Luca

Concluzii și recomandări

Extra Male este unul dintre cele câteva pastile penisului, care pare să trăiască până la pretențiile sale. Experiența mea cu acest supliment a fost bine toate-rotund și am fost în stare să mențină în mod constant erectii mai puternice, împreună cu un foarte sănătos de sex-drive.

PROS

 • calitatea erecției Extreme
 • Creșterea excitatia
 • impuls de energie Vizibile

CONS

 • Necesită 3 pastile pe zi

Fiind o medie de 50 de ani de sex masculin, nu văd niciun motiv pentru care acest produs nu ar efectua pentru altcineva așa cum a făcut-o pentru mine. Vă recomandăm Male Extra și cred că este un potențiator demn.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

click aici pentru a comanda MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »