MaleExtra Review – MaleExtra isompi ja Harder erektio?

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – MaleExtra isompi ja Harder erektio?

Last Updated on

Kun viimeksi arvosteli MaleExtra takaisin vuonna 2014 huomasin, että se toimi todella hyvin minulle. Pidin siitä, että se oli ainutlaatuinen sekoitus aineksia, kuten niasiinia ja granaattiomena. Olen jopa vertasi sitä toisen miespuolisen täydentää nimeltään VRect ja tajusi, että mies Extra tulokset huomattavasti suuremmat kilpailijansa. Parempaa erektio ja lisää seksuaalista energiaa? Todellakin!

MaleExtra-pullotNyt on 2018 ja VRect ei enää edes olemassa; vielä, MaleExtra on edelleen noin, ja on mitä pidän yhtenä tärkeimmistä mies parantajia hetkellä saatavilla. Sen kaava on ennallaan ja on yhtä tehokas kuin koskaan; kaikki ilman apua piilossa huume elementtejä.

Otetaan toinen tarkastella, mitä se teki minulle. Haluan myös tarkistaa sen ominaisuuksia ja etuja, hyvät ja huonot puolensa, ja antaa sille virallisen luokitus (asioita, joita minun laiminlyönyt ne viime kerralla).

Saimme tämän tuotteen ilmaiseksi arvioitavaksemme. Ole rahallista korvausta saatiin kirjoittaa ja esittää tämän artikkelin. Kaikki lausunnot ovat omia, ja ne perustuvat lausunnot tekijän. Saatamme ansaita provisio jos tämä kohde on ostettu linkkejä, että voimme tarjota. Näin auttaa ylläpitämään tämän sivuston ja pitää arvostelut tulossa!

Mies-Extra Tuotetiedot

Yhden kuukauden tarjonnan Male Extra koostuu 90 kapselia. Otat 3 kapselia päivässä maksimaalista hyötyä (per paketti etiketti). Kukin kapseli näyttää sisältävän 452 mg kaavan yhteensä 1357 mg annosta kohti.

EHDOTETUT EDUT

 • Harder erektio
 • suurempi Erektio
 • Parannettu Sex Drive
 • lisääntynyt Stamina

mies ylimääräisiä ainesosia

AINESOSAT

 • L-arginiini
 • L-metioniini
 • Granaattiomena 40% ellagiinihapon
 • Sinkki (kuten sitraatti)
 • Cordyceps
 • niasiinia
 • MSM (metyylisulfonyyli metaani)

Kuten nähdään yllä olevasta luettelosta, jolla on kaava koostuu aminohappojen, rohdokset, ja muutama vitamiineja ja kivennäisaineita. Granaattiomena ja niasiini ovat mitä tekee tämän kaavan ainutlaatuinen ja niiden uskotaan lisäävän suuresti erektio laatua ja samalla lisäämään libido. Sinkki olisi minun seuraava suosikkikohde, koska se antaa suoraa parannuksia mies teho on johtanut korkeampiin siittiöiden terveyteen ja tuotantoon. L-arginiini on yleinen ainesosa, mutta on edelleen tärkeä tekijä erektion kovuus ja koko.

Mistä ostaa

Mies Extra voi ostaa vain verkossa suoraan valmistajalta tai virallisen jälleenmyyjän. Sitä ei voi ostaa muualta; niin, jos näet sen eBay tai Amazon niin se on väärennös ja sitä tulisi välttää.

Käyttämällä Mies Extra

Olen hankkinut yhden kuukauden tarjonnan tämän tarkastelun ja sitä suosittelen kun yrittää uutta täydentää. Syy miksi Ehdotan näin on niin et juuttua ylitarjontaan pitäisi tulokset tulevat ulos huonoja.

Yksi pullo Mies Extra sisältää 90 kapselia joka kestää teitä 30 päivää. Ohjeiden mukaisesti tuotteen etiketissä, yksinkertaisesti ottaa 3 kapselia päivässä yhtä yhden tarjoilua.

Oliko Mies ylimääräistä työtä?

Miten Mies Extra pillereitä työtä?

Koska tämä on luonnollinen tyyppi mies täydentää, älä odota peniksen kääntyvän 14 tuuman hirviö kukko yli yön. Tämä aine on tarkoitus imeytyä elimistöön hitaasti tuloksia tulossa muutaman päivän kuluttua.

Ensimmäisen viikon aikana ottaen 3 kapselia päivässä huomasin, että erektio olivat johdonmukaisesti vahva ja minulla oli hyvä kestävyys seksin aikana. Toisella viikolla minun energiataso Työhön ja tuntui olevan tavallista suurempi, ja olen yleensä yhä kiimainen. Uskon, että se todennäköisesti kestää vain pari päivää kehon omaksua ja alkaa käyttää kaavaa.

Jälleen toinen viikko oli mukava ja olin hieman seksuaalisesti herättänyt tavallista plus minulla oli hyvin tiukka erektio. Sitten kolmas ja neljäs viikon asiat menivät hieman mielenkiintoisemman. Minulla oli paljon seksuaalista energiaa ja molemmat tyttöystäväni ja huomasin, että minulla oli enemmän kestävyyttä tavallista – hän piti siitä! Toinen asia oli se, että erektio olivat yhdenmukaisesti vakaa ja hyvin täynnä; kuten kun olet äärimmäisen kytketty päälle. Toinen asia, että huomasin, että minun siemensyöksyt / orgasmeja lähti tänä aikana myös jota en odottanut, mutta oli hyvä ei-vähemmän.

Mies Extra sivuvaikutukset

En koe mitään negatiivista tästä täydentää. On kuitenkin aina tärkeää juoda runsaasti vettä joka päivä ja syödä hyvin.

Se on myös hyvä ottaa tämä täydentää aterian.

Verrataan Mies Extra kilpailukeskukseen

Katsoin neljä satunnaisesti kilpailevien tuotteiden miten he vertasivat ainesosien ja suorituskykyä. Mitä löysin on tämä: vaikka jotkut saattavat olla yhtä suuri suorituskyky (mielestämme), kukaan ei ole kaikkia samoja ainesosia kuin Mies Extra. Useimmat parantajia on tietyntyyppinen kasviperäisten kaava esineillä, kuten Neidonhiuspuut ja kiimainen Goat Weed; mutta harvat ovat aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, että mies Extra on. Mikä on myös mielenkiintoista on, että mikään muu kaava tarjoaa granaattiomena n ellagiinihapon ja niasiinia – mikä on mielestäni todella auttaa tekevät tuotteesta lisäpotkua.

MUUT TUOTTEET VS. MALE EXTRA

 1. Extenze : jää suorituskykyä; muotoiltu w / kaiken mutta tiskiallas mutta on keskinkertainen parhaimmillaan.
 2. VitaliKoR : Ei läheskään yhtä tehokas; formuloida w / cordyceps ja muutaman rohdokset.
 3. GrowXL : Huono verrattuna; keskinkertainen kaava.
 4. VigRX Plus : Vertailukelpoinen suorituskyky; eri, mutta erinomainen kasviperäisten perustuvan kaavan.

Mies Extra Käyttäjien arviot

Hyvää kamaa – ”Sain kolmen kuukauden paketin, olen mieleen, mitä näen ja taidan tilata lisää! Tämä on ehdottomasti täytyy yrittää leasingrahoitusratkaisuja. Suositellaan”- Chris

Mahtavaa – ”Minulla oli niin hauskaa tämän tuotteen kanssa. En tilaus uudelleen nyt, koska se on todella kallista puolella. Mutta jos sinulla on siihen varaa, mennä! se vain tekee kaiken paremmin 🙂 En usko, että pituus ja ympärysmitta lisälaite ovat pysyviä, mutta täytyy nähdä siitä! Nyt kaikki mitä voin sanoa on, että se tekee eron, ja se oli räjähdys! Voisin suositella ottaen vähemmän kuin suositeltu päiväannos on tehdä tuotteesta kauemmin teille, ja se toimii edelleen ainakin minun experience.I suuresti miehen ylimääräistä, jos se oli halvempi ottaisin sitä koko ajan”- Ed

”Olen aina ollut aktiivinen sukupuolielämää, mutta sain juuri tämä tunne koko ajan, että se voisi olla parempi jotenkin. Kuulin Mies Extra ja ajattelin kokeilla. Kuusi kuukautta myöhemmin ja penikseni on kaksi tuumaa pidempi. Tiedän koko ei merkitse kaikkea, mutta joka ei halua olla isompi? Nyt mulla on parempi seksiä kuin koskaan ajatellut mahdollista ja se kaikki johtuu MaleExtra”- Don

Kova kuin kallio! – Saan kivikovaa koska aloin ottaa näitä pillereitä. Vain 3 päivässä tekee ihmeitä! Luke

Päätelmät ja suositus

Mies Extra on yksi harvoista penis pillereitä, jotka näyttävät elää sen väitteet. Kokemukseni tämä lisäosa on hyvä all-round ja pystyin pitämään jatkuvasti vahvempi erektio yhdessä erittäin terve sukupuoli-asemaan.

PLUSSAT

 • Extreme erektio laatua
 • lisääntynyt horniness
 • Huomattavaa energianlähteeksi

HAITTOJA

 • Vaatii 3 pillereitä päivässä

Koska keskimäärin 50-vuotias mies, en näe mitään syytä, miksi tätä tuotetta ei suorita joku muu kuin se teki minulle. Suosittelen Mies Extra ja uskovat sen olevan arvokas tehostajana.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

klikkaa tästä tilata MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »