Maleextra Review – Maleextra för större och hårdare erektioner?

Home » Review » maleextra » Maleextra Review – Maleextra för större och hårdare erektioner?

Last Updated on

När jag senast över Maleextra tillbaka under 2014 fann jag att det fungerade riktigt bra för mig. Jag tyckte att det hade en unik blandning av ingredienser inklusive niacin och granatäpple. Jag även jämfört det med en annan manlig tillägg kallas VRect och insåg att Male Extra resultat långt uppväger dess konkurrent. Bättre erektioner och mer sexuell energi? Ja verkligen!

Maleextra-flaskorDet är nu 2018 och VRect inte ens existerar längre; ändå är Maleextra fortfarande runt och är vad jag anser vara en av de bästa manliga förstärkare för närvarande finns. Dess formel är oförändrad och är lika potent som någonsin; alla utan någon hjälp från dolda läkemedels element.

Låt oss ta en titt på vad det gjorde för mig. Jag vill också se över sina funktioner och fördelar, sina för- och nackdelar, och ge den en officiell rating (saker som jag försummat att göra förra gången).

Vi fick denna produkt gratis för vår granskning. Ingen ekonomisk ersättning mottogs för att skriva och presentera denna artikel. Alla uttalanden är våra egna och baseras på yttranden från författaren. Vi kan tjäna en provision om denna post köps via länkarna som vi tillhandahåller. Om du gör det hjälper till att upprätthålla denna webbplats och håller recensioner kommer!

Hane-Extra Produktinformation

En en månad leverans av Male Extra består av 90 kapslar. Du tar 3 kapslar per dag för maximal nytta (per paket etikett). Varje kapsel verkar innehålla 452 mg av formeln för totalt 1357 mg per portion.

FÖRSLAG TILL FÖRDELAR

 • hårdare erektioner
 • större erektioner
 • Förbättrad Sex-Drive
 • ökad uthållighet

manliga extra ingredienser

INGREDIENSER

 • L-arginin
 • L-metionin
 • Pomegranate 40% ellagsyra
 • Zink (som Citrate)
 • Cordyceps
 • niacin
 • MSM (metylsulfonylmetan)

Som sett från listan ovan, formeln består av aminosyror, ört, och några vitaminer och mineraler. Granatäpple och niacin är det som gör denna formel unika och tros kraftigt öka erektion kvalitet samtidigt öka libido. Zink skulle vara min nästa favorit objekt som den kan ge direkta förbättringar i manlig potens resulterar i högre hälsa och spermieproduktionen. L-arginin är en vanlig ingrediens men är fortfarande en viktig faktor som bidrar till erektion hårdhet och storlek.

Om att köpa det

Man Extra kan endast köpas online direkt från tillverkaren eller en officiell distributör. Det kan inte köpas på annat håll; så, om du ser den på eBay eller Amazon då är det falska och bör undvikas.

Använda Man Extra

Jag köpte en månads leverans för denna översyn och det är vad jag rekommenderar när man försöker en ny tillägg. Anledningen till att jag föreslår att göra detta är så att du inte fastnar med en överutbud bör resultaten komma ut dåligt.

En flaska Male Extra innehåller 90 kapslar som kommer att pågå i 30 dagar. Enligt anvisningarna på produktens etikett, helt enkelt ta 3 kapslar per dag för att motsvara en enda portion.

Gjorde Man merarbete?

Hur fungerar Male Extra piller fungerar?

Eftersom detta är en naturlig typ man komplettera, inte förvänta sig din penis att förvandlas till en 14 tums monster kuk över natten. Det här är utformad för att absorberas av kroppen långsamt med resultat kommer efter några dagar.

Under den första veckan för att ta 3 kapslar per dag märkte jag att mina erektioner var genomgående stark och jag hade bra kondition under sex. Under den andra veckan min energinivå för både arbete och lek verkade vara högre än vanligt och jag tenderade att bli allt kåt. Jag tror att det tar nog bara ett par dagar för kroppen att absorbera och börja använda formeln.

Återigen, den andra veckan var trevligt och jag var lite mer sexuellt upphetsad än vanligt plus jag hade mycket fasta erektioner. Sedan i tredje och fjärde veckor saker fick lite mer intressant. Jag hade en hel del sexuell energi och både min flickvän och jag märkte att jag hade mer uthållighet än vanligt – hon gillade det! Den andra saken var att mina erektioner var konsekvent fast och väldigt full; som när du extremt påslagen. En annan sak som jag märkte var att mina utlösningar / orgasmer var stor under denna tid även som jag inte förvänta sig men var bra icke desto mindre.

Man Extra Biverkningar

Jag upplever inte något negativt från detta tillägg. Men det är alltid viktigt att dricka mycket vatten varje dag och äta gott.

Det är också en bra idé att ta detta tillägg med en måltid.

Jämföra Male Extra till Konkurrens

Jag tittade på fyra slumpmässigt konkurrerande produkter för att se hur de jämförs i ingredienser och prestanda. Vad jag fann detta: medan vissa kan vara lika prestanda (enligt vår mening), ingen har alla samma ingredienser som Male Extra. De flesta förstärkare har någon typ av växtbaserade formel med föremål såsom ginkgo biloba och Horny Goat Weed; men få har aminosyror, vitaminer och mineraler som Male Extra har. Vad är också intressant är att ingen annan formel erbjuder granatäpple är ellagsyra och niacin – som jag tror verkligen bidrar till att ge denna produkt en extra boost.

ANDRA PRODUKTER VS. MALE EXTRA

 1. Extenze : stiger prestanda; formulerade w / allt utom diskbänken ändå är mediokert i bästa fall.
 2. Vitalikor : Inte alls lika effektiva; formuleras w / Cordyceps och några växtmaterial.
 3. GrowXL : dålig i jämförelse; medioker formel.
 4. VigRX Plus : Jämförbar prestanda; olika men utmärkt växtbaserade baserad formel.

Manliga Extra Användarrecensioner

Good Stuff – ”Jag fick tre månader paketet, jag gillade vad jag ser och jag tror att jag kommer att beställa mer! Detta är definitivt ett måste försöka på Leas. Rekommenderad”- Chris

Häftigt – ”Jag hade så mycket kul med denna produkt. Jag tänker inte beställa igen nu eftersom det är faktiskt i den dyra sidan. Men om du har råd med det, gå för det! det bara gör allt bättre 🙂 Jag tror inte att längd och omkrets förbättring är permanenta, men kommer att behöva se om det! För nu allt jag kan säga är att det gör en skillnad och det var en viskning! Jag skulle rekommendera att ta mindre än den rekommenderade dagliga dosen för att göra produkten håller längre för dig, och det fungerar fortfarande åtminstone i mina upplevelse.Jag rekommendera manliga extra, om det var billigare skulle jag ta det hela tiden”- Ed

”Jag har alltid haft ett aktivt sexliv, men jag hade bara denna känsla hela tiden att det skulle vara bättre på något sätt. Jag hörde om Male Extra och jag trodde att jag skulle ge det ett försök. Sex månader senare och min penis är två inches längre. Jag vet storleken är inte allt, men som inte vill bli större? Nu, jag har bättre sex än jag någonsin trodde var möjligt och det är allt på grund av Maleextra”- Don

Hard as a rock! – Jag får hård som sten sedan jag började ta dessa piller. Bara 3 per dag fungerar underverk! Luke

Slutsats och rekommendation

Man Extra är en av de få penis piller som verkar leva upp till sina påståenden. Min erfarenhet med detta tillägg har varit bra allround och jag kunde för att upprätthålla genomgående starkare erektioner tillsammans med en mycket hälsosam sex-drive.

FÖRDELAR

 • Extreme erektion kvalitet
 • ökad horniness
 • Märkbar energikick

NACKDELAR

 • Kräver 3 tabletter per dag

Att vara ett genomsnittligt 50-årig man, ser jag ingen anledning till varför produkten inte skulle fungera för någon annan som det gjorde för mig. Jag rekommenderar Man Extra och tror att det är en värdig förstärkare.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

Klicka här för att beställa Maleextra Online »

FLASH SALE 20% OFF »