MaleExtra Review – MaleExtra για μεγαλύτερο και δυσκολότερο στύσεις;

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – MaleExtra για μεγαλύτερο και δυσκολότερο στύσεις;

Last Updated on

Την τελευταία φορά που αναθεωρούνται MaleExtra πίσω στο 2014, βρήκα ότι λειτούργησε πολύ καλά για μένα. Μου άρεσε ότι είχε ένα μοναδικό μείγμα συστατικών, συμπεριλαμβανομένων νιασίνη και ρόδι. Έχω ακόμη και σε σύγκριση με ένα άλλο αρσενικό συμπλήρωμα που ονομάζεται VRect και συνειδητοποίησα ότι τα αποτελέσματα Male Extra είναι πολύ μικρότερα του ανταγωνιστή της. Καλύτερη στύση και σεξουαλική ενέργεια; Ναι πράγματι!

MaleExtra μπουκάλιαΕίναι τώρα 2018 και VRect ούτε καν υπάρχει πια? όμως, MaleExtra είναι ακόμα γύρω και είναι αυτό που θεωρώ ότι είναι ένα από τα κορυφαία ενισχυτικά αρσενικό που διατίθενται σήμερα. Η σύνθεσή του είναι αμετάβλητη και είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ? και όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια από κρυμμένα στοιχεία ναρκωτικών.

Ας ρίξουμε μια άλλη ματιά στο τι έκανε για μένα. Θέλω επίσης να εξετάσει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, και να της δώσει την επίσημη κατάταξη (πράγματα που έχω αμελήσει να κάνει την τελευταία φορά).

Μας δόθηκε αυτό το προϊόν δωρεάν για έλεγχο μας. Δεν χρηματική αποζημίωση ελήφθη για τη σύνταξη και την παρουσίαση αυτού του άρθρου. Όλες οι καταστάσεις είναι δική μας και με βάση τις απόψεις του συγγραφέα. Μπορούμε να κερδίσετε μια προμήθεια εάν το στοιχείο αυτό έχει αγοραστεί με τη χρήση των συνδέσμων που παρέχουμε. Κάτι τέτοιο βοηθά στη διατήρηση αυτής της ιστοσελίδας και κρατά τα σχόλια που έρχονται!

Άνδρες-Extra Λεπτομέρειες προϊόντος

Η παροχή ενός μηνός από Male Extra αποτελείται από 90 κάψουλες. Παίρνετε 3 κάψουλες την ημέρα για τα μέγιστα οφέλη (ανά ετικέτα της συσκευασίας). Κάθε κάψουλα φαίνεται να περιέχει 452 mg του τύπου για συνολικά 1357 mg ανά μερίδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΟΦΕΛΗ

 • σκληρότερα στύσεις
 • Οι μεγαλύτερες στύσεις
 • Βελτιωμένη Sex-Drive
 • Αυξημένη αντοχή

αρσενικό επιπλέον συστατικά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • L-Αργινίνη
 • L-Μεθειονίνη
 • Ρόδι 40% Ellagic Οξύ
 • Ψευδάργυρος (ως κιτρική)
 • Cordyceps
 • Νικοτινικό οξύ
 • MSM (Μεθυλσουλφονιλομεθανικό)

Όπως φαίνεται από την παραπάνω λίστα, ο τύπος αποτελείται από αμινο-οξέα, βότανα, και μερικές βιταμίνες και μέταλλα. Ρόδι και νιασίνη είναι αυτό που κάνει αυτός ο τύπος μοναδικό και πιστεύεται ότι αυξάνουν σημαντικά την ποιότητα της στύσης ενισχύοντας παράλληλα και την λίμπιντο. Ο ψευδάργυρος θα είναι το επόμενο αγαπημένο προϊόν μου, καθώς μπορεί να παρέχει άμεση βελτίωση στην ανδρική δύναμη με αποτέλεσμα την υψηλότερη υγεία του σπέρματος και την παραγωγή. L-αργινίνη είναι ένα κοινό συστατικό, αλλά παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στη σκληρότητα της στύσης και το μέγεθος.

ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ

Άντρας Επιπλέον μπορούν να αγοραστούν μόνο σε απευθείας σύνδεση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον επίσημο διανομέα. Δεν μπορεί να αγοραστεί αλλού? Έτσι, αν το δείτε σε eBay ή το Amazon, τότε είναι ψεύτικο και θα πρέπει να αποφεύγεται.

Χρησιμοποιώντας Αρσενικό Extra

Απέκτησα την προμήθεια ενός μηνός για την εν λόγω επανεξέταση και αυτό είναι που ήθελα να συστήσω όταν προσπαθεί ένα νέο συμπλήρωμα. Ο λόγος για τον οποίο προτείνω να γίνει αυτό είναι έτσι ώστε να μην κολλήσουν με μια υπερπροσφορά θα πρέπει τα αποτελέσματα να βγει κακό.

Ένα μπουκάλι Male Extra περιέχει 90 κάψουλες που θα διαρκέσει 30 ημέρες. Σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα του προϊόντος, απλώς πάρτε 3 κάψουλες την ημέρα για να είναι ίση με μια μόνο μερίδα.

Μήπως Άντρας επιπλέον εργασία;

Πώς λειτουργεί Αρσενικό Extra χάπια;

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα φυσικό είδος αρσενικό συμπλήρωμα, μην περιμένετε το πέος σας να μετατραπεί σε ένα κόκορας τέρας 14 ιντσών μέσα σε μια νύχτα. Αυτή η ουσία έχει σχεδιαστεί για να απορροφηθεί από το σώμα σας σιγά-σιγά με τα αποτελέσματα έρχονται μετά από μερικές ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας από τη λήψη 3 καψουλών την ημέρα παρατήρησα ότι οι στύσεις μου ήταν σταθερά ισχυρή και είχα καλή αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας ενεργειακό επίπεδο μου τόσο για την εργασία και το παιχνίδι φαινόταν να είναι υψηλότερο από ό, τι συνήθως και έχω την τάση να είναι όλο και πιο καυλιάρης. Νομίζω ότι χρειάζεται ίσως μόνο μερικές ημέρες για το σώμα σας να απορροφήσει και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον τύπο.

Και πάλι, η δεύτερη εβδομάδα ήταν ωραία και ήμουν λίγο πιο σεξουαλικά ξύπνησε από το συνηθισμένο καθώς είχα πολύ σταθερή στύση. Στη συνέχεια, το τρίτο και τέταρτο εβδομάδες τα πράγματα έγιναν λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Είχα μια πολύ σεξουαλική ενέργεια και τόσο η φίλη μου και παρατήρησα ότι είχα περισσότερη αντοχή από το συνηθισμένο – της άρεσε αυτό! Το άλλο πράγμα ήταν ότι οι στύσεις μου ήταν συνεχώς σταθερή και πολύ πλήρες? όπως όταν είστε εξαιρετικά γύρισε-on. Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι εκσπερματώσεις / οργασμούς μου ήταν μεγάλη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και το οποίο δεν περίμενα, αλλά ήταν καλό που δεν το-λιγότερο.

Αρσενικό Extra Παρενέργειες

Δεν είχα βιώσει κάτι αρνητικό από αυτό το συμπλήρωμα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό κάθε μέρα και να τρώνε καλά.

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πάρετε αυτό το συμπλήρωμα με ένα γεύμα.

Συγκρίνοντας Αρσενικό Extra για το Διαγωνισμό

Κοίταξα τέσσερις τυχαία ανταγωνιστικών προϊόντων για να δούμε πώς θα συγκρίνεται με τα συστατικά και τις επιδόσεις. Αυτό που βρήκα είναι το εξής: ενώ ορισμένες από αυτές ίσως να είναι ίση με την απόδοση (κατά τη γνώμη μας), κανένας δεν έχει τα ίδια συστατικά όπως Male Extra. Οι περισσότεροι ενισχυτές έχουν κάποιο είδος βοτανικό τύπο με στοιχεία όπως το ginkgo biloba και καυλιάρης ζιζάνιο αιγών? αλλά λίγοι έχουν τις αμινο-οξέα, βιταμίνες, και μέταλλα που Male έχει Extra. Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι κανένας άλλος τύπος προσφέρει ελλαγικό οξύ και νιασίνη ροδιού – το οποίο πιστεύω ότι θα βοηθήσει πραγματικά να δώσει αυτό το προϊόν προστιθέμενη ώθηση.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ VS. MALE EXTRA

 1. Extenze : υπολείπεται σε επιδόσεις? διατυπώθηκε w / πάντα, αλλά το νεροχύτη της κουζίνας αλλά είναι μέτριο στην καλύτερη περίπτωση.
 2. Vitalikor : Δεν είναι σχεδόν τόσο αποτελεσματικό? μορφοποιηθούν w / Cordyceps και μερικά βότανα.
 3. GrowXL : Κακή σε σύγκριση? μέτρια τύπου.
 4. VigRX Plus : Τα συγκρίσιμα σε απόδοση? διαφορετικές αλλά εξαιρετική βοτάνων με βάση τον τύπο.

Αρσενικό Extra κριτικές χρηστών

Good Stuff – «Πήρα το πακέτο τρεις μήνες, είμαι αρέσει αυτό που βλέπω και νομίζω ότι θα παραγγείλετε περισσότερα! Αυτό είναι σίγουρα ένα πρέπει να δοκιμάσετε στο leas. Συνιστώμενη»- Chris

Awesome – «Είχα τόσο πολλή διασκέδαση με αυτό το προϊόν. Δεν είμαι παραγγελία και πάλι τώρα, διότι είναι πραγματικά στην ακριβή πλευρά. Αλλά αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, πάμε για αυτό! αυτό ακριβώς κάνει ό, τι καλύτερο 🙂 Δεν νομίζω ότι η ενίσχυση μήκος και την περίμετρο είναι μόνιμη, αλλά θα πρέπει να δούμε γι ‘αυτό! Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάνει τη διαφορά και ήταν μια έκρηξη! Θα ήθελα να συστήσω λαμβάνοντας λιγότερο από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για να κάνει το προϊόν να διαρκέσει περισσότερο για σένα, και εξακολουθεί να λειτουργεί τουλάχιστον στο experience.I μου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα αρσενικό επιπλέον, αν ήταν φθηνότερο θα το πάρει όλη την ώρα»- Ed

«Είχα πάντα μια ενεργό σεξουαλική ζωή, αλλά είχα μόνο αυτό το συναίσθημα σε όλο το μήκος που θα μπορούσε να είναι καλύτερο με κάποιο τρόπο. Έχω ακούσει για Αρσενικό Extra και σκέφτηκα ότι θα δώσει μια δοκιμή. Έξι μήνες αργότερα και το πέος μου είναι δύο ίντσες πλέον. Ξέρω ότι το μέγεθος δεν είναι το παν, αλλά ποιος δεν θέλει να είναι μεγαλύτερο; Τώρα, είμαι έχοντας καλύτερο σεξ από ό, τι σκεφτεί ποτέ δυνατόν και είναι όλα λόγω της MaleExtra»- Don

« Σκληρό σαν βράχος! – Έχω πάρει πιο σκληρά πετρώματα από τότε που άρχισε να παίρνει αυτά τα χάπια. Μόλις 3 την ημέρα κάνει θαύματα! Λουκά

Συμπέρασμα και σύσταση

Αρσενικό Extra είναι ένα από τα λίγα χάπια πέος που φαίνεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Η εμπειρία μου με αυτό το συμπλήρωμα ήταν καλή ολόπλευρη και ήμουν σε θέση να διατηρήσει με συνέπεια ισχυρότερη στύση, μαζί με μια πολύ υγιή σεξουαλική-drive.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Εξαιρετικής ποιότητας στύση
 • Αυξημένη horniness
 • Αξιοσημείωτη ώθηση ενέργειας

CONS

 • Απαιτεί 3 χάπια ανά ημέρα

Όντας ένα μέσο άντρας 50 ετών, δεν βλέπω το λόγο γιατί αυτό το προϊόν δεν θα εκτελέσει για κάποιον άλλο, όπως το έκανε για μένα. Θα ήθελα να συστήσω Αρσενικό Extra και πιστεύω ότι είναι ένας άξιος ενισχυτή.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε MaleExtra on-line »

FLASH SALE 20% OFF »