Maleextra Review – Fast Review, virkelige resultater

Home » Review » maleextra » Maleextra Review – Fast Review, virkelige resultater

Last Updated on

Resultater av Male Extra piller

Maleextra-flaskerVi testet disse pillene og innså at vi måtte gjøre et større eksperiment som de økte størrelsen av fire av oss etter 3 måneder. Så vi gjorde det vi alltid gjør når du er i den sjeldne situasjonen for å finne en penisforlengelse produkt som fungerer … Vi skrev en e-post til vår lojale postliste.

Det var på tide å teste det med andre menn der ute. Nå, når vi tester et produkt vi gjør det i 3 måneder. Men når vi får hjelp fra våre lister vi alltid gå for en 6 måneders test. Grunnen til dette er fordi vi da kunne potensielt finne 4 nye produkter i året som fungerer i stedet for 2. På toppen av det, innser vi at hvis noe virker for gutta da de er sannsynlig å ønske å prøve det i ca 6 måneder til får en reell økning i størrelse … Du vet? Noe som faktisk vil endre deres liv!

Og ved å fortelle vår liste som vi hadde noe lovende, 632 svarte innen 5 dager for å si at de var i. De bestilte og test begynte …

Hvor mange mennesker deltok i Male Extra Test

For denne testen, hadde vi 612 menn som alle bestilte en 6 måneders gruppe med Male Extra. Dette var en mindre test enn vi har hatt i de andre penis piller vist seg å fungere, men det var mer enn nok til å få et statistisk gyldige data. Og vi var i ferd med å finne ut om Mann Extra virkelig fungerer eller ikke …

6 måneders resultater ved hjelp av Mann ekstra piller

Etter 6 måneder, skrev vi til våre edle utvidelse krigere for å få sine målinger fra dem. Vi fikk 612 resultater tilbake, slik at de er de eneste vi skal også i denne testen. Av de 20 som svarte ikke i tide, ble vi tvunget til å fjerne dem fra datasettet som vi hadde ingen resultater for dem …

Resultatene av testen var overbevisende.

Gjennomsnittlig størrelse Gevinst ved Male Extra

De gjennomsnittlige penis lengde gevinster fra å ta disse pillene var 1,1 inches i løpet av en seks måneders periode.

De gjennomsnittlige penis omkrets gevinster var 0,4 inches i løpet av en seks måneders periode.

Dette setter Mann Extra som tredje ut av alle penis piller der ute. Det er en god frittstående produkt å bruke. Jeg vil ikke si det er den beste penis utvidelse produktet selv.

Men noen mennesker bare velger å bruke denne pillen for å bli større. Det gjør levere resultater.

Gjennomsnittlig måned-på-måned Penis Lengde Vekst Bruke Mann Extra

La oss se på nedbryting vekst måneden-on-måned menn bruker Mannlige ekstra piller. Dette er en god indikator på hvor lang tid du bør bruke disse pillene for. Vår test viste at de travleste månedene for størrelse gevinster på Male Extra var 4. og 5. måneder med å ta pillene.

Etter måned 5, som var toppmåneden for lengde gevinst på 0,28 inches, redusert vekst.

Som med de andre pillene som vi har testet, ser vi en topp når kroppen er mettet med alle elementene i den mannlige Ekstra piller. Etter det ser vi en vekst drop-off.

Når du har gjort en seks måneders syklus, tror vi at Mann Extra vil være mindre effektive.

Gjennomsnittlig måned-på-måned penis omkrets Vekst Bruke Mann Extra

Som du kan se av grafen gitt, skjedde peak vekst for penis omkrets øker i måneden fem, i gjennomsnitt. I den måneden opplevde folk en 0,09 tommers økning i penis omkrets.

Dette er tett fulgt av måneden fem.

Så, som vi har sett med alle disse pillene, er det en drop-off i måneden 6. Vi tror at dette er fordi Mann Extra har sluttet å være så effektiv som du har nådd nærmere din absolutte største størrelsen.

Måned 3 faktisk ga liten vekst. Dette er trolig fordi i måneden tre kroppen prøvde å kompensere for det som ble supplert. Dette tyder på at Mann Extra er ikke den sterkeste av de pillene.

Hvis pillen var overveldende da dette blip ikke ville skje. Så dette er en del av grunnen til at Mann Extra får en 3-stjerners rating.

Omkrets vekst (generell) er også det laveste vi har sett av alle pillene vi har vist seg å fungere.

Gjennomsnittlig samlet vekst Bruke Mann Extra – resultater!

Verste Performing Vekst

5% av menn så mindre enn 0,4 inches av vekst i lengde. 13% mindre så at 0,25 inches av vekst i omkrets. En mann hevdet at han så en 0,1 tommers vekst i omkrets og bare en 0,2 tommers økning i lengde. Dette er åpenbart dårlige nyheter for ham, men dette var det verste resultatet ut av 612 etter seks måneders bruk.

Best Performing Vekst

2% av testbasseng faktisk fått over 2 inches i lengde. En ytterligere 3% merket enn 0,7 inches av vekst i penis omkrets.

Dette er overraskende, som det er en rekke standardavvik fra gjennomsnittet. Men, det viser at du kan få store gevinster hvis Mann Extra fungerer veldig bra med deg.

Den beste enkelt rapport som vi fikk var noen som tjente 2,2 inches i lengde og 0,8 inches i omkrets. Han sa at pillene bare syntes å fungere veldig bra for ham. Det er utrolige gevinster, men jeg må understreke det er ikke normen. Han var den beste resultater ut av 612, og godt gjort av ham. Jeg ville ha drept for disse resultatene tilbake i dag!

Seksuell funksjon Resultater

585 menn rapporterte en merkbar økning i seksuell funksjon. Dette er vanligvis ereksjon hardhet. Det er et positivt resultat når den virkelige målet med denne pillen er for størrelse. Så det er en fin bivirkning å ha.

Mann Ekstra antyder at seksuell funksjon forbedring var en faktor i utformingen. Faktisk er L-metionin inkludert i formelen, og vi mener dette er for de seksuelle funksjons fordeler fremfor for å få hjelp i å øke penis størrelse.

Snakker av bivirkninger, kan se på negative bivirkninger for å ta Mann Extra …

Rapportert bivirkninger av å ta Mann ekstra piller

Noen menn (8) rapporterte at de hadde mild tilbakevendende hodepine. Dette kan ikke være på grunn av Male Extra. Men hvis du lider av hodepine, kanskje dette er ikke et produkt for deg.

5 menn rapporterte en nedgang i seksuell funksjon. Igjen, dette kan være på grunn av andre problemer som diabetes, høyt blodtrykk eller psykologiske ED problemer. Men igjen, hvis du sliter med ED, kanskje Vigrx Plus er et bedre alternativ for deg.

En av mennene som startet forsøket, men fullførte ikke det gjorde så etter råd fra legen sin, mens han tar andre medisiner relatert til diabetes.

Er Mann Ekstra trygt å bruke?

Med det store flertallet av menn som rapporterte ingen negative bivirkninger av å bruke Mann Extra etter 6 måneder, ser det ut til å være trygt å bruke. Formelen er god, og det øker penis lengde med (i gjennomsnitt) 1,1 inches i lengde og 0,4 inches i omkrets.

Den viktigste grunnen til det er på grunn av ingrediensene som finnes Mann Extra, som vi skal gå inn nå.

Liste over ingredienser i Maleextra piller

mannlige ekstra ingredienser

L-Arginine – Som vi vet, L-Arginine er en svært viktig del av penisforlengelse som det blir til nitrogenoksid i kroppen. Dette fører til økt blodstrøm til penis, økt seksuell funksjon og ereksjon kvalitet.

Granatepler  – Pomegranates er viktige fordi de også øke blodstrøm. Å få masse blod inn i penis er viktig som blod er det som bærer byggesteinene som faktisk vokser penis. Jo mer det er, er jo bedre vekst kommer til å være.

MSM – MSM er litt av et hemmelig våpen. Inkludering her er viktig fordi den fremmer vev helse. Så når du blir større, er MSM der for å sørge for at cellene er sunn og sterk. Dette setter et solid grunnlag for vekst.

L-metionin – L-metionin er viktig. Imidlertid er dens primære funksjon faktisk forsinke utløsning. Forskning tyder på at den har en liten, begrenset innvirkning på penisforlengelse seg selv, men en større innvirkning på seksuell ytelse.

Sink  – Sink er en viktig inkludering som den spiller en stor rolle i produksjonen av testosteron. Testosteron er en annen byggekloss til å øke penis vev. Grunnen til at sink citrate er brukt, er fordi det er bedre absorbert i kroppen, noe som betyr at den har større innvirkning på din penis gevinster.

Cordyceps  – Cordyceps har vært kjent for tusener av år (ja, bokstavelig talt tusenvis av år) som et naturlig afrodisiakum. Den har også et krav for å bidra til å øke penis størrelsen for de samme grunner som med ingrediensene ovenfor.

Niacin  – Niacin er en av disse vitaminer (det er faktisk vitamin B3) at mange mennesker er mangelfull i Det hjelper blodårene fungerer bedre.. Nå blir det veldig viktig når du tenker på hva en ereksjon er: Nettopp utvidelse av blodårene. Jo flere blodårene er i stand til å utvide, vil de større ereksjon være.

Hvor mye koster Mann ekstra kostnad?

Det er tre prisnivåer for Male Extra. Den første er en enkel én måned forsyning. Den andre er en 4 måneders forsyning. Den tredje er en 6 måneders forsyning.

[MALE_PRICE]

Nå, når du bestiller en 4 måneders forsyning, du betaler kun for 3 måneder som du får en flaske gratis.

Når du bestiller en seks måneders forsyning, du betaler kun for 4 måneder som du får 2 flasker gratis.

Som vi har vist, skjer den største veksten i femte måned, på 0,28 inches. I fjerde måned veksten er 0,27 inches, så nesten det samme. Og i sjette måned veksten er 0,18 inches.

Prisstrukturen er interessant fordi å få de beste resultatene, trenger du en løpet av 5 måneder, slik at du får nivåene av vekst mulig i månedene 4 til 5. Hvilket fører oss til neste avsnitt, som er hvor lenge du bruker Male Extra for de beste resultatene …

Hvor lenge bør jeg bruke Mannlige ekstra piller etter?

Våre tester viser at veksten ut til å avta fra måned 5 til måned 6. Det er en 35% nedgang i veksten mellom måneder 5 og 6. Det var som om, for å sitere en av våre testleserne, “pillene hadde nådd sin styrke og kroppen var begynt å tilpasse for å bremse størrelse øker.”

Det er absolutt mulig, og våre data viste det. Når det er sagt, en håndfull menn (16) sa at deres gevinster faktisk økt i sjette måned.

Vi anbefaler at du bruker Male Extra for 4 måneder hvis du er på et stramt budsjett og 6 måneder hvis du ikke.

Hva er greia med Shipping?

Shipping i USA tok 3-5 dager, og rundt om i verden det tok 7 dager. Det beste med frakt er at det er helt gratis.

Er The Male Extra Package Diskret?

En vanlig pappeske er sendt, inneholder Mann Ekstra piller. Det er ingen indikasjon på boksen hva som er inni. Vi hadde ingen rapporter eller negative kommentarer fra alle som deltok i testen som shipping, skjønn eller selve produktet var laber.

Hva er den daglige dosen av Male Extra?

Den daglige dosen av Male Extra er 3 piller per dag, tatt med et måltid. Mens de foreslår å ta dem med frokost, er det sannsynligvis bedre å ta dem med middag, så når du går til sengs vil du selvsagt få ereksjon mens du sover. Søvn er også den tiden som kroppen gjenoppbygger seg selv.

Mann Extra – Hvor lang tid å se resultater?

Så, hvor lang tid tar det for menn Extra til å fungere? Det vi har sett fra data er at de fleste menn ser små gevinster i den første måneden (gjennomsnittlig er 0,1 inches), men noen menn tok litt lenger tid – ikke ser resultater inntil måned 2.

Men nesten alle mennesker så de største gevinster i måneder 4 og 5, før resultatene avtatt.

Er det Mannlige ekstra piller Før og etter bilder?

Mann Extra har ikke gitt ut noen før og etter bilder.

Spørreskjema Resultater: Prosent Hvem Vil anbefale Mann Extra …

84% ville anbefale Mann Extra. Grunnen til at det ikke er høyere er fordi:

  • det tar litt tid å få gevinster
  • gevinstene er moderat (ikke fantastisk)
  • det kan være ganske dyrt.

Mann Extra Sammendrag

Penis utvidelse produkter be noen diskutable diskusjoner, men så snart vi så den medisinske støtte fra Male Extra noen frykt ble raskt satt til side.

I tillegg, etter å ha studert statistikker fra tidligere kunder, vi er av stor tro på at Mann Extra vil øke størrelsen på penis, men enda viktigere å forbedre sexlivet.

Det faktum at den inneholder en pengene-tilbake-garanti vokser vår tillit til produktet og bør i det minste fortelle deg om å gi det et forsøk.

Klikk her for å bestille Mann Extra NÅ

Klikk her for å bestille Maleextra Online »

FLASH SALE 20% OFF »