MaleExtra Review – Fast Review, Rigtige resultater

Home » Review » maleextra » MaleExtra Review – Fast Review, Rigtige resultater

Last Updated on

Resultater af mandlige Ekstra piller

MaleExtra-flaskerVi testede disse piller og indså, at vi havde at gøre en større eksperiment, som de øget størrelsen af ​​de fire af os efter 3 måneder. Så vi gjorde hvad vi altid gør, når i den sjældne situation, at finde en penisforlænger, der virker … Vi skrev en e-mail til vores loyale postliste.

Det var tid til at teste det med andre mænd derude. Nu, når vi tester et produkt, vi gør det i 3 måneder. Men når vi får hjælp fra vores mailingliste vi altid gå efter en 6 måneders test. Grunden til dette er, fordi vi kunne så potentielt finde 4 nye produkter om året, der arbejder i stedet for 2. Oven i det, vi er klar over, at hvis noget virker for fyrene så de er tilbøjelige til at ville prøve det i omkring 6 måneder til få en reel stigning i størrelse … Du ved? Noget, der rent faktisk vil ændre deres liv!

Og efter at fortælle vores liste, som vi havde noget lovende, 632 svarede inden for 5 dage for at sige, at de var i. De har alle bestilt og testen begyndte …

Hvor mange mennesker deltog i den Mand Ekstra Test

Til denne test, havde vi 612 mænd, der alle bestilte en 6 måneders parti Male Extra. Dette var en mindre målestok end vi har haft i de andre penis piller vist sig at arbejde, men det var mere end nok til at få en statistisk valide data. Og vi var ved at finde ud af, om MaleExtra virkelig virker eller ej …

6 måneder Resultater Brug Male Ekstra piller

Efter 6 måneder, vi skrev til vores ædle krigere udvidelsen for at få deres målinger fra dem. Vi fik 612 resultater tilbage, så de er de eneste, vi vil også i denne test. Af de 20, der svarede ikke i tide, var vi tvunget til at fjerne dem fra datasættet som vi havde ingen resultater for dem …

Resultaterne af testen er overbevisende.

Gennemsnitlig størrelse Avance ved MaleExtra

De gennemsnitlige penis længde gevinster fra at tage disse piller var 1,1 inches over en 6 måneders periode.

De gennemsnitlige penis gjord gevinster var 0,4 inches over en 6 måneders periode.

Dette sætter MaleExtra som 3. af alle penis piller derude. Det er en god selvstændigt produkt til at bruge. Jeg vil ikke sige, det er den bedste penisforlænger selv.

Men nogle mennesker bare beslutter at bruge denne pille at få større. Det gør levere resultater.

Gennemsnitlig måned-til-måned Penis Længde Vækst Brug MaleExtra

Lad os se på fordelingen måned-til-måned vækst af mænd bruger Mandlige Ekstra piller. Dette er en god indikator for, hvor lang tid du skal bruge disse piller til. Vores test viste, at peak måneder for størrelse gevinster på MaleExtra var den 4. og 5. måneder at tage pillerne.

Efter måneder 5, hvilket var den højeste måned for længde gevinster på 0,28 inches, aftog væksten.

Som med de andre piller, som vi har testet, ser vi et højdepunkt, når kroppen er mættet med alle elementerne i den mandlige Ekstra piller. Efter at vi ser en vækst drop-off.

Når du har gjort en 6 måneders cyklus, mener vi, at MaleExtra vil være mindre effektiv.

Gennemsnitlig måned-til-måned Penis Omkreds Vækst Brug MaleExtra

Som du kan se fra grafen forudsat, peak vækst for penis gjord stigninger skete i månederne 5, i gennemsnit. I denne måned mennesker har oplevet en 0,09 tommer stigning i deres penis omkreds.

Dette er tæt fulgt af måneden 5.

Så, som vi har set med alle disse piller, er der en drop-off i måneden 6. Vi tror på, at det er fordi MaleExtra er holdt op med at være så effektiv som du har nået tættere på din absolut største størrelse.

Måned 3 faktisk leveres lille vækst. Dette er sandsynligvis fordi i måneden 3 kroppen forsøgte at kompensere for, hvad der blev suppleret. Dette antyder, at MaleExtra er ikke den stærkeste af pillerne.

Hvis pillen var overvældende så dette blip ikke ville ske. Så dette er en del af årsagen til, at MaleExtra får en 3 stjerneklassifikation.

Den omkreds vækst (samlet) er også det laveste, vi har set ud af alle de piller, vi har vist at arbejde.

Gennemsnitlig Samlet Vækst Brug Male Extra – resultater!

Dårligste Vækst

5% af mændene oplevede mindre end 0,4 inches af vækst i længden. 13% oplevede mindre end 0,25 inches af vækst i omkreds. En mand hævdede, at han så en 0,1 tommer vækst i omkreds og kun en 0,2 tommer stigning i længden. Dette er naturligvis dårlige nyheder for ham, men det var det værste resultat ud af 612 efter 6 måneders brug.

Bedste Performing Vækst

2% af de test pulje faktisk vundet over 2 inches i længden. Yderligere 3% oplevede mere end 0,7 inches af vækst i penis omkreds.

Dette er overraskende, da det er et antal standardafvigelser fra gennemsnittet. Det viser dog, at man kunne få store gevinster, hvis Male Extra virker rigtig godt med dig.

Den bedste enkelt rapport, som vi modtog var nogen, der fik 2,2 inches i deres længde og 0,8 inches i omkreds. Han sagde, at pillerne bare syntes at arbejde meget godt for ham. Det er utrolige gevinster, men jeg skal understrege, det er ikke normen. Han var den bedste resultater ud af 612, og godt gået til ham. Jeg ville have dræbt for disse resultater tilbage i dag!

Seksuel funktion Resultater

585 mænd rapporterede en mærkbar stigning i deres seksuelle funktion. Dette er typisk erektion hårdhed. Det er et positivt resultat, når det egentlige formål med denne pille er for størrelse. Så det er en dejlig bivirkning at have.

Mand Ekstra antyder, at seksuel funktion enhancement var en faktor i sin formulering. Faktisk er L-methionin inkluderet i formlen, og vi mener, det er for de seksuelle funktion fordele frem for at få hjælp til at øge penis størrelse.

Taler af bivirkninger, skal vi se på negative bivirkninger for at tage MaleExtra …

Rapporteret bivirkninger ved at tage MaleExtra piller

Et par mænd (8) rapporterede, at de havde milde tilbagevendende hovedpine. Det kan ikke være på grund af Male Extra. Men hvis du lider af hovedpine, måske er det ikke det produkt for dig.

5 mænd rapporteret et fald i seksuel funktion. Igen kunne dette skyldes andre problemer såsom diabetes, forhøjet blodtryk eller psykiske ED problemer. Men igen, hvis du kæmper med ED, måske VigRX Plus er en bedre løsning for dig.

En af de mænd, der startede eksperimentet, men afslutter ikke det gjorde så efter råd fra sin læge, da han blev tager anden medicin relateret til diabetes.

Er MaleExtra sikkert at bruge?

Med det store flertal af mænd rapporterer ingen negative bivirkninger fra at bruge MaleExtra efter 6 måneder, synes det at være sikkert at bruge. Formlen er god, og det gør øge penis længde ved (i gennemsnit) 1,1 inches i længden og 0,4 inches af omkreds.

Den væsentligste årsag til det er på grund af de ingredienser, der indgår i Male Extra, som vi vil gå ind i nu.

Ingredienslisten i MaleExtra piller

mandlige ekstra ingredienser

L-Arginin – Som vi ved, L-Arginin er en meget vigtig del af penis udvidelsen, da det bliver til nitrogenoxid i kroppen. Dette fører til forbedret blod-flow til penis, øget seksuel funktion og erektion kvalitet.

Granatæbler  – Granatæbler er vigtige, fordi de øger også blod-flow. Kom masser af blod ind i penis er afgørende, da blod er det, der bærer de byggesten, der rent faktisk vokser din penis. Jo mere der er, er det bedre din vækst kommer til at være.

MSM – MSM er lidt af et hemmeligt våben. Dens inklusion her er afgørende, fordi det fremmer væv sundhed. Så når du bliver større, MSM er der for at sikre, at dine celler er sunde og stærke. Dette sætter et solidt grundlag for vækst.

L-Methionin – L-Methionin er vigtig. Imidlertid er dens primære funktion faktisk forsinke ejakulation. Forskning tyder på, at det har en lille, begrænset indvirkning på penis udvidelsen i sig selv, men en større indvirkning på seksuelle præstationer.

Zink  – Zink er en vigtig optagelse, da det spiller en stor rolle i produktionen af testosteron. Testosteron er en anden byggeklods til stigende penis væv. Grunden bruges zinkcitrat er, fordi det bedre er optaget i kroppen, hvilket betyder at det har mere af en indvirkning på din penis gevinster.

Cordyceps  – Cordyceps har været kendt i årtusinder (ja, bogstaveligt talt tusindvis af år) som en naturlig elskovsmiddel. Det har også krav på at hjælpe med at øge penis størrelse for de samme grunde som med de ovennævnte ingredienser.

Niacin  – Niacin er en af disse vitaminer (det er faktisk Vitamin B3), at mange mennesker er mangelfuld i Det hjælper dine blodkar fungere bedre.. Nu, det bliver meget vigtigt, når man tænker på, hvad en erektion er: Netop udvidelsen af blodkarrene. Jo flere blodkarrene er i stand til at udvide, vil de større dine erektioner være.

Hvor meget koster Mand ekstra omkostninger?

Der er tre prisfastsættelse metodetrin for Male Extra. Den første er en simpel en måneds forsyning. Den anden er en 4 måneders forsyning. Den tredje er en 6 måneders forsyning.

[MALE_PRICE]

Nu, når du bestiller en 4 måneders forsyning, du betaler kun for 3 måneder, da du får en flaske gratis.

Når du bestiller en 6 måneders forsyning, du betaler kun for 4 måneder, som du får 2 flasker gratis.

Som vi har vist, sker den største vækst i 5. måned, på 0,28 inches. I 4. måned væksten er 0,27 inches, så stort set det samme. Og i den 6. måned væksten er 0,18 inches.

Prisstrukturen er interessant, fordi at få de bedste resultater, du har brug for et kursus på 5 måneder, så du får niveauet af vækst mulig i måneder 4 til 5. Hvilket fører os videre til den næste sektion, der er, hvor længe at bruge MaleExtra for de bedste resultater …

Hvor længe skal jeg bruge Mandlige Ekstra piller til?

Vores test viser, at væksten syntes at aftage fra måned 5 til måned 6. Der er en 35% nedgang i væksten mellem måneder 5 og 6. Det var som om, at citere en af ​​vores test korrekturlæsere, “pillerne havde nået deres styrke og kroppen var begyndt at tilpasse til at bremse størrelse stiger.”

Det er bestemt muligt, og vores data viste det. Når det er sagt, en håndfuld mænd (16), sagde, at deres gevinster faktisk steg i den sjette måned.

Vi anbefaler, at du bruger MaleExtra i 4 måneder, hvis du er på et stramt budget, og 6 måneder, hvis du ikke er.

Hvad er det Deal med Shipping?

Forsendelse i USA tog 3-5 dage og i hele verden, det tog 7 dage. Det bedste ved skibsfart er, at det er helt gratis.

Er den mandlige Ekstra pakke Diskret?

En almindelig papkasse sendes, indeholder de mandlige Ekstra piller. Der er ingen tegn på kassen, hvad der er indeni. Vi havde ingen rapporter eller negative kommentarer fra alle, der deltog i testen, at skibsfart, diskretion eller selve produktet var glansløse.

Hvad er den daglige dosis af Male Extra?

Den daglige dosis af Male Extra er 3 piller om dagen, der er taget med et måltid. Mens de foreslår, at tage dem med morgenmad, det er nok bedre at tage dem med middag, som når du går i seng vil du naturligvis få erektion, som du sover. Søvn er også den tid, din krop genopbygger sig selv.

Mand Ekstra – Hvor lang tid at se resultater?

Så hvor lang tid tager det for MaleExtra at arbejde? Det, vi har set fra de data, er, at de fleste mænd se små gevinster i den første måned (gennemsnittet er 0,1 inches), men nogle mænd tog lidt længere – ikke se resultater indtil måned 2.

Men stort set alle mænd så de største gevinster i måneder 4 og 5, før resultaterne bremset.

Er Der Male Ekstra Piller Før og efter Billeder?

Mand Ekstra har ikke udgivet nogen før og efter billeder.

Spørgeskema Resultater: Procent Hvem Vil anbefale Mand Extra …

84% vil anbefale Mand Extra. Grunden til, at det ikke er højere skyldes:

  • det tager noget tid at få gevinst
  • gevinsterne er moderat (ikke fantastisk)
  • det kan være ganske dyrt.

Mand Ekstra resumé gennemgang

Penis udvidelsen produkter bede nogle diskutable diskussioner, selv om, så snart vi oplevede det medicinske opbakning fra Male Ekstra enhver frygt blev hurtigt sat til side.

Derudover have studeret statistikker fra tidligere kunder, vi er af den faste overbevisning, at MaleExtra vil øge størrelsen på din penis, men endnu vigtigere at forbedre dit sexliv.

Det faktum, at det indeholder en pengene tilbage garanti vokser vores tillid til produktet og bør i det mindste fortælle dig at give det en chance.

klik her for at bestille Mand Ekstra NU

klik her for at bestille MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »