MaleExtra Pregled – MaleExtra za večje in trdnejše erekcije?

Home » Review » maleextra » MaleExtra Pregled – MaleExtra za večje in trdnejše erekcije?

Last Updated on

Ko sem bila nazadnje pregledana MaleExtra nazaj v letu 2014 sem ugotovil, da je zelo dobro delal za mene. Všeč mi je, da je imela edinstveno mešanico sestavin, vključno niacin in granatno jabolko. Jaz celo v primerjavi z drugim moškim dopolnilo imenovano Vrect in spoznal, da rezultati Male Extra je daleč odtehtajo njegova konkurenta. Boljše erekcije in bolj seksualne energije? Da, resnično!

maleextra-stekleniceTo je zdaj 2018 in Vrect sploh ne obstaja več; še MaleExtra je še vedno okrog in je tisto, kar menim, da je eden izmed najboljših ojačevalcev moških so trenutno na voljo. Formula je nespremenjena in je tako močan kot doslej; vse brez pomoči skritih elementov drog.

Oglejmo še enkrat pogledal, kaj je storil zame. Prav tako želim, da pregleda svoje značilnosti in prednosti, svoje prednosti in slabosti, in mu uradno oceno (stvari, ki sem zapostavljene storiti zadnjič).

Dobili smo ta izdelek brezplačno za naš pregled. Ne denarna nadomestila je prejel za pisanje in predstavitev tega članka. Vse izjave so naše lastne in temeljijo na mnenjih avtorja. Mi lahko zaslužil provizijo, če je to blago kupila s pomočjo povezave, ki jih ponujamo. S tem pomaga vzdrževati to spletno stran in ohranja ocene, ki prihajajo!

Moški-Extra Podrobnosti o izdelku

en mesec napajalna moškega tretja je sestavljen iz 90 kapsul. Vzameš 3 kapsule na dan za največ koristi (na nalepki paketa). Zdi se Ena kapsula vsebuje 452 mg formulo za skupno 1357 mg na delovnem mestu.

predlagajo olajšave

 • trdnejše erekcije
 • večje erekcije
 • Izboljšana Sex-Drive
 • povečana Stamina

moški dodatne sestavine

SESTAVINE

 • L-arginin
 • L-metionin
 • Šipek 40% ellagic kislina
 • Cink (kot citrata)
 • Cordyceps
 • niacin
 • MSM (metil sulfonil metan)

Kot je razvidno iz seznama zgoraj, formula sestavljena iz aminokislin, zelišča, in nekaj vitaminov in mineralov. Granatno jabolko in niacin, so tisto, kar naredi ta formula edinstvena in so verjeli, da se močno poveča kakovost erekcije pa tudi povečanje libida. Cink bi bil moj naslednji najljubši predmet, saj lahko imajo neposreden izboljšav moško potenco, ki je posledica visokega zdravje in proizvodnjo sperme. L-arginin je pogosta sestavina ampak ostaja pomemben dejavnik, ki prispeva k trdnosti in velikosti erekcijo.

KJE KUPITI IT

Moški Dodatno je mogoče kupiti samo na spletu neposredno od proizvajalca ali uradnega distributerja. To se ne da kupiti drugje; tako da, če ga vidite na eBay ali Amazon potem je to ponaredek in se je treba izogibati.

Uporaba Moški Extra

Sem pridobil ponudbo za en mesec za tem pregledu, in da je tisto, kar vam priporočam, ko poskušajo nov dodatek. Razlog, zakaj predlagam, to je, da ne boste dobili zaljubljen s presežno ponudbo bi morali biti rezultati pridejo ven slabo.

Ena steklenica Male Extra vsebuje 90 kapsul, ki vam bo trajalo 30 dni. V skladu z navodili na etiketi izdelka, preprosto vzemite 3 kapsule na dan, da je vrednost enaka eno porcijo.

Ali Moški dodatno delo?

Kako Moški Extra tablete delo?

Ker je to naravni tip moški dopolnilo, ne pričakujem vaš penis spremenila v 14-palčni pošast petelin čez noč. Ta stvar je zasnovan tako, da se absorbira v telesu počasi z rezultati, ki prihajajo po nekaj dneh.

V prvem tednu jemanja 3 kapsule na dan, ko sem opazil, da so moje erekcije dosledno močna in sem imel dobre vzdržljivosti med seksom. V drugem tednu je zdelo, moja raven energije tako za delo in igro, da bo višja kot običajno in sem večinoma vedno bolj pohoten. Mislim, da je potrebno verjetno le nekaj dni za svoje telo, da absorbira in začeli uporabljati formulo.

Spet drugi teden je bilo lepo in malo sem bil bolj spolno vzburjena kot ponavadi plus sem imel zelo trdne erekcije. Nato pa v tretjem in naprej tednih stvari imam malo bolj zanimivo. Imel sem veliko spolne energije in tako punco in sem opazil, da sem imel več vzdržljivosti kot ponavadi – ji je bilo všeč, da je! Druga stvar je, da so moje erekcije dosledno podjetje in zelo poln; kot takrat, ko ste izredno obrnil-on. Druga stvar, ki sem opazil je, da so bile moje ejakulacije / orgazma veliko v tem času tudi katere nisem pričakoval, vendar je bila dobra non-the-manj.

Moški Extra Stranski učinki

Nisem doživeli nič negativnega iz tega dodatka. Kljub temu, da je vedno pomembno, da pijete veliko vode vsak dan in dobro jesti.

To je tudi dobra ideja, da se ta dodatek z obrokom.

Primerjava Moški EXTRA na tekmovanju

Pogledal sem na štiri naključno konkurenčnih proizvodov, da vidite, kako se v primerjavi s sestavinami in uspešnosti. Kaj sem našel to: medtem ko bi nekateri enaka v delovanju (po našem mnenju), nobeden imajo vse enake sestavine kot Male Extra. Večina pospeševalci neko vrsto rastlinske formulo s predmeti, kot so ginko biloba in pohoten koza plevela; ampak nekateri imajo aminokisline, vitamine in minerale, ki jih ima Male Extra. Kaj je prav zanimivo je, da nobena druga formula, ponuja Granatno jabolko je ellagic kislino in niacin – kar mislim, da res pomaga dala ta izdelek dodatno vzpodbudo.

DRUGI IZDELKI VS. MALE EXTRA

 1. Extenze : zaostaja uspešnosti; oblikovana w / vse, ampak pomivalno korito vendar je v najboljšem primeru povprečen.
 2. Vitalikor : Ni skoraj tako učinkovita; formuliramo w / cordyceps in nekaj zelišča.
 3. GrowXL : Slab v primerjavi; povprečen formule.
 4. VigRX Plus : Primerljivi uspešnosti; različni, vendar odlično zeliščna formula temelji.

Moški Extra Mnenja uporabnikov

Good Stuff – “Dobil sem paket tri mesece, bom všeč, kar vidim in mislim, da bo naročil več! To je vsekakor treba poskusiti na najemno. Priporočena “- Chris

Super – “Imel sem tako zabavno s tem izdelkom. Nisem naročanje spet zdaj, ker je to dejansko na strani drag. Ampak, če si lahko privoščite, gre za to! to samo naredi vse, kar je bolje 🙂 Ne verjamem, da je dolžina in obod izboljšave so stalni, vendar bo moral še videli! Za zdaj vse kar lahko rečem je, da naredi razliko in je bilo trobljenje! Jaz bi priporočal, ob manjši od priporočenega dnevnega odmerka, da bi izdelek trajalo dlje za vas, in še vedno deluje vsaj v mojih experience.I zelo priporočam moški ekstra, če bi bilo ceneje, da bi ga vzeli ves čas “- Ed

“Vedno sem imela aktivno spolno življenje, vendar sem imel ta občutek vse skupaj, da bi bilo bolje, nekako. Slišal sem Male Extra in sem mislil, da bi ga preizkusite. Šest mesecev kasneje in moj penis je centimetrov več. Vem, da velikost ni vse, vendar pa ne želijo biti večji? Zdaj pa imam boljši seks, kot sem kdaj pomislili mogoče, in to je vse zaradi MaleExtra “- Don

Trdi kot kamen! – dobim trd kot skala, odkar sem začela jemati te tablete. Samo 3 dan dela čudeže! Luke

Zaključek in priporočilo

Moški Extra je eden redkih penis tablete, da se zdi, da živijo do svoje terjatve. Moje izkušnje s tega dodatka je bilo dobro vsestransko in mi je uspelo ohraniti dosledno močnejše erekcije, skupaj z zelo zdravo spolno-pogon.

PREDNOSTI

 • Extreme kakovosti erekcija
 • povečana horniness
 • Opazen energije povečanje

SLABOSTI

 • Zahteva 3 tablete na dan

Biti povprečno 50 let starega moškega, ne vidim razloga, zakaj se ta izdelek ne bi opravljal nekdo drug, kot je to storila zame. Priporočam Moški Extra in verjamem, da je vreden ojačevalec.

1 BOTTLE
48.45€
Retail: 66.38€
Savings: 17.93€
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
189.80€
Retail: 457.65€
Savings: 17.93€
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
154.95€
Retail: 324.89€
Savings: 169.94€
buy now »

kliknite tukaj za naročilo MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »