Maleextra granskning: Allt du behöver veta om Male Extra och dess resultat

Home » Review » maleextra » Maleextra granskning: Allt du behöver veta om Male Extra och dess resultat

Last Updated on

Maleextra-flaskorMan Extra är ett näringstillskott för naturliga manliga förbättring som har fått stor popularitet och positiv feedback i online manliga hälsa cirklar. Även Male Extra verkar ge några bra och beprövade ingredienser, det finns tyvärr en hel del av falsk information och falska recensioner som främjas av affiliate marknadsförare maskerade som äkta konsumenter.

Den primära försäljningsargument i Male Extra är att det kan öka penis storlek ‘mellan 0,8 och 2,6 inches under en 3-6 månaders period’. Detta är typ av tvetydiga och möjligen missvisande påstående. Betyder det att om du tar piller för 3-6 månader din penis kommer att växa 0,8 till 2,6 inches? Absolut ingen, kommer det inte! Det har varit många kliniska studier med ingredienserna i Male Extra, och ingen av dem har visat sig öka penis storlek eller orsaka tillväxt i cellerna i penis.

Men märker att de säger ‘erigerad penis storlek’, dvs erektion storlek, och det är lite knepigt. Den mest potenta ingrediensen i detta tillägg är L-arginin (aminosyra), som är kliniskt bevisad att hjälpa män med erektil dysfunktion förbättra sin erektion. Det fungerar genom att öka blodflödet till penis under sexuell upphetsning, vilket kan resultera i en ökad erektion storlek. Men det är bara en tillfällig effekt som resulterar från ökat blodflöde. Det kommer inte att leda till permanent tillväxt oavsett hur länge du fortsätter att ta det för.

Utvärdera Ingredienserna i Male Extra?

manliga extra ingredienser

Här är en fullständig lista över de ingredienser som utgör pills:

  • L-arginin HCl (600 mg): En aminosyra som producerar kväveoxid (NO) i kroppen vilket leder till ökad omsättning i penis under upphetsning. Effekten liknar Viagra men mindre kraftfull. Emellertid, i en klinisk studie 8 g (8000 mg) av L-arginin användes för att behandla erektil dysfunktion, och i en annan studie 6 g (6000 mg) användes – både med positiva resultat. Så, med endast 0,6 g (600 mg) L-arginin per Male Extra portion, är du sannolikt att se betydande resultat, men det kan lätt bidra till att förbättra blodflödet.
  • Pomegranate 40% ellagsyra (500 mg): Ellagsyra är en naturlig antioxidant som utvinns ur granatäpple och andra frukter. Att vara en rik källa av ellagsyra, har granatäpple använts för att stimulera blodcirkulationen och förbättra erektil funktion. En studie visade att granatäpplejuice kan förbättra erektioner hos män med mild till måttlig erektil dysfunktion, men resultaten var inte signifikant.
  • Metylsulfonylmetan (100 mg): MSM är en naturligt förekommande förening som används för flera medicinska ändamål, såsom att förbättra fysisk prestationsförmåga. Det finns inga bevis för att MSM kan stimulera celltillväxt i penis eller någon annan del av kroppen.
  • L-metionin (100 mg): Denna aminosyra har använts för att förbättra stämningen och lätthet depression. Följaktligen kan det öka libido och sexuell njutning.
  • Zink Citrate (14 mg): zink är ett mineral som är avgörande för manlig fertilitet och spermieproduktionen. Det kan öka volymen av sperma. Zink är också vidtagits för att öka testosteronnivåerna hos män.
  • Cordyceps (25 mg): Cordyceps är en svamp som används i traditionell medicin i flera trodde fördelar. Det används som ett afrodisiakum för att förbättra libido och prestanda. Det hävdas även att bekämpa effekterna av ålder och skyddar mot cancer – det finns ingen tillräckliga bevis för att stödja detta dock.
  • Niacin (18 mg): Även känd som vitamin B3, denna naturliga förening har använts för att hjälpa män med erektil dysfunktion. Det är ett viktigt vitamin för en sund kropp.

Så gör Male Extra verkligen fungerar eller inte?

Det beror på vad du vill använda den för:

Om du vill använda den för uppförande och libido förbättring, då det kan hjälpa.Men frågan är hur effektivt är det? Den mest kraftfulla ingrediensen i formeln är cirkulationsbooster l-arginin, men daglig portion (3 kapslar) ger endast 600 mg av L-arginin, som är sätt lägre än den dos som användes vid positiva kliniska studier (se länkarna ovan).

Generellt kan Male Extra bidra till att förbättra erektion kvalitet / styrka, sexlust, prestanda och sperma volym. Men resultaten är blygsamma och inte lika imponerande som marknadsförs, och det kan inte vara effektiv för alla som resultat varierar för varje konsument.

Om du vill använda den för att öka din penis storlek, då inte bort dina pengar!Det kommer inte att orsaka någon permanent tillväxt i penis. Förslaget att manliga Extra kan göra din penis växa med inches är inte sant. Den enda icke-kirurgisk metod som kliniskt bevisat att öka penis storlek är användningen av en penisdraganordning. Det finns ingen oral behandling som har visat sig resultera i naturlig penis tillväxt, så bli inte luras av sådana bedrägerier.

Se upp för falska för- och efterbilder

Om du ser en webbplats som lovar dig “X” inches av tillväxt efter att ha tagit Man Extra för “X” månader sedan vara helt säker på att det är en skändlig bluff försök. Tyvärr, de flesta lysande Recensioner av Male Extra kan du hitta på nätet är skrivna av marknadsförare med ‘chockerande’ BS’ing kunskaper!

Det finns ingen officiell före / efter bilder av Male Extra tillhandahålls av tillverkaren. Men om du söker på Internet kan du hitta några amatörbilder som hävdar att visa resultaten (tillväxt) uppnås genom att ta piller. Giltigheten av många sådana visuella bevis kan ifrågasättas och de är oftast inringat av bedrägliga Internet marknadsförare som skulle säga och lovar något som gör dem mer försäljning.

Man extra säker?

Förståeligt, är en av de första frågorna som konsumenter frågar om hälsotillskott om det har några allvarliga biverkningar eller hälsorisker. Att vara en helt naturlig produkt, är Male Extra säkert att tas av någon människa som inte har någon hjärtsjukdom, blodtryck frågor eller njurproblem. Man Extra bör inte tas innan du söker en läkares råd om du redan tar andra läkemedel. Annat än att är detta tillägg säkert för dagligt bruk.

Man Extra har inga rapporterade biverkningar, och normalt ingen bör upplevas när hålla sig till den rekommenderade dagliga dosen (3 tabletter per dag max.). I sällsynta fall kan kroppen inte anpassa sig snabbt till de nya näringsämnen och detta kan generera några milda biverkningar som vanligtvis inte varar – Dessa kan innefatta huvudvärk, diarré, orolig mage, buksmärtor och / eller lågt blodtryck.

Pris och garanti

Priset för en månad utbudet (1 flaska) är $ 64,95 . 4 flaskor (3 1 fri) kostar $ 197,95 , och 6 flaskor (4 + 2 fri) kostar $ 249,90 .

Man Extra erbjuder ett komplett pengarna tillbaka garanti under en försöksperiod på 60 dagar. De kräver att du använder produkten under 60 dagar (2 flaskor) att kvalificera sig för en återbetalning, så om du bara köpa en flaska det inte kommer att täckas av garantin.

Efter att ha använt produkten under 60 dagar kan du returnera de två tomma flaskor och några extra oöppnade behållare inom 67 dagar efter beställning. Detta innebär att du kommer att ha en 7-dagars fönster för att skicka paketet tillbaka till företaget, minus 2 dagar eftersom de tar upp till 48 kontorstid för att komma tillbaka till dig med returanvisningar, som lämnar dig med endast ca 5 dagar för att skicka tillbaka produkten.

[MALE_PRICE]

Var kan jag köpa Man Extra?

Man Extra säljs inte på lokal återförsäljare eller droghandel. Det är i första hand marknadsförs och säljs via Internet. Beställa online är mycket enkelt och bekvämt, och ännu viktigare är det helt konfidentiellt. Du kan göra din beställning online idag genom att besöka den officiella webbplatsen för företaget via länken nedan.

Klicka här för att beställa Male Extra NU

Klicka här för att beställa Maleextra Online »

FLASH SALE 20% OFF »