MaleExtra anmeldelse: Best Male Enhancement Pill Til 2017

Home » Review » maleextra » MaleExtra anmeldelse: Best Male Enhancement Pill Til 2017

Last Updated on

MaleExtra-flaskerMaleExtra er en mandlige ekstraudstyr supplement designet til at give mænd hårdere, længere erektioner at øge seksuel nydelse. Den er udstyret med naturlige og sikre ingredienser, der bakkes op af omfattende videnskabelig forskning til ultimative resultater.

MaleExtra er simpelthen designet til dem, der beskæftiger sig med ejakulation lidelser, erektil dysfunktion, hæmmet seksuel lyst eller simpelthen bare ønsker at øge den seksuelle oplevelse til det næste niveau.

Den Opførelse Hårdhed Score (EHS) kan være et nyttigt redskab til at vurdere din erektion og har selvevaluering. Det er altid vigtigt at være opmærksom på din erektion hårdhed kampen helt, Mand Ekstra mission er at få dig til fuldt oprejst etape 4 for lang periode. 

Forventede Fordelene ved at bruge MaleExtra

 • Genoplive din libido og øge den seksuelle lyst med naturlige ingredienser.
 • En langvarig stiv værktøj, der vil få arbejdet gjort i fuld tilfredshed.
 • Øge blodgennemstrømningen til penis. Så hvis du ikke får en fast erektion på egen hånd, kan disse hjælpe du rammer dit højdepunkt penis længde.
 • En kraftfuld sundhed tweak at have den største og sværeste penis, der er fysisk muligt for dig, og alle naturligt (kemikalier gratis)

Er MaleExtra virkelig arbejde?

mandlige ekstra gjord resultater vækst-

Ingredienserne i Male Extra er støttet af videnskabelige undersøgelser, der viser deres effektivitet. Kombineret, er det ikke underligt, at Mand Extra giver en meget potent mandlige ekstraudstyr supplement. Faktisk rapporter viser, at mænd, der tager Mandlige Ekstra tre gange om dagen havde en stigning i penis størrelse varierende 0,8 “til 2,6” inches i løbet af 3 til 6 måneder. Resultaterne taler for sig selv-Male Ekstra værker.

Mandlige Ekstra Top Funktioner og Ingredienser

ingredienser

L-Arginin HCL 600 mg

L-Arginin er en aminosyre, at det menneskelige legeme konverterer til nitrogenoxid. Nitrogenoxid er afgørende for at opretholde en stor, sund erektion. Det virker ved at udvide blodkarrene til at øge blodgennemstrømningen til penis. Som alle ved, god blodgennemstrømning er vigtigt for at få en god erektion. Men Nitrogenoxid gør mere end det. Det øger også ilt i dine celler, bogstaveligt styrke din penis på celleniveau for at maksimere dine resultater.

Granatæble 40% ellagsyre 500mg

Undersøgelser har vist, at granatæble juice øger blodgennemstrømningen og reducerer træthed. Naturligvis øget blodgennemstrømning er en ideel til hårdere erektioner, men faldet i træthed er det virkelig forbløffende fordel af granatæble. Efter alt, hvad der er det gode i blodgennemstrømningen uden udholdenhed? Den udholdenhed denne granatæble ekstrakt giver vil holde dig i gang og klar til runde to (og tre).

Niacin 18mg (vitamin B3)

Niacin ikke blot udvider blodkarrene, men det giver dem også mulighed for at slappe af, fremme blodgennemstrømningen. Ligesom granatæble, det reducerer også træthed. Udvidede blodkar give dine celler mere ilt side og øgede udholdenhed faktor.

Zink (citrat) 14 mg

Zink er et af de mest afgørende ingredienser til bedre seksuel sundhed hos mænd. Undersøgelser viser, at mænd med lav på zink har måde mindre testosteron end de får nok zink. En mangel på zink er usundt for nogen, men hos mænd det kan nedsætte libido. Tilsætningen af ​​zink øger libido; begær og parathed er de mest naturlige måder at fremme en stærk erektion, hvilket gør zink en vigtig del af Male Extra.

L-methionin 100mg

L-Methionin er en aminosyre, der kæmper mod histamin produktion. Når du hører om histamin, er du sandsynligvis tænker allergi, og mens histamin er produceret under en allergi angreb, der er mere i det end allergi. Histamin er et hormon, der fremmer klimaks. Selv om det kan være stor for dem, der har brug for hjælp i denne afdeling for at få en hurtigere klimaks, det er ikke ideelt for dem, der ønsker at gøre sex vare længere og få det bedre. Reduktion histamin vil banke ned for tidlig sædafgang, hvilket giver dig en længere, mere tilfredsstillende sex session for dig og din partner.

MSM (methylsulfonylmethan) 100mg

Hvis du er til kosttilskud, har du sikkert hørt om MSM før. Det har en masse af anvendelser, men vidste du, det kan hjælpe din penis blive hårdt? Det fungerer således: svovlet i MSM støtter cellulær og væv sundhed samt blodgennemstrømning. Så får du bedre blodgennemstrømning, men du får også bedre sundhed på celleniveau. Dette giver, at øget blodgennemstrømning bedre celler til at operere inden for, og holder dig hårdt og tilfreds.

Cordyceps 25mg

Cordyceps har været kendt for traditionel kinesisk medicin praktiserende læger siden oldtiden for sine aphrodisiacal egenskaber. I moderne tid har forskere opdaget denne svamp indeholder forbindelser, der virkelig fremmer seksuel lyst. En stærk libido er vigtigt for at få hårdt og opholder sig hårdt. Det er ikke underligt, at denne ingrediens fremmer seksuel sundhed og den ultimative erektion.

Hvordan virker MaleExtra piller arbejde?

Hvordan virker MaleExtra piller arbejde?

Baseret på den officielle hjemmeside, kan den Mand Extra hjælpe med at forbedre størrelsen af ​​penis, da det øger den seksuelle præstationer på samme tid.

Med dette supplement, vil mere blod drives ind penis kamre, og som til langvarig erektion resultater-især med kontinuerlig brug.

Forklaringen bag dette er, at det yderligere tryk af blodstrømmen til penis kan forårsage for at forstørre. Ligeledes er kombinationen af ​​de mest magtfulde ingredienser er grunden MaleExtra har været meget potent. Her er nogle af de ingredienser i tillægget.

Fordele og ulemper ved at bruge MaleExtra på daglig basis

Fordele

Fordelene ved MaleExtra kan ikke undervurderes, når man ser på, hvad det har gjort for mænd verden over. Hvis du forsøger Mand Extra, nogle af de fordele, du kan forvente at modtage, er:

 • Øget blodgennemstrømning til penis
 • Større penis størrelse
 • Bedre cellulære sundhed i din penis
 • hårdere erektioner
 • Længere erektioner
 • Stærkere libido
 • Større nydelse under sex
 • Dine bedre erektion ups din partners fornøjelse også
 • Nogle ingredienser i Male Extra (ligesom zink) fremme en bedre generel sundhed, også, som altid er godt for dit sexliv

Cons

Mens MaleExtra har en masse store fordele, at noget menneske ville være tilfreds med, at der er nogle ting at overveje:

 • Selvom du kan forvente en større erektion, vil det tage tid (gennemsnit 2 til 4 uger) for at opnå, at
 • Du er nødt til at tage det tre gange hver dag, men det er en lille pris at betale for bedre sex
 • Du skal fortsætte med at tage den til at holde få fordelene fra Male Extra, men det er på den måde med eventuelle tillæg du tager

MaleExtra-produkt-sammenligning

Hvad siger folk om Male Extra?

”Min kone og jeg gik på vores andet bryllupsrejse til vores tredivte jubilæum, og jeg ønskede at overraske hende med noget særligt. Vores sexliv er nu bedre end det var, da vi var nygifte, og det er alle takket være at tage MaleExtra.”- Jeff fra Ohio

”Jeg lagde mærke til, at min kæreste erektion var ved at blive større og større. I første omgang troede jeg, det var bare i mit sind. Jeg har ikke spørgsmålstegn ved det, fordi sex var forbløffende. Men så jeg endelig brød ned og spurgte ham, hvordan han gjorde det. ‘Mand Ekstra var hans fåret svar. Han troede, jeg ville ikke forstå hans beslutning om at tage en mandlig ekstraudstyr supplement, men jeg sætter hans sind til at hvile det samme. Jeg fortalte ham, at han var den bedste sex jeg nogensinde havde haft i mit liv, og jeg mente det.”- Lorena fra Florida

”Jeg har altid haft et aktivt sexliv, men jeg havde bare denne følelse hele tiden, at det kunne være bedre eller anden måde. Jeg hørte om Male Extra og jeg troede, jeg ville give det en chance. Seks måneder senere, og min penis er to inches længere. Jeg ved størrelse er ikke alt, men som ikke ønsker at blive større? Nu, jeg har bedre sex end jeg nogensinde troede muligt, og det er alt sammen på grund af Male Extra ”-. Don fra Virginia

”Jeg kan ikke lide at tage receptpligtig medicin. Jeg er altid kinda fyr, der gravitates til naturlige kosttilskud for at forbedre mit helbred. Og jeg er temmelig sundhed, hvis jeg selv skal sige det. Den ene ting, der manglede for mig var at holde min erektion hårdt. Min kæreste er den bedste, så en manglende lyst var ikke problemet. Jeg bare brug for et løft, hvis du vil. Min ven fortalte mig, han tog Mand Ekstra, så jeg prøvede det. Jeg kan godt lide de naturlige ingredienser, og jeg har set en stor forandring i mine erektioner. De er så meget hårdere og min kæreste har taget varsel. Vi er begge meget tilfredse med MaleExtra og jeg vil anbefale det til enhver fyr på udkig efter mandlige ekstraudstyr supplement.”- Brody fra Oregon

”Mand Ekstra reddet vores sexliv. Jeg elsker min mand, men jeg savnede at være sammen med ham. Nu er han mere selvsikker end nogensinde, og vores sexliv er beviset. Tak, Mand Extra!”Janice fra Illinois

MaleExtra kuponkode 10% OFF: [NO_COUPON]

Sådan køber Mand Extra, og hvornår er det afsendt?

Kom MaleExtra, er forholdsvis let. Det er en 1,2,3 proces.

Trin 1: Alt du skal gøre er at klikke som tilbyder du foretrækker (på MaleExtra officielle hjemmeside).

Trin 2 : Sæt din nøjagtige adresse

Trin 3: Køb (Bare rolig det er gratis verdensomspændende shipping) så prisen her er det eneste, du skal betale for.

Hvornår MaleExtra ankommer?

Du kan forvente at modtage din ordre inden for 3 – 4 arbejdsdage. Du får et tracking nummer og din ordre vil blive afsendt i almindelig diskret emballage.

Et sidste ord

Det er vigtigt at huske, at MaleExtra er et supplement. Altid konsultere din læge, hvis du har sundhedsmæssige betænkeligheder eller tager medicin. Imidlertid er MaleExtra generelt betragtes som sikre. Det er også vigtigt at bemærke, at MaleExtra tage et par uger til at arbejde, og du skal fortsætte med at tage det dagligt for at få de fulde sexliv-styrke fordele.

klik her for at bestille Mand Ekstra NU

klik her for at bestille MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »