MaleExtra Anmeldelse: Alt du behøver at vide om Male Extra og dens resultater

Home » Review » maleextra » MaleExtra Anmeldelse: Alt du behøver at vide om Male Extra og dens resultater

Last Updated on

MaleExtra-flaskerMaleExtra er et kosttilskud til naturlig mandlige ekstraudstyr, der har opnået betydelig popularitet og positiv feedback i online mandlige sundhed kredse. Selvom Male Extra synes at give nogle gode og gennemprøvede ingredienser, er der desværre en stor del af urigtige oplysninger og falske anmeldelser fremmes af affiliate marketing forklædt som ægte forbrugere.

Den primære salgsargument af Male Extra er, at det kan øge penis størrelse ‘mellem 0,8 og 2,6 inches i løbet af en 3-6 måneders periode’. Dette er slags tvetydige og muligvis vildledende påstand. Betyder det, at hvis du tager pillerne i 3-6 måneder din penis vil vokse 0,8 til 2,6 inches? Absolut nej, vil det ikke! Der har været mange kliniske studier med ingredienserne i Male Extra, og ingen af ​​dem har vist sig at øge penis størrelse eller forårsage vækst i cellerne i penis.

Men se, at de siger ‘oprejst penis størrelse’, dvs. erektion størrelse, og det er lidt tricky. Den mest potente ingrediens i dette supplement er l-arginin (aminosyre), som er blevet klinisk bevist at hjælpe mænd med erektil dysfunktion forbedre deres erektion. Det virker ved at øge blodgennemstrømningen til penis under seksuel ophidselse, hvilket kan resultere i en forøget erektion størrelse. Men det er kun en midlertidig effekt, at resultaterne fra øget blodgennemstrømning. Det vil ikke resultere i permanent vækst uanset hvor længe du fortsætter med at tage det til.

Evaluering af Ingredienser af Male Extra?

mandlige ekstra ingredienser

Her er en komplet liste over de ingredienser, der udgør pillerne:

  • L-Arginin HCL (600 mg): En aminosyre, der producerer nitrogenoxid (NO) i kroppen fører til forøget cirkulation i penis under ophidselse. Effekten svarer til Viagra, men mindre magtfulde. Men i en klinisk undersøgelse 8 g (8.000 mg) L-arginin blev anvendt til behandling af erektil dysfunktion, og i et andet studie 6 g (6,000 mg) blev anvendt – både med positive resultater. Så med kun 0,6 g (600 mg) af L-arginin pr Mand Ekstra servering, du er usandsynligt at se betydelige resultater, men det kan let hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen.
  • Granatæble 40% ellagsyre (500 mg): Ellagsyre er en naturlig antioxidant, der ekstraheres fra granatæble og andre frugter. Bliver en rig kilde til ellagsyre har granatæble blevet anvendt til at stimulere blodcirkulationen og forbedre erektil funktion. En undersøgelse viste, at granatæble juice kan forbedre erektioner hos mænd med mild til moderat erektil dysfunktion, men resultaterne var ikke signifikant.
  • Methylsulfonylmethan (100 mg): MSM er en naturligt forekommende forbindelse, der bruges til adskillige medicinske formål, såsom forbedring fysiske ydeevne. Der er ingen beviser for, at MSM kan stimulere cellevækst i penis eller nogen anden del af kroppen.
  • L-methionin (100 mg): Denne aminosyre er blevet anvendt til at forbedre humør og lethed depression. Det kan derfor øge libido og seksuel nydelse.
  • Zinkcitrat (14 mg): Zink er et mineral, der er afgørende for mandlig fertilitet og sædproduktion. Det kan øge mængden af sæd. Zink er også taget til at øge testosteronniveauet hos mænd.
  • Cordyceps (25 mg): Cordyceps er en svamp, der anvendes i traditionel medicin i flere troede fordele. Det bruges som et afrodisiakum til at forbedre libido og ydeevne. Det hævdes også at bekæmpe virkningerne af alder og beskytte mod kræft – der er ingen tilstrækkelige beviser til at understøtte dette selv.
  • Niacin (18 mg): Også kendt som vitamin B3, denne naturlige forbindelse er blevet brugt til at hjælpe mænd med erektil dysfunktion. Det er en vigtig vitamin for en sund krop.

Så Er MaleExtra virkelig arbejde eller ej?

Det afhænger af, hvad du vil bruge det til:

Hvis du ønsker at bruge det til erektion og sexlyst ekstraudstyr, så det kan hjælpe.Men spørgsmålet er, hvor effektivt er det? Den mest kraftfulde bestanddel i formlen er cirkulationen booster l-arginin, men den daglige betjener (3 kapsler) indeholder kun 600 mg L-arginin, som er langt lavere end den dosis, der anvendes i positive kliniske studier (se links ovenfor).

Generelt kan MaleExtra hjælpe med at forbedre erektion kvalitet / styrke, sexlyst, ydeevne og sæd volumen. Men resultaterne er beskedne og ikke så imponerende som annonceret, og det kan ikke være effektiv for alle, som resultaterne varierer for hver forbruger.

Hvis du ønsker at bruge den til at øge din penis størrelse, så skal du ikke spilde dine penge!Det vil ikke forårsage nogen varig vækst i penis. Forslaget om, at MaleExtra kan gøre din penis vokse med inches er ikke sandt. Den eneste ikke-kirurgisk metode, der er klinisk bevist at øge penis størrelse er brugen af ​​en penis trækanordning. Der er ingen mundtlig behandling, der har vist sig at resultere i naturlig penis vækst, så du skal ikke blive snydt af sådanne svindel.

Pas på Fake Før og efter-billeder

Hvis du ser en hjemmeside, der lover dig “X” inches af vækst efter at have taget Mand Ekstra til “X” måneder, så helt sikker på, at det er en forbryderisk fidus forsøg. Desværre er de fleste lysende Anmeldelser af Male Extra kan du finde online er skrevet af marketingfolk med ‘chokerende’ BS’ing færdigheder!

Der er ingen officiel før / efter billeder af Male Extra fra producenten. Men hvis du søger på internettet, du kan finde nogle amatør billeder, der hævder at vise resultaterne (vækst) opnået ved at tage pillerne. Validiteten af ​​mange sådanne visuelle beviser er tvivlsom, og de er for det meste omgivet af bedrageriske Internet marketingfolk, der ville sige, og lover noget, der gør dem mere salg.

Er Mand Ekstra Safe?

Forståeligt, en af ​​de første spørgsmål, som forbrugerne stiller om kosttilskud er, om det har nogen alvorlige bivirkninger eller sundhedsmæssige risici. At være en helt naturlig produkt, MaleExtra er sikkert at blive taget af en hvilken som helst mand, der ikke har nogen hjertesygdomme, blodtryk problemer eller nyreproblemer. Mand Extra bør heller ikke tages, før de søger en læges råd, hvis du allerede tager anden medicin. Bortset fra det, dette tillæg er sikkert til daglig brug.

Mand Extra har ingen rapporterede bivirkninger, og normalt ingen bør opleves, når holde til den anbefalede daglige dosis (3 piller om dagen max.). I sjældne tilfælde kan kroppen ikke hurtigt at tilpasse sig de nye næringsstoffer og dette kan generere nogle milde bivirkninger, som typisk ikke holder – disse kan omfatte: hovedpine, diarré, mavebesvær, mavesmerter og / eller lavt blodtryk.

Pris og Garantifond

Prisen for en måneds forsyning (1 flaske) er $ 64,95 . 4 flasker (3 +1 gratis) koster $ 197,95 og 6 flasker (4 + 2 gratis) koster $ 249,90 .

Mand Extra tilbyder en fuld pengene tilbage garanti i løbet af en 60-dages prøveperiode. De kræver, at du bruger produktet i 60 dage (2 flasker) for at kvalificere sig til en tilbagebetaling, så hvis du kun købe en flaske, vil det ikke være dækket af garantien.

Efter brug af produktet i 60 dage, kan du returnere de to tomme flasker og eventuelle ekstra uåbnede beholdere inden 67 dage efter bestilling. Det betyder, at du vil have en 7-dages vinduet for at sende pakken tilbage til virksomheden, minus 2 dage, da de tage op til 48 åbningstider for at komme tilbage til dig med returnering, der efterlader dig med kun omkring 5 dage til at sende produkt tilbage.

[MALE_PRICE]

Hvor kan jeg købe Mand Extra?

MaleExtra er ikke solgt på lokale forhandlere eller kiosker. Det er primært annonceret og solgt over internettet. Bestilling online er meget nemt og bekvemt, og det er endnu vigtigere helt fortroligt. Du kan placere din ordre online i dag ved at besøge den officielle hjemmeside for virksomheden via nedenstående link.

klik her for at bestille Mand Ekstra NU

klik her for at bestille MaleExtra Online »

FLASH SALE 20% OFF »