MaleExtra κριτική: Best Male Enhancement χάπι για το 2017

Home » Review » maleextra » MaleExtra κριτική: Best Male Enhancement χάπι για το 2017

Last Updated on

MaleExtra μπουκάλιαΑρσενικό Extra είναι ένα αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα σχεδιασμένο για να δώσει στους ανθρώπους πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις για την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Διαθέτει φυσικά και ασφαλή συστατικά που υποστηρίζονται από εκτενείς επιστημονικές έρευνες για την τελική αποτελέσματα.

Αρσενικό Extra απλώς σχεδιαστεί για αυτούς που ασχολούνται με διαταραχές εκσπερμάτισης, στυτική δυσλειτουργία, ανεσταλμένη σεξουαλική επιθυμία ή απλά θέλουν να ενισχύσουν τη σεξουαλική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Η Βαθμολογία σκληρότητα της στύσης (EHS) μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αξιολόγηση στύση σας και να έχετε αυτοαξιολόγηση. Είναι πάντα απαραίτητο να γνωρίζουμε στύσης επίπεδο βαθμολογίας σκληρότητας σας, Male Extra αποστολή είναι να σας πάρει για να στήσει πλήρως στάδιο 4 για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Αναμενόμενα οφέλη από τη χρήση Male Extra

 • Αναβίωση λίμπιντο σας και να αυξήσετε τη σεξουαλική επιθυμία με φυσικά συστατικά.
 • Ένα μακράς διαρκείας άκαμπτο εργαλείο που θα πάρει τη δουλειά που έχει γίνει στην πλήρη ικανοποίηση.
 • Αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος. Έτσι, εάν δεν παίρνετε μια σταθερή στύση για τη δική σας, αυτά μπορεί να σας βοηθήσει να χτυπήσει το μήκος κορυφή του πέους σας.
 • Ένα ισχυρό τσίμπημα της υγείας να έχουν το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο πέος που είναι φυσικά δυνατό για σας, και όλα τα φυσικά (χημικά δωρεάν)

Μήπως Άντρας Επιπλέον λειτουργούν πραγματικά;

αρσενικό αποτελέσματα της ανάπτυξης επιπλέον περίμετρο

Τα συστατικά στο Male Extra υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Σε συνδυασμό, δεν είναι καμία κατάπληξη ότι Αντρας Extra κάνει για ένα πολύ ισχυρό αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα. Στην πραγματικότητα, οι εκθέσεις δείχνουν ότι οι άνδρες λαμβάνοντας Αρσενικό Extra τρεις φορές την ημέρα είχε μια αύξηση στο μέγεθος του πέους κυμαίνεται 0,8 “και 2,6” ίντσες κατά τη διάρκεια των 3 έως 6 μήνες. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους-Male Extra έργα.

Αρσενικό Extra Κορυφαία χαρακτηριστικά & Υλικά

συστατικά

L-Αργινίνη HCL 600mg

L-Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που το ανθρώπινο σώμα μετατρέπει σε μονοξείδιο του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός μεγάλου, υγιή στύση. Λειτουργεί με την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων για την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος. Όπως ο καθένας ξέρει, καλή ροή του αίματος είναι απαραίτητη για να πάρει μια καλή στύση. Αλλά μονοξείδιο του αζώτου κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Επίσης, αυξάνει το οξυγόνο στα κύτταρα σας, κυριολεκτικά την ενίσχυση του πέους σας σε κυτταρικό επίπεδο για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας.

Ρόδι 40% Ellagic Acid 500mg

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός ροδιού αυξάνει τη ροή του αίματος ενώ μειώνει την κόπωση. Φυσικά, η αυξημένη ροή του αίματος είναι ιδανικό για σκληρότερες στύσεις, αλλά η μείωση της κόπωσης είναι το πραγματικά εκπληκτικό όφελος του ροδιού. Μετά από όλα, αυτό είναι το καλό της ροής του αίματος χωρίς την αντοχή; Η αντοχή αυτή εκχύλισμα ροδιού προσφέρει θα σας κρατήσει και έτοιμος για δεύτερο γύρο (και τα τρία).

Νιασίνη 18mg (βιταμίνη Β3)

Νιασίνη επεκτείνεται όχι μόνο τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά επιτρέπει επίσης να χαλαρώσετε, προωθώντας τη ροή του αίματος. Όπως ρόδι, μειώνει επίσης την κούραση. Διαστολή των αιμοφόρων αγγείων δώσει τα κύτταρά σας περισσότερο οξυγόνο, ανεβάζοντας τον παράγοντα αντοχή.

Ψευδάργυρος (Citrate) 14mg

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο κρίσιμα συστατικά για την καλύτερη σεξουαλική υγεία των ανδρών. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες χαμηλή ψευδαργύρου έχει τον τρόπο λιγότερο τεστοστερόνης από εκείνους που παίρνουν αρκετό ψευδάργυρο. Η έλλειψη ψευδαργύρου είναι ανθυγιεινό για τον καθένα, αλλά στους άνδρες μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο. Ωστόσο, η προσθήκη του ψευδαργύρου αυξάνει τη λίμπιντο? επιθυμία και ετοιμότητα είναι οι πιο φυσικούς τρόπους για την προώθηση ενός ισχυρού στύση, κάνοντας ψευδάργυρο ένα ζωτικής σημασίας συστατικό του Male Extra.

L-Μεθειονίνη 100mg

L-μεθειονίνη είναι ένα αμινοξύ που μάχεται ενάντια παραγωγής ισταμίνης. Όταν ακούτε για ισταμίνης, σκέφτεστε πιθανώς αλλεργίες, και ενώ η ισταμίνη παράγεται κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης αλλεργίας, υπάρχει περισσότερος σε το από αλλεργίες. Η ισταμίνη είναι μια ορμόνη που προάγει την κορύφωση. Ενώ θα μπορούσε να είναι μεγάλη για εκείνους που χρειάζονται βοήθεια σε αυτό το τμήμα για να έχουν μια πιο γρήγορη κορύφωση, δεν είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν σεξ διαρκέσει περισσότερο και να αισθανθείτε καλύτερα. Η μείωση της ισταμίνης θα γκρεμίσει την πρόωρη εκσπερμάτωση, δίνοντάς σας μια μεγαλύτερη, πιο ικανοποιητική συνεδρία σεξ για εσάς και το σύντροφό σας.

MSM (Μεθυλσουλφονιλομεθανικό) 100mg

Αν είστε σε συμπληρώματα, πιθανώς έχετε ακούσει για MSM πριν. Έχει πολλές χρήσεις, αλλά ξέρατε ότι μπορεί να βοηθήσει το πέος σας μείνει σκληρά; Λειτουργεί σαν αυτό: το θείο σε MSM υποστηρίζει κυτταρική και ιστού υγείας καθώς επίσης και τη ροή του αίματος. Έτσι, μπορείτε να πάρετε την καλύτερη ροή του αίματος, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε τη βελτίωση της υγείας σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό δίνει ότι η αυξημένη ροή του αίματος καλύτερη κύτταρα να λειτουργούν μέσα, κρατώντας σας σκληρά και ικανοποιημένοι.

Cordyceps 25mg

Cordyceps έχει γίνει γνωστό για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική επαγγελματίες από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Στη σύγχρονη εποχή, οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει αυτός ο μύκητας περιέχει ενώσεις που κάνουν πραγματικά να προωθήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Μια ισχυρή λίμπιντο είναι απαραίτητη για να πάρει σκληρά και διαμονή σκληρά. Είναι να απορεί κανείς ότι αυτό το συστατικό προωθεί τη σεξουαλική υγεία και την απόλυτη στύση.

Πώς λειτουργεί Αρσενικό Extra χάπια;

Πώς λειτουργεί Αρσενικό Extra χάπια;

Με βάση την επίσημη ιστοσελίδα, το αρσενικό Επιπλέον θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτίωση του μεγέθους του πέους, δεδομένου ότι ενισχύει τη σεξουαλική απόδοση την ίδια στιγμή.

Με αυτό το συμπλήρωμα, περισσότερο αίμα θα οδηγούνται εντός των θαλάμων του πέους, με αποτέλεσμα να μακράς διαρκείας στύση ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ειδικά με συνεχή χρήση.

Η εξήγηση πίσω από αυτό είναι ότι, η πρόσθετη πίεση της ροής του αίματος στο πέος μπορεί να προκαλέσει το μέλος για μεγέθυνση. Ομοίως, ο συνδυασμός των πιο ισχυρά συστατικά είναι ο λόγος για τον οποίο Άντρας Επιπλέον ήταν πολύ ισχυρή. Εδώ είναι μερικά από τα συστατικά που υπάρχουν στο συμπλήρωμα.

Τα υπέρ και τα κατά της χρήσης Male Extra σε καθημερινή βάση

τα πλεονεκτήματα

Τα οφέλη του Male Extra δεν μπορεί να υποτιμηθεί, εάν κοιτάξει κανείς τι έχει κάνει για τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Αν προσπαθήσετε Male Extra, μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε να λάβετε είναι:

 • Η αυξημένη ροή αίματος στο πέος
 • Μεγαλύτερο μέγεθος του πέους
 • Καλύτερη κυτταρική υγεία στο πέος σας
 • σκληρότερα στύσεις
 • Μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις
 • ισχυρότερη λίμπιντο
 • Μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ
 • καλύτερη στύση ups σας ευχαρίστηση του συντρόφου σας πάρα πολύ
 • Ορισμένα συστατικά σε Male Extra (όπως ο ψευδάργυρος) την προώθηση καλύτερη γενική υγεία, επίσης, το οποίο είναι πάντα μεγάλη για τη σεξουαλική σας ζωή

τα μειονεκτήματα

Ενώ Male Extra έχει πολλά μεγάλα οφέλη που κάθε άνθρωπος θα ήταν ευχαριστημένος με, υπάρχουν μερικά πράγματα που εξετάζουν:

 • Αν και μπορείτε να περιμένετε ένα μεγαλύτερο στύση, θα πάρει χρόνο (κατά μέσο όρο 2 έως 4 εβδομάδες) για να επιτευχθεί η
 • Θα πρέπει να το πάρετε τρεις φορές κάθε μέρα, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για καλύτερο σεξ
 • Θα πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε να κρατήσει να πάρει τα οφέλη από Μάλε Επιπλέον, αλλά είναι με αυτόν τον τρόπο με οποιοδήποτε συμπλήρωμα που παίρνετε

MaleExtra-προϊόν-σύγκρισης

Τι λένε για Αντρας Extra;

«Η γυναίκα μου και εγώ επρόκειτο για δεύτερο μήνα του μέλιτος μας για την τριακοστή επέτειο μας, και θα ήθελα να της κάνω έκπληξη με κάτι το ιδιαίτερο. Σεξουαλική μας ζωή είναι τώρα καλύτερα από ό, τι ήταν όταν ήμασταν νεόνυμφους και όλα αυτά χάρη στη λήψη Male Extra «-. Jeff από το Οχάιο

«Παρατήρησα ότι στύση ο φίλος μου έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν μόνο στο μυαλό μου. Εγώ δεν το ερώτημα, γιατί το σεξ ήταν καταπληκτικό. Στη συνέχεια, όμως τελικά χάλασε και τον ρώτησα πώς το έκανε. «Αρσενικό Extra» ήταν ανόητο απάντησή του. Νόμιζε ότι δεν θα καταλάβουν την απόφασή του να πάρει ένα αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα, αλλά έβαλα το μυαλό του για να ξεκουραστεί αμέσως. Του είπα ότι ήταν το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ στη ζωή μου, και το εννοούσα «-. Lorena από τη Φλώριδα

«Είχα πάντα μια ενεργό σεξουαλική ζωή, αλλά είχα μόνο αυτό το συναίσθημα σε όλο το μήκος που θα μπορούσε να είναι καλύτερο με κάποιο τρόπο. Έχω ακούσει για Αρσενικό Extra και σκέφτηκα ότι θα δώσει μια δοκιμή. Έξι μήνες αργότερα και το πέος μου είναι δύο ίντσες πλέον. Ξέρω ότι το μέγεθος δεν είναι το παν, αλλά ποιος δεν θέλει να είναι μεγαλύτερο; Τώρα, είμαι έχοντας καλύτερο σεξ από ό, τι σκεφτεί ποτέ δυνατόν και είναι όλα λόγω του Male Extra «-. Δον από τη Βιρτζίνια

«Δεν μου αρέσει να παίρνετε φάρμακα με συνταγή γιατρού. Είμαι πάντα ο κάπως τύπος που έλκονται προς τα φυσικά συμπληρώματα για τη βελτίωση της υγείας μου. Και είμαι πολύ για την υγεία, αν κάνω το πω έτσι τον εαυτό μου. Το μόνο πράγμα που έλειπε για μένα ήταν διατήρηση της στύσης μου σκληρό. Η κοπέλα μου είναι το καλύτερο, τόσο η έλλειψη επιθυμίας δεν ήταν το πρόβλημα. Απλά χρειάζεται μια ώθηση, αν θέλετε. Ο φίλος μου μου είπε ότι έπαιρνε Male Extra, έτσι δοκίμασα. Μου αρέσουν τα φυσικά συστατικά και έχω δει μια μεγάλη αλλαγή στη στύση μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο και η φίλη μου έχει λάβει ειδοποίηση. Είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι με Αρσενικό Extra και θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε τύπο ψάχνει για αρσενικά βελτίωση συμπλήρωμα «-. Brody από το Όρεγκον

«Male Extra έσωσε τη σεξουαλική μας ζωή. Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά έχασα να είναι μαζί του. Τώρα, αυτός είναι πιο σίγουροι από ποτέ και σεξουαλική μας ζωή είναι η απόδειξη. Ευχαριστώ, Male Extra!»Janice από το Ιλινόις

MaleExtra κουπόνι κωδικός 10% OFF: [NO_COUPON]

Πώς να αγοράσετε Αρσενικό Extra, και πότε αποσταλεί;

Να πάρει Male Extra, είναι αρκετά εύκολο. Είναι μια διαδικασία 1,2,3.

Βήμα 1: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ το οποίο προσφέρει προτιμάτε (στην επίσημη ιστοσελίδα MaleExtra).

Βήμα 2 : Βάλτε σε ακριβή διεύθυνση σας

Βήμα 3: Αγορά (Μην ανησυχείτε είναι δωρεάν σε όλο τον κόσμο ναυτιλία) έτσι ώστε η τιμή εδώ είναι το μόνο πράγμα που θα πληρώσει.

Πότε Άντρας Επιπλέον φτάσει;

Θα πρέπει να περιμένετε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Θα σας δοθεί ένας αριθμός καταδίωξης και η παραγγελία σας θα σταλεί σε απλή διακριτική συσκευασία.

Μια τελευταία λέξη

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι Male Extra είναι ένα συμπλήρωμα. Πάντα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας αν έχετε προβλήματα υγείας ή παίρνετε φάρμακα. Ωστόσο, Male Extra γενικά θεωρείται ασφαλές. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι Male Extra χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να εργαστεί και θα πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε καθημερινά για να πάρει τα πλήρη σεξουαλική ζωή-ενισχύοντας οφέλη.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Male Extra ΤΩΡΑ

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε MaleExtra on-line »

FLASH SALE 20% OFF »