Αρσενικό Extra Review – Male Enhancement Απόδοσης

Home » Review » maleextra » Αρσενικό Extra Review – Male Enhancement Απόδοσης

Last Updated on

Είστε ο άνθρωπος που πρέπει να βελτιώσει την ανδρεία κρεβατοκάμαρά σας με υπερπλήρωσης τη σεξουαλική σας ζωή, σε μακροπρόθεσμη βάση, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας; Τα αρσενικά Extra χάπια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για ένα μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, και μακροχρόνια στύσεις με ένα οργασμό θορυβώδης. Μοιραστείτε το επιπλέον αντοχή με το σύντροφό σας όλη τη νύχτα. Για εγγυημένη ικανοποίηση, αρσενικό Επιπλέον μπορεί να είναι η απάντησή σας.

Τι είναι το Αρσενικό Extra

MaleExtra μπουκάλιαΑυτό λέγεται ότι είναι μια σεξουαλική εξάρτημα χάπι που αποτελείται από μια σύντηξη της φυσικά απαντώμενες εκχυλίσματα που υποτίθεται να αυξηθεί το μέγεθος και η σκληρότητα ή στύση σας. Αυτό λέγεται ότι είναι δυνατή επειδή το αρσενικό Extra χάπι εργασία με την αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή του πέους. Με ημερήσια συνιστώμενη δόση των 3 χάπια την ημέρα, αναμένεται ότι θα δείτε μια αύξηση του μεγέθους του πέους σας μετά από μια περίοδο 3 μηνών, αν θέλετε να παραμείνετε στην ημερήσια δόση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

 • Ρόδι ελλαγικό οξύ, το οποίο θεωρείται Τα βασικά δραστικά συστατικά που διατηρεί στύση και σκληρότητα.
 • Ο ψευδάργυρος που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τον οργασμό και την αύξηση του σπέρματος παραγωγής
 • Tongkat Ali Extract αυξάνει τη σεξουαλική λίμπιντο, αυξάνοντας τα επίπεδα τεστοστερόνης
 • Epimediaum Sagittatum είναι η απόλυτη χαλαρών μυών εντός της περιοχής του πέους
 • L-Argine υγείας ρ [romotes κυττάρου με αύξηση της ροής του αίματος, επιτρέποντας έτσι σταθερή στύση
 • Η κρεατίνη προμηθεύει τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής απόδοσης
 • Cordyceps βελτιώνει μια σεξουαλική ενέργεια και την επιθυμία

Πώς λειτουργεί

Πώς λειτουργεί Αρσενικό Extra χάπια;

Αρσενικά Extra αυξήσεις επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου του αίματος που αυξάνει τη ροή αίματος στο πέος, ενώ την ίδια στιγμή αύξηση της προσφοράς οξυγόνου στα κύτταρα του πέους το οποίο λέγεται ότι είναι ο λόγος πίσω από ένα σκληρό μακράς διαρκείας στύση. Μερικά από τα συστατικά του, όπως το ρόδι καθυστερεί την κόπωση κατά τη διάρκεια κάθε έντονη δραστηριότητα δίνει την επιπλέον ενέργεια που απαιτείται για να διαρκέσει περισσότερο στο υπνοδωμάτιο.

Τα ακόλουθα βασικά συστατικά είναι ο λόγος πίσω από την αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος.

αρσενικό επιπλέον συστατικά

Ρόδι και νιασίνη

Είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι χρήστες του Male Extra πιστεύεται ότι για να πάρει την επιπλέον σκληρότητα του πέους, συνδυάζοντας όλες τις μεμβράνες των οργάνων για τη μείωση της κόπωσης και τη βελτίωση της σεξουαλικής ορμής.

L-Αργινίνη

Αυτό είναι ένα αμινοξύ που έχει συστατικά υπεύθυνη δώθε την παραγωγή των αμινοξέων που λέγονται για να αυξήσει τη διαδικασία διαστολή των εντός των αιμοφόρων αγγείων του πέους το οποίο αποτελεί εγγύηση για μια σκληρότερη στύση.

Cordyceps και ψευδάργυρος

Ενώ Cordyceps χαιρετίστηκε ως ένα φυσικό ενισχυτή λίμπιντο, Ψευδάργυρος σε Male Extra αυξάνει το σπέρμα μετράνε καθώς και να προσφέρει προστασία σε σπερματοζωάρια κατά των επιθέσεων από το εσωτερικό του σώματος. Αυτό λειτουργεί για να βελτιώσει τη γενική υγεία του πέους.

Αρσενικό Extra μπορεί επίσης να θεωρηθεί υπό τις ακόλουθες χαρακτηριστικά απόδοσης.

Αυξημένη πέος Μήκος

αρσενικό αποτελέσματα της ανάπτυξης επιπλέον περίμετρο

Η σελίδα προϊόντων επιμένει ότι όποιος χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν σταθερά για 3 μήνες θα έχουν μια φυσική ένδειξη της ανάπτυξης της τάξης του 2,6 ίντσες.

Η αυξημένη λίμπιντο

Έχει αναφερθεί ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση των Male Extra αύξηση της λίμπιντο και μια προστιθέμενη αντοχή κατά τη σεξουαλική επαφή.

Ασφαλής και αποτελεσματική

Έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από πολλά αρσενικά εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας που αναφέρουν τεράστια αποτελέσματα ημέρες μετά τη λήψη της δόσης.

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της στην ίδια κατηγορία, αρσενικό Επιπλέον δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις επειδή οι περισσότερες από τις ενώσεις του είναι φυσικά εξάγεται.

Μια λύση στο Impotence

Συνεπής χρήση Male Extra πιστεύεται ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την αύξηση της δραστηριότητας των κυττάρων στους γύρω αδένες δίνοντάς σας έτσι μια εγγυημένη απόδοση για εσάς και το σύντροφό σας.

Είναι τόσο απλό όσο να παίρνετε τα χάπια

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για τις επιδόσεις τη στιγμή που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα, διότι το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι προσκολλημένο στην ημερήσια δόση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πώς να Συγκρίνετε

MaleExtra-προϊόν-σύγκρισης

Το άλλο πιθανό προϊόν που μπορεί να διαταράξει τον Άντρας μερίδιο Extra αγοράς είναι η VigRX Plus. Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι γνωστό, γνωστό για την ενίσχυση της λίμπιντο, τη σεξουαλική ενέργεια και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος περιοχή.

Αρσενικά Extra γίνεται σε μορφή καψουλών που πρέπει να ληφθούν 3 κάψουλες την ημέρα, ενώ VigRX Plus είναι υπό τη μορφή δισκίων 2 ως ημερήσια δόση.

Ένα άλλο σημείο διαφοράς είναι τα πολλά συστατικά που το καθένα φαίνεται να έχει, αλλά έχουν σχέση με τις λειτουργίες τους. VigRX Plus λέγεται για να έχει την καλύτερη φόρμουλα συστατικό για την τόνωση της λίμπιντο φυσικά

Άντρας Επιπλέον, δεν μπορεί να εγκριθεί επίσημα από το ιατρικό προσωπικό, παρά την παγκόσμια χρήση της, η οποία είναι περισσότερο από ό, τι VigRX Plus το οποίο έχει την έγκριση ενός ευρύ γιατρού.

ένωση L-αργινίνη Male Extra είναι το ελιξίριο για την ανδρική ανικανότητα προβλήματα, λειτουργεί καλά για την αύξηση της σκληρότητας του πέους. VigRX Plus δεν περιέχει αυτήν την ένωση.

τα πλεονεκτήματα

 • Τα κέρδη είναι πιο γρήγορα και μπορεί να είναι εμφανής μέσα σε λίγες μέρες
 • Κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά που πιστεύεται ότι είναι η αύξηση της ροής του αίματος
 • Περιέχει υγιείς ορμόνες που ενισχύουν τη σεξουαλική απόδοση
 • Έτσι ώστε οι άνδρες να ελέγχουν εκσπερματώσεις τους
 • Είναι αξιόπιστος από τους γιατρούς ως ασφαλή για χρήση χωρίς γνωστές παρενέργειες
 • Κάποιος μπορεί να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το την επιθυμητή στιγμή αποτελέσματα λαμβάνονται
 • Όλες οι συνιστώμενες 3 χάπια την ημέρα μπορεί να λάβει όλα με τη μία

τα μειονεκτήματα

 • Η αντοχή μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ για τους δύο από σας να χειριστεί
 • Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αντιδράσουν με τα διάφορα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του
 • Είναι ακόμα νέα στην αγορά, μπορεί να μην έχουν δοκιμαστεί αρκετά
 • Δύσκολο να βρει οποιαδήποτε τεκμηρίωση για οποιονδήποτε που έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα
 • Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο
 • Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, που θεωρείται ακριβό.
MaleExtra κουπόνι κωδικός 10% OFF: [NO_COUPON]

Τι λένε για Αντρας Extra;

«Η γυναίκα μου και εγώ επρόκειτο για δεύτερο μήνα του μέλιτος μας για την τριακοστή επέτειο μας, και θα ήθελα να της κάνω έκπληξη με κάτι το ιδιαίτερο. Σεξουαλική μας ζωή είναι τώρα καλύτερα από ό, τι ήταν όταν ήμασταν νεόνυμφους και όλα αυτά χάρη στη λήψη Male Extra «-. Jeff από το Οχάιο

«Παρατήρησα ότι στύση ο φίλος μου έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν μόνο στο μυαλό μου. Εγώ δεν το ερώτημα, γιατί το σεξ ήταν καταπληκτικό. Στη συνέχεια, όμως τελικά χάλασε και τον ρώτησα πώς το έκανε. «Αρσενικό Extra» ήταν ανόητο απάντησή του. Νόμιζε ότι δεν θα καταλάβουν την απόφασή του να πάρει ένα αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα, αλλά έβαλα το μυαλό του για να ξεκουραστεί αμέσως. Του είπα ότι ήταν το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ στη ζωή μου, και το εννοούσα «-. Lorena από τη Φλώριδα

«Είχα πάντα μια ενεργό σεξουαλική ζωή, αλλά είχα μόνο αυτό το συναίσθημα σε όλο το μήκος που θα μπορούσε να είναι καλύτερο με κάποιο τρόπο. Έχω ακούσει για Αρσενικό Extra και σκέφτηκα ότι θα δώσει μια δοκιμή. Έξι μήνες αργότερα και το πέος μου είναι δύο ίντσες πλέον. Ξέρω ότι το μέγεθος δεν είναι το παν, αλλά ποιος δεν θέλει να είναι μεγαλύτερο; Τώρα, είμαι έχοντας καλύτερο σεξ από ό, τι σκεφτεί ποτέ δυνατόν και είναι όλα λόγω του Male Extra «-. Δον από τη Βιρτζίνια

«Δεν μου αρέσει να παίρνετε φάρμακα με συνταγή γιατρού. Είμαι πάντα ο κάπως τύπος που έλκονται προς τα φυσικά συμπληρώματα για τη βελτίωση της υγείας μου. Και είμαι πολύ για την υγεία, αν κάνω το πω έτσι τον εαυτό μου. Το μόνο πράγμα που έλειπε για μένα ήταν διατήρηση της στύσης μου σκληρό. Η κοπέλα μου είναι το καλύτερο, τόσο η έλλειψη επιθυμίας δεν ήταν το πρόβλημα. Απλά χρειάζεται μια ώθηση, αν θέλετε. Ο φίλος μου μου είπε ότι έπαιρνε Male Extra, έτσι δοκίμασα. Μου αρέσουν τα φυσικά συστατικά και έχω δει μια μεγάλη αλλαγή στη στύση μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο και η φίλη μου έχει λάβει ειδοποίηση. Είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι με Αρσενικό Extra και θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε τύπο ψάχνει για αρσενικά βελτίωση συμπλήρωμα «-. Brody από το Όρεγκον

«Male Extra έσωσε τη σεξουαλική μας ζωή. Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά έχασα να είναι μαζί του. Τώρα, αυτός είναι πιο σίγουροι από ποτέ και σεξουαλική μας ζωή είναι η απόδειξη. Ευχαριστώ, Male Extra!»Janice από το Ιλινόις

Μια τελευταία λέξη

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι Male Extra είναι ένα συμπλήρωμα. Πάντα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας αν έχετε προβλήματα υγείας ή παίρνετε φάρμακα. Ωστόσο, Male Extra γενικά θεωρείται ασφαλές. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι Male Extra χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να εργαστεί και θα πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε καθημερινά για να πάρει τα πλήρη σεξουαλική ζωή-ενισχύοντας οφέλη.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Male Extra ΤΩΡΑ

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε MaleExtra on-line »

FLASH SALE 20% OFF »